tsoutseki90
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα παίδες ξέρουμε κάτι για την Βανέσσα του Φ 104 δεν υπαρχουν πια φωτο της στο site ούτε εμφανίζεται στα προγραμματα ευχαριατω!!
Καλησπέρα παίδες ξέρουμε κάτι για την Βανέσσα του Φ 104 δεν υπαρχουν πια φωτο της στο site ούτε εμφανίζεται στα προγραμματα ευχαριατω!!
Ηταν πολυ τιμια την ειχα παρει 3-4 φορες απ ολες εκει μεσα μαζι με την παολα ηταν απ τις κααλυτερες τις αλλες που αναφερες δεν τις εχω δειΓια το υπολειμα γυναικας μιλας . Την δοκιμασα μια φορα ηταν τοσο πολυ αδυνατη που ελεγα απο μεσα μου ποτε να τελειωσω. Ποιο καλυτερη ηταν η Νατασσα . Υπαρχει περιπτωση να παιζει σε αλλα στουντιο η Νατασσα. Εκει ευχαριστηθηκα γυναικα. Αν θελεις δοκιμασε την Αλεξια, Νονη και η Νεφελη. Η Νεφελη ειναι ποιο ωραια απο την Βανεσσα.
Πολύ καλή και σε kinky προγράμματα. Το θέμα τον κιλών εξαρτάται από τα γούστα του καθενός (προτιμώ μοντελέ κορμιά).Ηταν πολυ τιμια την ειχα παρει 3-4 φορες απ ολες εκει μεσα μαζι με την παολα ηταν απ τις κααλυτερες τις αλλες που αναφερες δεν τις εχω δει
Είναι στη Ρόδο. Δεν ξέρω αν δουλεύει ή όχι... Όσες φορές και αν ρώτησα δεν έλαβα απάντησηΡε παιδια μια Αλισα η Αλισια κοντη αδυνατη ξανθια που δουλευε ενα φεγγαρι Φυλης 104 και μετα στους Γερμανσους μηπως γνωριζεις καποιος κατι?
Κατά περιόδους κάνει κάποιες εμφανίσεις στο Φ104Παλικάρια η Μπέττυ από το Καζακστάν που δούλευε στο στούντιο orintal στην φυλής 104 ξέρετε τι απέγινε;;;
την αννούλα που τη βρίσκουμε τώρα ρε παιδια??