Αυτή που έμπαινε με τις πάστες μέσα ;Καλησπέρα! Ξέρουμε η Έλενα από Μπακνανά σταμάτησε η δουλεύει κάπου αλλού?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 650K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.145
- Πόντοι
- 5.916
πολύ ξαφνικά σταμάτησε αυτή.Εχεις κάνεις καποια ινφο αν εμφανίζεται κάπου η Σοφία η fit η αδύνατη από Σ40-42 ,η Σοφία που έδινε αβιαστα το κωλοτρυπιδι της και αναζητουσε ξεσκισμα σκληρό και σπερμα στο λαρυγγα , έχει ακούσει κανείς κάτι που να βρίσκεται ....
Μήπως εννοείς την Βικτώρια που δούλευε στο Μιχαλακοπούλου 179 , μελαχρινή ψηλή αδύνατη, με καλλίγραμμο σώμα , στο μαγαζί της υπέροχης Φωτεινής ? Πολύ καλές υπηρεσίες αλλά και εξαιρετικό παιδί ....τον φρόντιζε τον άντρα με θέρμη... κρίμα που χάθηκε....Καλησπέρα
Ψάχνω μια που δούλευε Μιχαλακοπούλου ,ψηλή με πράσινα μάτια που έφερνε στην Cameron Diaz!
Νομίζω καζακστανή ή Ρωσίδα
Οι παλιοί ίσως θυμούνται
lepalaisdeversailles
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 221
- Πόντοι
- 21
Κάποιο ινφο για το Λιζάκι που τελευταία ήταν στη Ζάνα?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.051
- Πόντοι
- 42.697
Μυστήριο αυτή φίλε. Δεν είναι πάντως σε κάποιο άλλο κατάστημα μασάζ.Ανακάλυψε κανείς που εξαφανίστηκε η Στέλλα από Μπακνανά.
Πάνε 3 εβδομάδες που χάθηκαν τα ίχνη της
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.051
- Πόντοι
- 42.697
Στο Καλλιρρόης 48 μέχρι και πριν περίπου 20 μέρες, δούλεψε για λίγο διάστημα μια 40+ρα Ρωσίδα με το όνομα Μόνικα. Ξανθιά με μετριου μηκους ίσια μαλλιά, όμορφη, γαλάζια μάτια, μεγάλο στήθος, λευκό δέρμα, αρχοντική γυναίκα, ωραία πόδια. Μόνο μείον η μεγαλούτσικη κοιλιά της. Όποιος συναγωνιστής γνωρίζει αν η συγκεκριμένη έχει πάει κάπου αλλού, ας στείλει μνμ
Καλησπέρα σας,
Νέος σε αυτό το κομμάτι με τα μασάζ είναι από επαρχία αλλά την επόμενη εβδομάδα θα επισκεφτώ την Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους και θα ήθελα να δοκιμάσω ένα μασάζ με happy ending η αν αξίζει και γαμήσι αν γίνεται. Δεν ξέρω είμαι τελείως νέος σε αυτό. Θα το προτεινούσα πάντως ένα μασάζ παρα να πάω σε μια για γαμήσι μόνο. Θα ήθελα την βοήθεια
σας. Να μην ψάχνω ή και κάνω κάτι που γα το μετανιώσω. Τι τιμές παίζουν σε αυτά;
Ευχαριστώ
Νέος σε αυτό το κομμάτι με τα μασάζ είναι από επαρχία αλλά την επόμενη εβδομάδα θα επισκεφτώ την Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους και θα ήθελα να δοκιμάσω ένα μασάζ με happy ending η αν αξίζει και γαμήσι αν γίνεται. Δεν ξέρω είμαι τελείως νέος σε αυτό. Θα το προτεινούσα πάντως ένα μασάζ παρα να πάω σε μια για γαμήσι μόνο. Θα ήθελα την βοήθεια
σας. Να μην ψάχνω ή και κάνω κάτι που γα το μετανιώσω. Τι τιμές παίζουν σε αυτά;
Ευχαριστώ
Abebablom
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
Ρε παιδιά, στο Πατησίων 131 δούλευε πριν χρόνια μια Μαρίνα, μιλφάκι αλλά πολύ όμορφη και με ωραίο πρόγραμμα.
