Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Alkis1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
1
Μήπως έχει κανείς ιδέα που είναι η Ντίνα η σχιστομάτα που δήλωνε απο Βόρεια Κορέα  :jerking: ?? Ειχε κάνει σύντομο πέρασμα απο Κωνσταντινουπόλεως 166 , Αχαρνών 85 και μέχρι και πρίν κανενα μήνα δούλευε απόγευμα Μαγνησίας 11..πηγα πριν λίγες μέρες και η τσατσά μου είπε οτι δεν ξέρει που είναι :s&m_1:
Την έχει εντοπίσει κανένα λαγωνικό??

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.010
Πόντοι
5.015
Μήπως έχει κανείς ιδέα που είναι η Ντίνα η σχιστομάτα που δήλωνε απο Βόρεια Κορέα  :jerking: ?? Ειχε κάνει σύντομο πέρασμα απο Κωνσταντινουπόλεως 166 , Αχαρνών 85 και μέχρι και πρίν κανενα μήνα δούλευε απόγευμα Μαγνησίας 11..πηγα πριν λίγες μέρες και η τσατσά μου είπε οτι δεν ξέρει που είναι :s&m_1:

Ναι σίγουρα :jerking: :jerking: :jerking:

gkots

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
Ερώτηση η Ελενα η Κοσσοβάρα δουλεύει ως ανεξάρτητη;;

gkots

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
Επίσης η Τζέσικα απο Σπύρου Πάτση 40 ξέρει κανείς που βρίσκεται;;;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.148
Πόντοι
42.697

αυτη η ψευτο Κορεατισα δεν στεργιωνει πουθενα
παιζει κ σε μασαζ κατα διαστηματα
ειναι και..πολυ ρομαντικη στο δωματιο...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.148
Πόντοι
42.697
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
Mε εμενα δυστυχως περιοριστηκε στο προγραμμα που ανακοινωθηκε στο σαλονι  :headbang: :headbang:
Δηλαδη μονο ακα πιπα και 69 και γλωσσοφιλα.
Μαλλον δε γνωριζομασταν και πολυ καλα...  :-
Μου χει λειψει η τριχωτη μουναρα της παντως και ελπιζω να την ξαναπετυχω στα μπουρδελακια, την εχω μεγαλη αναγκη  :zfuck:

πορνολορδε μου πιστεψε με εμενα που με γνωριζει χρονια ειναι παρα πολυ ρομαντικη  :grin:
πιστευω συντομα μολις γνωριστειτε λιγο καλυτερα θα γινει το ιδιο κ με εσενα  :gay:
:wanker: :hi:

ματακιας(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
79
Πόντοι
1
Μαρια με κωλαρα απο φυλης 69 β αγνοειται απο το συγκερκιμενο οικημα ,την εχει δει κανεις τελευταια

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
405
Πόντοι
21
Στο Ιάσωνος 1Β όροφος δεξιά πριν κάμποσο καιρό έπαιζε ντουέτο Νικόλ και Σόφη (ίσως και κάποια Ρίτα). Ξέρει κανείς που έχουν πάει; Τελευταία όσες φορές έχω περάσει υπάρχει μόνο μία κοπέλα.
Επίσης έχει κάποιος δει το θωρηκτό Όλγα από Διδυμου 27,Περγάμου 27Β;     

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Kαλησπερα την Σοφία μελαχρινή μιλφ απο Ιασωνος1Β δεξια την αναζητώ εδώ και βδομαδες απο πιο παλιές ενημερώσεις είχα διαβάσει πως είχε παει Μεγάλου Αλεξανδρου25 πριν κάνα μήνα και βάλε πέρασα απο κει τίποτα προχτες στο βεργας3 όροφο που βρήκα τυχαία την τσατσά που δούλευε στο Ιασωνος1Β μαζί της την Ρώτησα μου είπε οτι δεν γνώριζε κάτι.Που άλλου να ρωτησω στην πρεσβεία?Μακάρι να γυρίσει για μένα ηταν το τιμιοτερο10€ και ας το κατάλαβα αργά ας είναι καλά η γυναικα οπου και αν βρισκεται

