You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 650K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Παρατηρητης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 382
- Πόντοι
- 290
Ξερει καποιος συναγωνιστης που εργαζεται μια λαδοκορη ξανθια 39 ετων που εργαζοταν ως Βικυ στο μασατζιδικο της Θησεως στο Μαρουσι , αργοτερα στην Σολωμου 70 και μετα στην Μεσογειων 296 μαζι με την Εβελινα ?
lovesweet77
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Εθεάθει κάπου η Ασιάτισσα Νάντια από το DBA massage που έκλεισε?
Ευχαριστώ!
Τίποτα;
καλησπέρα σε όλους,
μια Αλεξάνδρα που δούλευε σε μασατζίδικο κοντά στο μετρό Αγ. Ιωάννης, μήπως ξέρουμε που είναι?
μια Αλεξάνδρα που δούλευε σε μασατζίδικο κοντά στο μετρό Αγ. Ιωάννης, μήπως ξέρουμε που είναι?
El Duderino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.689
- Πόντοι
- 456
Εγώ ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς - ναι Zero, σε σένα στηρίζομαι - για μια Χριστίνα αν θυμάμαι καλά το όνομά της που δούλευε στο συγκεκριμένο (Θησέως 142),μια φορά είχα περάσει μαζί της και μου άρεσε πάρα πολύ εμφανισιακά, πετιτ κοπέλα με απίστευτες μεγάλες φυσικοτατες βυζαρες, πόσο μάλλον για το σωματότυπό της. Μου χε πει ότι έχει και μικρό παιδάκι αλλά λίγο μετά αφότου επισκεφθώ το συγκεκριμένο μαγαζί θυμάμαι που διάβασα εδώ μέσα ότι το έκλεισαν και μάλιστα έγινε και σύλληψη των ιδιοκτητών - υπευθύνων καθώς έκαναν την τεράστια εγκληματική μαλακια να έχουν και ανήλικα στο ροστερ τουςΞέρει κάποιος συναγωνιστής τι απέγινε το ένα απο τα δύο μασατζίδικα που βρισκονσταν θησέως 142.Ηταν και γραφείο γνωριμιών.Μεταφέρθηκε κάπου αλλού η έκλεισε οριστικά
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.040
- Πόντοι
- 42.697
Εγώ ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς - ναι Zero, σε σένα στηρίζομαι - για μια Χριστίνα αν θυμάμαι καλά το όνομά της που δούλευε στο συγκεκριμένο (Θησέως 142),μια φορά είχα περάσει μαζί της και μου άρεσε πάρα πολύ εμφανισιακά, πετιτ κοπέλα με απίστευτες μεγάλες φυσικοτατες βυζαρες, πόσο μάλλον για το σωματότυπό της. Μου χε πει ότι έχει και μικρό παιδάκι αλλά λίγο μετά αφότου επισκεφθώ το συγκεκριμένο μαγαζί θυμάμαι που διάβασα εδώ μέσα ότι το έκλεισαν και μάλιστα έγινε και σύλληψη των ιδιοκτητών - υπευθύνων καθώς έκαναν την τεράστια εγκληματική μαλακια να έχουν και ανήλικα στο ροστερ τους
φιλε δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
αλλαξε χωρο.δεν κανει μασαζ,πλεον.Καλησπέρα παιδιά ξέρει κανείς η Αλεξάνδρα από το μασάζ στον Άη Γιάννη που είναι;
poolmoor68
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
συναγωνιστες χαιρετιζω την παρεα.....θα ηθελα αν γνωριζετε, που εχει παει η Δωρα απο μουσσες μασσαζ στην καλλιθεα,εχει πληροφοριες καποιος?ευχαριστω
Η φωτεινή από Μιχαλακοπούλου 179 δουλεύει πουθενά;
Δεν μπορώ να την εντοπίσω πουθενά
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.139
- Πόντοι
- 5.916
συναγωνιστες χαιρετιζω την παρεα.....θα ηθελα αν γνωριζετε, που εχει παει η Δωρα απο μουσσες μασσαζ στην καλλιθεα,εχει πληροφοριες καποιος?ευχαριστω
και εγώ ψάχνω την ελίζα...που δούλεψε μόνο δύοπ εβδομάδες στην αρχή με το που άνοιξε...αυτό ήταν ΤΟ ΜΟΥΝΙ και ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ!!!
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.139
- Πόντοι
- 5.916
καλησπερα στους συναγωνιστες , μια ερωτηση και απο εμενα
η Χριστινα (Ελληνιδα) απο Πατησιων 131 που χαθηκε ??? εχει κανεις πληροφοριες ???
ευχαριστω
δεν την ψάχνεις μόνο εσύ...
poolmoor68
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
συναγωνιστες χαιρετιζω την παρεα.....θα ηθελα αν γνωριζετε που εχει παει η Δωρα απο μουσσες μασσαζ ,εχει πληροφοριες καποιος?ελπιζω να γνωριζει καποιος ....ειμαι νεος στο forum .μαλλον εχει κανει κατι δικο της αλλα δεν ξερω που.
πουθενά?Δεν μπορώ να την εντοπίσω πουθενά
Ξέρει κανείς που είναι η Βερόνικα? Αυτή στις 2 πρώτες φωτογραφίες γιατί είδα ότι σταμάτησε απο εκεί..
Abebablom
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
Φίλε αυτή η αγγελία για ποιο μαγαζί αφορά? Αυτή με το πλούσιο κατσαρό μαλλί στην τέταρτη φωτο λέγεται Νταϊάνα? Παίζει σε κάποιο μαγαζί?
Ξέρει κανείς που είναι η Βερόνικα? Αυτή στις 2 πρώτες φωτογραφίες γιατί είδα ότι σταμάτησε απο εκεί..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 27K