Κάποια στιγμή νόμιζα ότι είναι η Μαρίνα στο Συγγρού 40-42, αλλά πρώτον δεν μπορώ να κλείσω ραντεβού μαζί της, δεύτερον κάποιος φίλος μου είχε πει ότι δεν πρέπει να είναι η ίδια.
Γνωρίζει κανείς να μου πει? Είναι αυτή? Κι αν όχι, παίζει πουθενά εκείνη η Μαρίνα του Πατησίων 131???
Κάποια στιγμή νόμιζα ότι είναι η Μαρίνα στο Συγγρού 40-42, αλλά πρώτον δεν μπορώ να κλείσω ραντεβού μαζί της, δεύτερον κάποιος φίλος μου είχε πει ότι δεν πρέπει να είναι η ίδια.
Γνωρίζει κανείς να μου πει? Είναι αυτή? Κι αν όχι, παίζει πουθενά εκείνη η Μαρίνα του Πατησίων 131???
Προγραμματακι 1ωρα να το ευχαριστηθεις μην βαλεις body to body και nuru απλα σεξ+μασαζ στα 80 θα παιξεις λογικα(αναλογα το καταστημα) max 100.Καλες περιπτωσεις με βαση το forum που τις εχω δοκιμασει και προσωπικα diamond spa,ρουλα και η καινουρια κοπελα που εχουν βαλει "fruti"(δεν εχω δοκιμασει αλλα ακουω πολυ καλα λογια),συγγρου 40-42 τρελαινονται ολοι ειδικα για μαρινα(επισης δεν εχω περασει) και γενικα οι περισσοτερες κοπελες εκει ειναι καλα τελευταια φορα που πηγα ημουν με νταρια αμα δεν σε χαλαει το οτι ειναι λιγο μεγαλη,κρατιεται αριστα ομως και ειναι πολυ φιλικο/σωστο ατομο και απο λαγουμιτζη 23 ολοι εχουν φαει κολλημα με αντζελα(πιπινοκατασταση αλλα και αυτη μαλλον δυσκολο να την πετυχεις ελευθερη επισης δεν εχω δοκιμασει προσωπικα).Καλησπέρα σας,
Ευχαριστώ
Δυστυχως πολλα παλια στανταρακια μου εχουν εξαφανιστει οποτε και εγω ψαχνομαι ελπιζω να ποσταρει και κανας αλλος καλες περιπτωσεις,καλα να περασεις φιλε.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!Προγραμματακι 1ωρα να το ευχαριστηθεις μην βαλεις body to body και nuru απλα σεξ+μασαζ στα 80 θα παιξεις λογικα(αναλογα το καταστημα) max 100.Καλες περιπτωσεις με βαση το forum που τις εχω δοκιμασει και προσωπικα diamond spa,ρουλα και η καινουρια κοπελα που εχουν βαλει "fruti"(δεν εχω δοκιμασει αλλα ακουω πολυ καλα λογια),συγγρου 40-42 τρελαινονται ολοι ειδικα για μαρινα(επισης δεν εχω περασει) και γενικα οι περισσοτερες κοπελες εκει ειναι καλα τελευταια φορα που πηγα ημουν με νταρια αμα δεν σε χαλαει το οτι ειναι λιγο μεγαλη,κρατιεται αριστα ομως και ειναι πολυ φιλικο/σωστο ατομο και απο λαγουμιτζη 23 ολοι εχουν φαει κολλημα με αντζελα(πιπινοκατασταση αλλα και αυτη μαλλον δυσκολο να την πετυχεις ελευθερη επισης δεν εχω δοκιμασει προσωπικα).
