ερωτημα για δυνατους λυτες...Αλεξανδρα (μαλλον ψευτικο τελειως ονομα-ουτε καν σταθερο) μελαχρινη ωραιο μιλφ προ μιλφ με μεσαιο βυζι ωραια ποδια , πολυ καλο μασζ στο ιδρυμα της μεσογειων λιγο πριν κλεισει...αυτο που πηγε μετα χαμηλα στην Συγγρου...την ψαχνω απο τοτε, κανεις δεν ξερει τιποτα! κριτικες ειχαν ανεβει τοτε για την ποιοτητα της!
Έχω αναφερθεί στη συγκεκριμένη και σε άλλο νήμα ("Αναμνήσεις των μασαζόβιων"). Το πραγματικό της όνομα μάλλον είναι Ελένη... Την είχα πρωτοσυναντήσει στο Συγγρού 45, όταν και μου την πρότεινε η Λίζα. Πάντα την επέλεγα για νούρου. Η τύπισσα ήταν απλά φοβερή! Δεν ξέρω αν επρόκειτο μόνο για θέμα χημείας, πάντως μιλάμε μακράν για τις καλύτερες συνεδρίες (υπέροχο μασάζ και ακόμα πιο υπέροχο Β' μέρος!) που έχω κάνει ποτέ στον χώρο των μασάζ! Όταν άνοιξαν και το Μεσογείων 289 ("Amouage Health Spa"), πολλές έπαιζαν μερικές μέρες εκεί και μερικές μέρες στο Συγγρού 45. Στη Μεσογείων, μου την είχαν παρουσιάσει ως Αλεξάνδρα, όπως αναφέρει και ο φίλος @alexalex77777. Καταλήγω πως το πιθανότερο είναι να λέγεται Ελένη, καθώς λίγο πριν κλείσει το Amouage, την τελευταία φορά που είχα πάει και την αναζήτησα ως Αλεξάνδρα, με ρώτησαν για ποια πρόκειται και όταν τους είπα πως στο Συγγρού 45, λεγόταν Ελένη, κατάλαβαν ποια ήταν και ανέφεραν πως απουσίαζε. Δεν την έχω ξαναβρεί από τότε που έκλεισαν τα 2 μαγαζιά σε Μεσογείων και Συγγρού... Δεν εμφανίστηκε ποτέ στο αμέσως επόμενο μαγαζί της Λίζας (Συγγρού 296), ούτε και την έχω πετύχει ποτέ στο τωρινό της (Σολωμού 70). Συνεχίζω παρόλα αυτά να ελπίζω πως κάποια στιγμή θα επανέλθει στο χώρο...