You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 650K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
σπίτι της... Ukraineμηπως πηρε το ματι σας (και οχι μονο) την Μαργαριτα ,ενα mature απο χευδεν 19 και δεριγνυ blue dot ?ευχαριστω
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
μηπως πηρε το ματι σας (και οχι μονο) την Μαργαριτα ,ενα mature απο χευδεν 19 και δεριγνυ blue dot ?ευχαριστω
σπίτι της... Ukraine
Καλά πότε ... γύρισες από 'κει, θηρίο?!
wishful thinkingΚαλά πότε ... γύρισες από 'κει, θηρίο?!
El Rey
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.663
- Πόντοι
- 736
Παιδιά απ΄την Ομήρου θυμάται κανείς (πριν 2-3 χρόνια) μία Χριστίνα από Ρωσία νταρντανογυναίκα ηλικία 40+ άν δουλεύει αλλού και πού? Η Ελένη μου είπε οτι σταμάτησε μόνη της αλλά δεν την πίστεψα.Το ίδιο μου είχε πεί και για τη Ρούλα..
Μια ερώτηση (συγνώμη για το ελαφρώς off topic): Δεν έχω πάει στο συγκεκριμένο μαγαζί αλλά επειδή μου ήρθε μια φλασιά η Ελένη που αναφέρετε μήπως είχε σχετικό καταστημα 3ης Σεπτεμβρίου προς Αγ Μελετίου πριν από αρκετά χρόνια?
El Rey
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.663
- Πόντοι
- 736
Μια ερώτηση (συγνώμη για το ελαφρώς off topic): Δεν έχω πάει στο συγκεκριμένο μαγαζί αλλά επειδή μου ήρθε μια φλασιά η Ελένη που αναφέρετε μήπως είχε σχετικό καταστημα 3ης Σεπτεμβρίου προς Αγ Μελετίου πριν από αρκετά χρόνια?
Δεν νομίζω.Είναι σταθερή στην Ομήρου & στη Λυκαβητού.
Συναγωνιστές, ρώτησα τη Χριστίνα (πρώην Καλ. 85 – Στουρν. 47) αν σκοπεύει να ''μετακομίσει'' από το Πατησίων 131 στο Θησέως 81.
Έδειξε έκπληκτη. Δεν ήξερε καν ότι υπάρχει μαγαζί στη Θησέως 81.
Προφανώς κάποιο λάθος θα πρέπει να έγινε εκείνη τη μέρα, που λέει ο φίλος μας ότι ήταν εκεί.
Με διαβεβαίωσε ότι δεν έχει πάει ποτέ εκεί (έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, δεν έχει κανένα λόγο να μου πει ψέματα).
δεν εχω κανεναν λογο να σου πω ψεματα. επειδη την γνωριζω ( εχω κανει συνεδριες μαζι της) την ειδα και ωφειλω να ενημερωσω τους συναδελφους. δεν δουλευε , ηταν απλα ντυμενη. για καποιο λογο θα ηταν εκει. τωρα αν πιστευει τις πουτανες δικο σου θεμα. αν ειχαν μπεσα και λεγαν αληθεια θα εκαναν αλλη δουλεια. εδω ξερουμε εμεις σχεδον ολα τα μαγαζια της αθηνας και δεν ξερει το χριστινακι. λιγο πιο πανω δουλευε
sexomaniak
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Εντάξει JANOS και n.smirni76. Είσαστε δύο και είμαι ένας. Εγώ απλώς μια ερώτηση έκανα στη Χριστίνα και πήρα μια απάντηση, την οποία δέχθηκα, γιατί είμαι καλόπιστος. Δεν θέλω να το παίξω έξυπνος για τη Χριστίνα. Είμαι από τους πολύ φανατικούς φαν της, αλλά και εσείς είσαστε φαν της. Μπορεί να έχω γράψει και δύο πράγματα παραπάνω για αυτήν, αλλά έχω ξαναπεί ότι δεν είμαι ούτε νταβατζής, ούτε γκόμενος της, ούτε freefucker (και ούτε προσπαθώ να γίνω). Πληρώνω πάντα κανονικά όπως όλοι (και παραπάνω από ότι οι υπόλοιποι).
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
.......................Πληρώνω πάντα κανονικά όπως όλοι ([size=22pt]και παραπάνω από ότι οι υπόλοιποι[/size]).
