εθεάθη πάολα από παλιά (σ29 και σολ54) στη μεσογείων 289 amouage. τι να πω ρε παιδιά …πλούσια τα ελέη!
Πες μου τετοια να τρελαθωωωωωωω!!!! Παιζει τηλ;;
εθεάθη πάολα από παλιά (σ29 και σολ54) στη μεσογείων 289 amouage. τι να πω ρε παιδιά …πλούσια τα ελέη!
Κρίμα και είχα συνηθίσει τα 35 ευραιόπουλα μόνο , για ΔΥΟ ολόκληρες ώρες , έτσι για να βάζουν μυαλό μερικές-μερικές που ζητάνε εξωπραγματικά ποσά...
Α μπραβο ! και καλό μασάζ όχι χάδι η πασάλειμμα που κανουν οι περισσότερες
Κρίμα και είχα συνηθίσει τα 35 ευραιόπουλα μόνο , για ΔΥΟ ολόκληρες ώρες , έτσι για να βάζουν μυαλό μερικές-μερικές που ζητάνε εξωπραγματικά ποσά...
με το ίδιο όνομα σύντροφε? τις προάλλες που πήγα δεν ήταν καμιά Πάολα εκεί
Πες μου τετοια να τρελαθωωωωωωω!!!! Παιζει τηλ;;
σωστος μεγαλε σακις αλλα αυτο ηταν παγκοσμιο ρεκορ,δεν ξαναγινεται.
συνφωνοσακαρε λες μεγαλες κουβεντες..........παει κοσμος καργα στα λαδαδικα,ασε τι λεγετε.
προχθες σε πολυ γνωστο μαγαζι ανεβαινα για να διασταυρωσω κατι και κατω λαδοπαικτης χτενιζοταν
και παρφουμαριζοταν με κολωνια πριν ανεβει.τελικα ανεβηκε.εδωω οσοιγραφουνε ειναι το 5 της εκατο οσων πανε.
οι τιμες δεν θα πεσουν ποτε,κανα μπαμ γινεται μονο και ξανα στα ιδια.
απορω με οσες δεν εχον δουλεια ποσο χαλια χιριζονται το θεμα.
εχει αποχωρησει γενικοτεραΚαλημέρα σας!
Θα ηθελα να μάθω αν γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω την Λουλου που δούλευε στο Μαρνης 28? Νομίζω είχε αποχωρήσει λίγο καιρό πριν κλείσει και πιο πριν δούλευε μόνο υποδοχή. Αν κάποιος ξέρει κάτι θα ήμουν ευγνώμων.
κρέμασε το string της εδώ και 2 χρόνιαΉ βάνα από Δεριγνύ έχει εντοπιστεί πουθενα
κρέμασε το string της εδώ και 2 χρόνια