aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Λογο παλαιοτερης Ευας, επαναβαπτιστικε σε Αντζελα.κατσε δηλαδης εχετε δυο Ευες στο μαγαζι?
Λογο παλαιοτερης Ευας, επαναβαπτιστικε σε Αντζελα.κατσε δηλαδης εχετε δυο Ευες στο μαγαζι?
Σε ευχαριστω επισεις, και να περνας καλα!α να αγιασεις μορτη μου σε ευχαριστουμε ειναι ωραιο γκομενακι και το μαγαζι στο δρομο μας ειναι. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ να εχεις
πάντα με την σπόντα στο στόμα.....Μην χασεις ευκαιρία για γκριζα διαφημιση ;)
Και να στειλεις κόσμο ομως στο μαγαζί τον διωχνουν οι κοπέλες
Η βικυ οντως εχει περάσει από Συγγρου 29
αλλα μάλλον αλλη Βικυ ψαχνουν
Ιδιωτευουν φανταζομαι, αλλιως ολο και καπου θα τις ειχε παρει το ματι μας και οχι μονο αυτογνωριζει καποιος Βαλια και Ναταλι απο Θησεως στο Μαρουσσι που βρισκοντε?
Μην χασεις ευκαιρία για γκριζα διαφημιση ;)
Και να στειλεις κόσμο ομως στο μαγαζί τον διωχνουν οι κοπέλες
πάντα με την σπόντα στο στόμα.....
ναι ο φίλος ψάχνει την Βίκη την "κόρη"της Βέτας....
βέβαια και η Βίκη που δουλεύει τώρα στο Πατησίων έχει περάσει και αυτή απο Σ29.
Μήπως ξέρει κανείς η Νατάσσα ψηλή ξανθιά ρωσίδα που δούλευε στης Καίτης Σ63 και παλιότερα Γ Σεπτ 25 (αν θυμάμαι καλά) τι απέγινε? Δουλεύει πουθενά?
3ης Σεπτεμβίου 59 στον 4ο οροφο θα την βρείς.
Εγγύηση η Νατάσα, και κοπελάρα και καλή στη δουλεια!
Την Ναντια εννοεις;3ης Σεπτεμβίου 59 στον 4ο οροφο θα την βρείς.
Εγγύηση η Νατάσα, και κοπελάρα και καλή στη δουλεια!
Την Ναντια εννοεις;
Γιατι Νατασα δεν πρεπει να υπαρχει νομιζω!
Η Ειρηνη γυρισε στο γ σεπτεμβριου 59 ;
Μήπως είναι η Ειρήνη που ήταν στην Θησέως 27 στο Μαρούσι?Η Ειρηνη γυρισε στο γ σεπτεμβριου 59 ;
Κατα δηλωση της παντα.Συναγωνιστές Καλό Μεσημέρι !!
Αναζητείται η Αγάπη, που τελευταία δούλευε στο Diamond στη Μακαρίου. Ο Αριστο-τέλις λέει ότι αποσύρθηκε. Έχει κάποιος κάτι ??
Ευχαριστώ
αμα λεμε αποσυρθηκε μορτη το ενοουμε τι να καμνομε? βρηκε ενα γεροαμολημεντο η τσουπρα που της τα σκαει και ειπε να ασχοληθει με την μαγειρικη η την κηπουρικη ζαρζαβατικα μη μου στεναχωριεσαι υπαρχουν πολες σαν την Αγαπη παλουκαρι μου .ολεςε αυτο κανουν ψαχνουν ενα κοροιδο να τον εχουν για μαξιλαρι μονο νεο η γεροΣυναγωνιστές Καλό Μεσημέρι !!
Αναζητείται η Αγάπη, που τελευταία δούλευε στο Diamond στη Μακαρίου. Ο Αριστο-τέλις λέει ότι αποσύρθηκε. Έχει κάποιος κάτι ??
Ευχαριστώ