έτσι τις κακομαθαίνεις και τη πληρώνουμε και οι υπόλοιποι τη νύφη. Μετά λέμε να πέσουν οι τιμές. Αμ δε.
sexomaniak
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Jd, μόνο στη συγκεκριμένη δίνω λίγο παραπάνω. Σε καμία άλλη.
(Εκτός από 1 εξαίρεση μόνο, κάποιας άλλης Ελληνίδας, το καλοκαίρι, που μου ζήτησε 60 για έξω για 1 ώρα, και έδωσα 80, γιατί ήταν ξεφτίλα και άδικο για τέτοια γυναίκα).
Πιστεύω (το έχω ξαναγράψει πολλές φορές) ότι η Χριστίνα δεν είναι καθόλου φραγκοφόνισσα. Αν της δώσεις παραπάνω, εντάξει θα τα πάρει. Λογικό είναι. Είναι όμως ευχαριστημένη και με τα κανονικά. Γενικά είναι εντελώς ξεκάθαρη, και ποτέ δεν προσπαθεί να σου φάει παραπάνω λεφτά με κόλπα (σαν άλλες πονηρές Ελληνίδες). Αυτό για μένα μετράει πολύ.
(Εκτός από 1 εξαίρεση μόνο, κάποιας άλλης Ελληνίδας, το καλοκαίρι, που μου ζήτησε 60 για έξω για 1 ώρα, και έδωσα 80, γιατί ήταν ξεφτίλα και άδικο για τέτοια γυναίκα).
Πιστεύω (το έχω ξαναγράψει πολλές φορές) ότι η Χριστίνα δεν είναι καθόλου φραγκοφόνισσα. Αν της δώσεις παραπάνω, εντάξει θα τα πάρει. Λογικό είναι. Είναι όμως ευχαριστημένη και με τα κανονικά. Γενικά είναι εντελώς ξεκάθαρη, και ποτέ δεν προσπαθεί να σου φάει παραπάνω λεφτά με κόλπα (σαν άλλες πονηρές Ελληνίδες). Αυτό για μένα μετράει πολύ.
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
μόνο στη συγκεκριμένη δίνω λίγο παραπάνω. Σε καμία άλλη.
Έτσι μπράβο. Είπαμε θέλει προσοχή, δεν είναι εποχές για χουβαρντηλίκια.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Εάν γνωρίζει κάποιος να με πληροφορήσει παρακαλώ που δουλεύειτώρα η Λίζα που παλιά εργαζόταν στο ίδρυμα της Φραντζή 4 και μετά Στουρνάρη 63;
Ευχαριστώ
νομιζω οτι κάπου την είδα να αναφέρεται το όνομά της...για δες θρεντάκιον(πώς λέμε κοντάκιον? ) ελευθερίου βενιζέλου και αχιλλέως!νομιζω η πιο πρόσφατη παρουσία της ήτο εκεί!
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Καλιμέρα, μια βοήθεια.. ψάχνω μια κινεζούλα που κυκλοφορούσε ως Ρόζι στγ Σκουφά 10 και στο παλιό Συγγρού 12 και μια ψηλή νταρντάνα που ήταν Φερρών πριν αλλάξει ιδιωκτήτη...
Ευχαριστώ...
πήγαινε μιά να δείς στη φαλήρου 15 ή στο σούφι σπά.
proktologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εδω πρεπει να μπει εκανα λαθος
αν κάποιος συνάδελφος θυμάται μια μασατζου που δεχόταν στο χώρο της στη περιοχή γκαζι
είχε βάλει και 3 photo στο mylist αν θυμάμαι καλά
ηταν με στολη νοσοκομας επι το εργον στης φωτο
θα ήθελα να μου στείλει το τηλ. γιατί το έχασα.... έστω και πμ
ευχαριστώ
αν κάποιος συνάδελφος θυμάται μια μασατζου που δεχόταν στο χώρο της στη περιοχή γκαζι
είχε βάλει και 3 photo στο mylist αν θυμάμαι καλά
ηταν με στολη νοσοκομας επι το εργον στης φωτο
θα ήθελα να μου στείλει το τηλ. γιατί το έχασα.... έστω και πμ
ευχαριστώ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις