apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν θα την πληρωσες στην ωρα της φαινεταιακριβως....!!!!
και σου εκανε επισχεση εργασιας
δεν θα την πληρωσες στην ωρα της φαινεταιακριβως....!!!!
Μουναρος και μαλιστα "κλασσατος" η Τονια!!
Εσκασα πολλες φορες τη 200ρα μου για να την πηδηξω κοιταζοντας τα πρασινα "λειζερ" ματια της
με τις καυλωτικες της κραυγουλες να ηχουν ακομη στα αυτια μου και ΔΕΝ ΚΛΑΙΩ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ!!!!!!!!
Ισως η ωραιοτερη των μασαζατζιδικων τα τελευταια 2 χρονια, μαζι με Μαρινα απο Ο35
και Βαλια απο Θησεως 27.
Πρωτον, δεν ρωταω εγω που βρισκεται...Μονοφαγά μου γιατί τόσο καιρό δεν την είχες αναφέρει εδώ;
Τώρα ζητάς να μαθεις που βρίσκεται;;
Αμ δε!
Μονοφαγά μου γιατί τόσο καιρό δεν την είχες αναφέρει εδώ;
Αμ δε!
με τόσα χλωμό το βλέπω για να έκανε φουλΜουναρος και μαλιστα "κλασσατος" η Τονια!!
Εσκασα πολλες φορες τη 200ρα μου για να την πηδηξω κοιταζοντας τα πρασινα "λειζερ" ματια της
με τις καυλωτικες της κραυγουλες να ηχουν ακομη στα αυτια μου και ΔΕΝ ΚΛΑΙΩ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ!!!!!!!!
Ισως η ωραιοτερη των μασαζατζιδικων τα τελευταια 2 χρονια, μαζι με Μαρινα απο Ο35
και Βαλια απο Θησεως 27.
ρωτα τον κλωνο ΜΑΡΙΟ ΚΑΛΟ Η ΟΛΥΜ αυτος σιγουρα ξερει αφου ειναι ο "πατερουλης " τηςΗ Κατερίνα ξέρει κανείς αν δουλεύει ακόμα Πατησίων 77;
Μονοφαγά μου γιατί τόσο καιρό δεν την είχες αναφέρει εδώ;
Αμ δε!
Εχω ηδη αναφερει στην προηγουμενη σελιδα, οτι το εχω γραψει και ημουν σαφεστατος οτι με 200-250για να μην την γαμησουν,αλλοι...
Την 1η φορα μ'εγδαρε για πιπα ξεσκουφωτη και μου πηρε 250με τόσα χλωμό το βλέπω για να έκανε φουλ
συμπληρώνω 250 - 350Εχω ηδη αναφερει στην προηγουμενη σελιδα, οτι το εχω γραψει και ημουν σαφεστατος οτι με 200-250
"καθεται" και να μη μασησει κανεις απο τα τρελα λεφτα που ζηταει την πρωτη φορα και
μου ελεγαν μαλακιες οι περισσοτεροι... Τωρα που σταματησε αρχισε ο ντορος??
ΜΟΝΟ μονοφαγας ΔΕΝ ειμαι!!!!!!!!
ελα ρε νεοσμυρνιωτη μορτακο αποκλειεται να μην ξερεις εσυ χαθηκε τελειως το κυρος σου δεν θελεις να το πεις η σε εχει στη αποξω ο ΟΛΥΜ Η ΜΑΡΙΟ΅ΚΑΛΟ΅Σ? σου τη εφερε και σενα καιρος ηταν