και οπως εχει πει και η mila με ενα παπαρι 25ποντο!
ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ κι απ' τον Obama δηλαδή!
και οπως εχει πει και η mila με ενα παπαρι 25ποντο!
Γιατί ρε? Μαύρος και τράβελος? Που θα ξαναβρείς? Σα να πηδάς τον Obama θα είναι!
μην τα παιρνεις ρε αδερφε, λιγο χαβαλε κανουμε αν σε πειραξε εγω σταματαω τωρα, τι ζητας cg, η ct μαυρουκα?καλα οκ γραφετε μαλακιες αλλα μια μερα μου ζητησετε κανα τηλεφωνακι θα παρετε τα παπαρια μου...αν υπαρχει κανα παλικαρι που να ξερει κατι ας στειλει πμ.
Ή Εσκιμώο στη Σαουδική Αραβία, θα προσέθετα...Ακομα να καταλαβουν μερικοι οτι πιο ευκολα βρισκεις βεδουινο στην Αλασκα παρα τηλεφωνο στο φορουμ...
μην το απογοητεύετε το παιδί. Λοιπόν, άκου τι θα κάνεις:
πας με τα πόδια περίπτερο και αγοράζεις μια εφημερίδα με αγγελίες (1€). Μετά πας σπίτι και πλακώνεις τα τηλέφωνα. Μετά τα πρώτα 20 τηλεφωνήματα (σύνολο 10€) μπορεί να αρχίσεις να σκέφτεσαι πως τα λεφτά σου δεν είναι αρκετά, αλλά μην το βάζεις κάτω. Στο μεταξύ σου έχουνε μείνει 39€, οπότε πάνε πάρε δύο σουβλάκια και 2 μπύρες για να φας τουλάχιστον όσο σκέφτεσαι τι να κάνεις (3€ τα σουβλάκια και 3€ οι μπύρες πάμε στα 6 σύνολο και φτάσαμε τα 33€ υπόλοιπο). Πλούσιος ακόμα.Πάνε πάρε και μια τσόντα από το διανυκτερεύον μαγαζί με dvd (άλλο 1,5€) και κάνε και κανα καμάκι στο δρόμο ποτέ δεν ξέρεις.
Μετά άνοιξε την τηλεόραση στα teletext, έχει εκεί κάτι αγγελίες πρώτο πράγμα. Θα πάρεις καμιά 20ρια τηλ. και εκεί (σύνολο άλλα 15€), αλλά και πάλι θα καταλάβεις πως τα 31,5€ είναι ακόμα λιγότερα και τώρα θα έχεις μείνει μόνο με 16,5€.
Τώρα, αν έφτασες μέχρι εδώ, πρόσεξέ με καλά!!!
Δεν ξέρω τι θα κάνεις με τα 12€ σου (παίχτα στοίχημα άμα γουστάρεις) αλλά τα 4,5€ κράτα τα οπωσδήποτε και πήγαινε να πάρεις επειγόντως τσιγάρα.
Αφού γαμήθηκες που γαμήθηκες τόσην ώρα να μαλακίζεσαι μπας και γαμήσεις με 50€ χωρίς αίσιο τέλος, ας καπνίσεις τουλάχιστον ένα τσιγάρο. Λένε πως μετά το γαμήσι το τσιγάρο τραβιέται....
Σόρρυ, αλλά τα 50 σου κάνουν μόνο για τσάρκα κι όχι για το σπίτι....
το brasil ηοθσε δεν λειτουργεί ακόμη; Εκεί δν είναι μια μελαμψή;;καλα οκ γραφετε μαλακιες αλλα μια μερα μου ζητησετε κανα τηλεφωνακι θα παρετε τα παπαρια μου...αν υπαρχει κανα παλικαρι που να ξερει κατι ας στειλει πμ.
καταρχάς νομίζω πως είναι fake foto.το τηλ της κυριας???που θα το βρουμε?