Alkis1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
1
Tην πετυχα χθες 1η βαρδια στο Πιπινου65:rockon:
Πρεπει να ηταν πιωμενη η να ειχε κουμπωσει η καπνισει τιποτα, γιατι εκανε πολυ αισθησιακο σαλοναρισμα  :erection:
Ειχα τεραστια αναγκη ενα ρομαντικο γαμησι μαζι της, μετα την πολυτιμη πληροφορια του ρομαντικου μου φιλου Zero, αλλα αποφασισα να το αναβαλλω γιατι ηθελα η πρωτη μου καταθεση μετα την μεγαλη μου αποχη να ειναι σε ενα παλιο αγαπημενο μου στανταρακι.  :cum:

Επεστρεψα αργοτερα αλλα ηταν κλειστο, ειχε αλλαξει η βαρδια  :headbang: :headbang: και εφαγα τον τοπο να τη βρω αλλα δεν την πετυχα σε κανενα αλλο τσαρδι  :headbang: :headbang:

:wanker: :wanker: σχεδιάζω μεσαα στην εβδομάδα εξόρμηση..και μαστουρωμένη ακόμα καλύτερα   :rockon: ...ευχαριστω Mr Cobras.. :hi:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
η βκτωρια απο φωκεασ ποθ νε να την χισοθμε λιγακι ?

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
347
Πόντοι
21
Παιδια μη με κραξετε,εγω δεν ψαχνω πουτανα αλα τσατσα!συγκεκριμενα για την Κωνσταντινα,την(ελληνιδα)τσατσα που δουλευε στην Εξηκιου(οροφος)μεχρι πριν κανα χρονο περιπου

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλησπέρα μιας και ανακινησες θέμα τσατσα.Πανεμορφη μιλφ είναι Ζωή Ελληνίδα υπηρεσια που δουλεύει στα Κροκεων6 και Θεσσαλονίκης 96 στην Ν.Φιλαδέλφεια πραγματικα ανώτερη απο πολλές που δουλευουν εκεί.

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
Γνωριζει καποιος τι εγινε η πρωην στουντιακη  μαγια απο αλκιβιαδου και φωκαιας;

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
γνωρίζετε κύριοι, για την Τερέζα Αλβανίδα milf που δούλεψε πριν από λίγα χρόνια στο Ιεροφάντων 9, στο Κων/λεως 80 και στο Αριστομένους και Πιπίνου (σήμερα κλειστό)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
η ντελια απο τριγγετοαλυσιδα σταματησε? :helpplea:

captain mortimer 7

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2015
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
μηπως ξερει κανεις π δουλευει η ναντια π δουλευε τατοιου 58 , βρηλισσου 60  και sweet angels.. ξανθια με βυζαρες :/

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.148
Πόντοι
42.697
Tην πετυχα χθες 1η βαρδια στο Πιπινου65.  :rockon:
Πρεπει να ηταν πιωμενη η να ειχε κουμπωσει η καπνισει τιποτα, γιατι εκανε πολυ αισθησιακο σαλοναρισμα  :erection:
Ειχα τεραστια αναγκη ενα ρομαντικο γαμησι μαζι της, μετα την πολυτιμη πληροφορια του ρομαντικου μου φιλου Zero, αλλα αποφασισα να το αναβαλλω γιατι ηθελα η πρωτη μου καταθεση μετα την μεγαλη μου αποχη να ειναι σε ενα παλιο αγαπημενο μου στανταρακι.  :cum:

Επεστρεψα αργοτερα αλλα ηταν κλειστο, ειχε αλλαξει η βαρδια  :headbang: :headbang: και εφαγα τον τοπο να τη βρω αλλα δεν την πετυχα σε κανενα αλλο τσαρδι  :headbang: :headbang:

:headbang: :headbang: :headbang:

μην αφηνεις τετοιες ευκαιριες ανεκμεταλευτες!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Stories

Νέο!