Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
Εφυγε η Αννα από το 52
Πληροφορίες λενε ότι εθεάθη Συγγρου μεριά
More specific? Please....
Στης Λίζας? Στης Τζέσσικας? Στης Κατερίνας? Ή στης Βερόνικας???
Εφυγε η Αννα από το 52
Πληροφορίες λενε ότι εθεάθη Συγγρου μεριά
Ρε φιλε ελεος δηλαδη... εχεις γαμήσει όλα τα threads με την ιδια ερώτηση....συναγωνιστες Ξερετε τιποτα για αυτες ?
Ειδικα το πιπινακι η Αθανασια στο δευτερο λινκ σκεφτομαι για κατ οικον ξερει κανεις τι κανει ? εστω φεαπεδια
Ρε φιλε ελεος δηλαδη... εχεις γαμήσει όλα τα threads με την ιδια ερώτηση....
ποσταρε το σε ΕΝΑ νημα μαν...οσοι το δουνε,και ξερουν κατι,να εισαι σιγουρος οτι θα απαντησουν...ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΛΑ να μαθω προσπαθω και ρωταω σε διαφορετικα θεματα
Πότε; Γιατί τωρα τελευταία μόνο τη Θρούμπη πετύχαινα!!!δεν ξερω που πηγε η σοφια αλλα εφερε ενα ξανθο αρκετα ενδιαφερον...
jorje ειναι σχετικα καινουρια στις λιζας, πριν δυο βδομαδες τη πετυχα και μολις ειχε ξεκινισει. γυρω στα 28, κλασσικα ρωσικα χαρακτηριστικα, ωραιο σωμα, και σερβις εφαμιλο της λιζας...βικυ τη φωναζουν αλλα δεν ειναι η παλια που εχει παει ματζαγριωτακη.Πότε; Γιατί τωρα τελευταία μόνο τη Θρούμπη πετύχαινα!!!
τελικά αυτή η ξανθούλα η βίκη απο ματζαγριωτάκη, αργότερα πατησίων 59 και μετά συγγρού 76, ξέρουμε που βόσκει?jorje ειναι σχετικα καινουρια στις λιζας, πριν δυο βδομαδες τη πετυχα και μολις ειχε ξεκινισει. γυρω στα 28, κλασσικα ρωσικα χαρακτηριστικα, ωραιο σωμα, και σερβις εφαμιλο της λιζας...βικυ τη φωναζουν αλλα δεν ειναι η παλια που εχει παει ματζαγριωτακη.
αν λες αυτη που ειχε περασει κι απο της λιζας νομιζω εχει ξαναγυρισει στο ματζαγριωτακη....τελικά αυτή η ξανθούλα η βίκη απο ματζαγριωτάκη, αργότερα πατησίων 59 και μετά συγγρού 76, ξέρουμε που βόσκει?
αν λες αυτη που ειχε περασει κι απο της λιζας νομιζω εχει ξαναγυρισει στο ματζαγριωτακη....
σιγουρος δεν ειμαι μη σας παρω στο λαιμο μου, μου ειχε πει η τατιανα της ματζαγριωτακη οτι θα γυρναγε αλλα αν τελικα πηγε δεν ξερω εχω καιρο να περασωΝομίζω μέχρι πριν 2 βδομάδες ήταν συγγρού.. Τώρα ξαναγύρισε σίγουρα?
σιγουρος δεν ειμαι μη σας παρω στο λαιμο μου, μου ειχε πει η τατιανα της ματζαγριωτακη οτι θα γυρναγε αλλα αν τελικα πηγε δεν ξερω εχω καιρο να περασω