romantikos poytaniaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αυτη ειναι milfaki?Anastasia Ru
αυτη ειναι milfaki?Anastasia Ru
φωτο μουφα ριξε μια ματια sto tinyKαινούριο στέκι το 2hand με νέο ''αίμα'' κάθε μέρα..
Απολυτως...Δεν ξέρω αν σας κάλυψα ...???
Kαινούριο στέκι το 2hand με νέο ''αίμα'' κάθε μέρα..
αγαπητε φιλε προσωπικα σου συνιστω να δοκιμασεις την ΤΖΟΥΛΙΑ. κατα την γνωμη μου θα ειναι μια αψογη εμπειρια για σενα. και προσεκτικα απαγορευονται οι ερωτες. ειναι το παιδι.....+ 20 χρεώνει το anal το "consortium"; Γιατί εγώ είχα μείνει μια διετία πίσω που χρέωνε + 50.
Και δηλαδή από όλες μόνο την Εβίτα έχω πάρει (παραπάρει όμως! ;)) Και η Ζουλύ εμφανισιακά δεν είναι του γούστου μου, καθόλου όμως.
Οπότε (αν ισχύει το + 50) "με θάρρος" λέω πως για μια ώρα 200 ΔΕΝ είναι VFM!! Αντιθέτως είναι ΠΑΡΑ πολλά!
Στην σημερινή μάλιστα οικονομική κατάσταση, όπου σε λίγο θα πληρώσουμε 10 μαζεμένα χαράτσια...
Μπορείτε να μου προτείνετε μία γύρω στα 20, κατά προτίμηση Ελληνίδα (ξέρω, θα φάω κράξιμο) και σχετικά φτηνή; Όχι απαραίτητα για τώρα.
διευκρινισε το "σχετικα φτηνη"Μπορείτε να μου προτείνετε μία γύρω στα 20, κατά προτίμηση Ελληνίδα (ξέρω, θα φάω κράξιμο) και σχετικά φτηνή; Όχι απαραίτητα για τώρα.
Δηλαδή όχι πάνω από 100 ευρώπουλα. Αν γινόταν και στο δικό της σπίτι, θα ήταν τέλεια.διευκρινισε το "σχετικα φτηνη"
Μπορείτε να μου προτείνετε μία γύρω στα 20, κατά προτίμηση Ελληνίδα (ξέρω, θα φάω κράξιμο) και σχετικά φτηνή; Όχι απαραίτητα για τώρα.
Δηλαδή όχι πάνω από 100 ευρώπουλα. Αν γινόταν και στο δικό της σπίτι, θα ήταν τέλεια.
Υπάρχουν αλλα σε ξενοδοχειοΑ! και με δικό της χώρο? Κάτσε για να καταλάβω... 20 χρονών, Ελληνίδα, όμορφη, με δικό της χώρο το πολύ μέχρι 100 ευρώ?
Δεν υπάρχουν αυτά...
Υπάρχουν αλλα σε ξενοδοχειο
Κατά προτίμηση είπα. Αν δεν προσφέρεται κάτι τέτοιο, έστω ξενοδοχείο...Α! και με δικό της χώρο? Κάτσε για να καταλάβω... 20 χρονών, Ελληνίδα, όμορφη, με δικό της χώρο το πολύ μέχρι 100 ευρώ?
Δεν υπάρχουν αυτά...
Κατά προτίμηση είπα. Αν δεν προσφέρεται κάτι τέτοιο, έστω ξενοδοχείο...
Φαίνεται πως οι μόνες φτηνιάρες, νεαρές πουτάνες Ελληνίδες είναι αυτές που κυκλοφοράνε έξω...20 χρονών, Ελληνίδα, όμορφη κάτω από 100 ευρώ? Στείλε μου τηλέφωνο η λίνκ και θα σε κάνω άγαλμα!....
Άντε για να δούμε... Πριν φύγουμε για διακοπές, να κάνουμε κάτι καλό για να έχουμε να θυμόμαστε τουλάχιστον.θα μας φτιάξει ο φίλος ο achilles66..... για να δούμε!....
εχεις πμΆντε για να δούμε... Πριν φύγουμε για διακοπές, να κάνουμε κάτι καλό για να έχουμε να θυμόμαστε τουλάχιστον.