Διαγραμμένο μέλος 246924
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Υπάρχει τηλεφωνο, Διευθυνση δεν θελουν να δωσουν ακομα.Ξέρουμε λεπτομέρειες για αυτό το καινούριο μαγαζί? Που βρίσκεται τηλ πρόγραμμα κοπέλες?
Υπάρχει τηλεφωνο, Διευθυνση δεν θελουν να δωσουν ακομα.Ξέρουμε λεπτομέρειες για αυτό το καινούριο μαγαζί? Που βρίσκεται τηλ πρόγραμμα κοπέλες?
Μπα....Στέλλα από Μπακνανά κανένα νέο;;;;
Αδερφέ, αλλιώς κυλάει ο χρόνος στο εξωτερικό. Αμαν.. τα βασικά δεν κατέχεις;Τεράστια η κουβέντα και θέλει μασημενη τροφή ο φίλος.
Τάχα μου μένει εξωτερικό οπότε δεν έχει και το χρόνο να τα ψάξει μόνος του.
Οχι μονο η Στελλα αλλα και η Μονικα δε φαινεται στο προγραμμα!Στέλλα από Μπακνανά κανένα νέο;;;;
Βρώμικη πολύΜάρθα Μασαζ Δυο
Μάρθα Μασαζ Δυο зарегистрирована на Facebook. Присоединяйтесь к Facebook, чтобы связаться с Μάρθα Μασαζ Δυο и найти других друзей. Facebook предоставляет возможность делиться новостями и делает мир...www.facebook.com
αχχχ και κωνσταντίναααααααααααααΑν και πάνε χρονια... Τζενη απο Αχιλλέως ξερει κανεις αν ειναι πουθενα;
Διαφορετικες ειναι..η Μαρινα απ το 131 δεν εχει ξαναφανει απο τοτε κσι ηταν μια καλη επιλογη.Ρε παιδιά, στο Πατησίων 131 δούλευε πριν χρόνια μια Μαρίνα, μιλφάκι αλλά πολύ όμορφη και με ωραίο πρόγραμμα.
Κάποια στιγμή νόμιζα ότι είναι η Μαρίνα στο Συγγρού 40-42, αλλά πρώτον δεν μπορώ να κλείσω ραντεβού μαζί της, δεύτερον κάποιος φίλος μου είχε πει ότι δεν πρέπει να είναι η ίδια.
Γνωρίζει κανείς να μου πει? Είναι αυτή? Κι αν όχι, παίζει πουθενά εκείνη η Μαρίνα του Πατησίων 131???
Ασε ερωτας μεγαλος... κας ας επαιρνε 100αρικοαχχχ και κωνσταντίνααααααααααααα
Διαβάζοντας καιρό το forum δεν έχω βρει πουθενά πως αυτή προχωράει. Ξέρει κάποιος κάτι;Καλησπέρα σας. Γνωρίζετε το τηλέφωνο της Αθηνάς-Νανάς, αυτής με το τζάκι? Παλιά ηταν ελληνορωσσων/Κατεχάκη μετα Καλλιθεα. Αν είναι ευκολο να μου το στείλει με pm καθώς το τηλεφωνο που ειχε στην αγγελία poulato δεν λειτουργεί . Ευχαριστώ.
Κάπου θα βρεθούν. Για να δούμεΚιμ + Ελενα απο Diamond που πηγαν?