Δυστυχως πολλα παλια στανταρακια μου εχουν εξαφανιστει οποτε και εγω ψαχνομαι ελπιζω να ποσταρει και κανας αλλος καλες περιπτωσεις,καλα να περασεις φιλε.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.051
- Πόντοι
- 42.697
Απαντώντας ο ..ίδιος στον εαυτό μου τελικά ευρεθεί η μαντάμ στο Μπακνανα47Στο Καλλιρρόης 48 μέχρι και πριν περίπου 20 μέρες, δούλεψε για λίγο διάστημα μια 40+ρα Ρωσίδα με το όνομα Μόνικα. Ξανθιά με μετριου μηκους ίσια μαλλιά, όμορφη, γαλάζια μάτια, μεγάλο στήθος, λευκό δέρμα, αρχοντική γυναίκα, ωραία πόδια. Μόνο μείον η μεγαλούτσικη κοιλιά της. Όποιος συναγωνιστής γνωρίζει αν η συγκεκριμένη έχει πάει κάπου αλλού, ας στείλει μνμ
Την αναγνώρισα από τις φωτός που ανέβηκαν σήμερα. Καλή περίπτωση. Βυζαρες
sael.x.aira
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2024
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Μασάζ καλό έκανε ;Απαντώντας ο ..ίδιος στον εαυτό μου τελικά ευρεθεί η μαντάμ στο Μπακνανα47
Την αναγνώρισα από τις φωτός που ανέβηκαν σήμερα. Καλή περίπτωση. Βυζαρες
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.051
- Πόντοι
- 42.697
Μέτριο προς οκΜασάζ καλό έκανε ;
Χαιρετώ την παρέα.
Τις τελευταίες μέρες έλεγα να πάω στο sensuality για την ζάρα αλλά δεν την βλέπω στις βάρδιες όσες φορές έχω τσεκάρει. Η συγκεκριμένη δεν έχανε σχεδόν ποτέ βάρδια.
Γνωρίζει κανείς αν έχει σταματήσει ή μήπως πήρε μεταγραφή;
Δεν βρήκα thread τύπου "ημερήσια ενημέρωση" οπότε σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ.
Τις τελευταίες μέρες έλεγα να πάω στο sensuality για την ζάρα αλλά δεν την βλέπω στις βάρδιες όσες φορές έχω τσεκάρει. Η συγκεκριμένη δεν έχανε σχεδόν ποτέ βάρδια.
Γνωρίζει κανείς αν έχει σταματήσει ή μήπως πήρε μεταγραφή;
Δεν βρήκα thread τύπου "ημερήσια ενημέρωση" οπότε σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ.
ErotasPeiratis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 669
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα, παρακαλώ για τις προτάσεις σας ποια θεωρείτε τα καλύτερα μασατζίδικα αυτή τη χρονική περίοδο, από άποψη εμφανίσιμων κοριτσιών οι οποίες και καλό μασάζ σου κάνουν και καλό σεξάκι. Να μην κλαις τα λεφτά σου με λίγα λόγια!
Τελευταία τροποποίηση:
MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.543
- Πόντοι
- 206
Μύστη Χρυσαυγή στο χώρο της. Ζμπεσιαλ λεμε
Τεράστια η κουβέντα....Καλημέρα, παρακαλώ για τις προτάσεις σας ποια θεωρείτε τα καλύτερα μασατζίδικα αυτή τη χρονική περίοδο, από άποψη εμφανίσιμων κοριτσιών οι οποίες και καλό μασάζ σου κάνουν και καλό σεξάκι. Να μην κλαις τα λεφτά σου με λίγα λόγια!
Πες ΤΙ έχεις δοκιμάσει, ΠΟΙΕΣ, ΠΟΙΑ μαγαζιά, ; κτλ....
Να καταλάβουμε τις απαιτήσεις σου τις προδιαγραφές σου, πόσα ; θα δώσεις....
Στο μεταξύ άρχισε να ψάχνεις στο σάιτ, αλλά και τις βόλτες.
Χρυσαυγή;;; Αν λεμε την ιδια με το πρόβλημα στο ισχιο και τα μεγάλα βυζια...πολύ γέλιο.Μύστη Χρυσαυγή στο χώρο της. Ζμπεσιαλ λεμε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 27K