FYSIKA_VYZAKIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Απο περιεργεια τι εχεις στο μυαλο σου?Έχετε να προτείνεται κάτι σε ψηλό (1.75+) που να αγαπάει και γυναίκες;
Απο περιεργεια τι εχεις στο μυαλο σου?Έχετε να προτείνεται κάτι σε ψηλό (1.75+) που να αγαπάει και γυναίκες;
Απο περιεργεια τι εχεις στο μυαλο σου?
Master tramountana απο περιεργεια ρωτησα!!!ετσι και αλλιως δεν προλαβαινω.χιχι!
δεν εχω δοκιμασει ποτε αρα θα μπορουσε να ειμαι και καποια κρυφη φαντασιωση μου.Α και αγαπαω ολο τον κοσμο!Αντρες και γυναικες!ας πούμε ότι προλάβαινες... αγαπάς τις γυναίκες ???
δεν εχω δοκιμασει ποτε αρα θα μπορουσε να ειμαι και καποια κρυφη φαντασιωση μου.Α και αγαπαω ολο τον κοσμο!Αντρες και γυναικες!
Γιατι δεν πας στο "Nirvana Club"? Εχω ακουσει οτι παιζονται τετοιου ειδους παιχνιδακια εκειΈχεις δίκιο! Δεν υπήρξα σαφής...
Αναρωτιόμουν που θα μπορούσα να γνωρίσω κάτι ψηλό και θηλυκό. Με ΧΧ φυλετικά χρωμοσώματα σε ύψος περήφανο, κοντά ή και παραπάνω από το 1,75 που να συμπαθεί ιδιαίτερα κοινωνικά τους άντρες αλλά πιθανώς να μην είχε αντίρηση να έρθει σε στενή κοινωνία και με γυναίκες.
Έχεις δίκιο! Δεν υπήρξα σαφής...
Αναρωτιόμουν που θα μπορούσα να γνωρίσω κάτι ψηλό και θηλυκό. Με ΧΧ φυλετικά χρωμοσώματα σε ύψος περήφανο, κοντά ή και παραπάνω από το 1,75 που να συμπαθεί ιδιαίτερα κοινωνικά τους άντρες αλλά πιθανώς να μην είχε αντίρηση να έρθει σε στενή κοινωνία και με γυναίκες.
http://[URL unfurl="true"]www.2hand.gr/images/aggelies/2011071209545210152144324965775.jpg[/img[/URL]]Αν ξέρει κανείς τι παίζει εδώ και αν είναι πραγματικές οι φώτο, να ενημερώσει ..
ποιες πριζες ρε φιλε, θα μας τρελάνεις;;:προφανώς και είναι μούφα. παρατήρησε τις πρίζες στη δεύτερη φωτό. Δεν είναι ελληνικές!
εγω παντως πανω απο 100 ευρω δεν πιστευω οτι αξιζει κανεις να δωσει με τετοια κριση
εχω βρει ευτυχως ενα τηλ και "κανω την δουλεια μου " σε λογικες τιμες με καλη ποιοτητα
ποιες πριζες ρε φιλε, θα μας τρελάνεις;;:
που ειδες πριζες;;;
sub γιατι τοτε;;; θα μας τρελλάνετε στο τελος...λογικα κανεις λαθος.
ψαχνω κατι που κοστιζει μαξιμουμ 80/90 ευρω για μια ωρα με οχι μπαζα χοντρες και γυναικες ηλικας ανω των 25.
σημερον ημερα με τις δυσκολιες που υπραχουν απλα μετραω πολυ τα λεφτα μου !
υ.γ /μηπως θα ειχε την καλοσυνη καποιος μοντ να με βοηθησει με τα π.μ μου. δεν μπορω να στειλω !