Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.361
- Πόντοι
- 266
Διάβασε τι σου γράφουν ρε κοπρόσκυλοΓιατί βρίζεις δεν μπορώ να καταλάβω...
Μαλακισμενο μην ξαναγράψεις εδώ
Θα σε γαμησουμε αναποδα
Διάβασε τι σου γράφουν ρε κοπρόσκυλοΓιατί βρίζεις δεν μπορώ να καταλάβω...
Ακουσε ανωριμε ,κομπλεξικε ποτε να μην προσβαλεις χωρις να ξερεις ποιος ειναι στο διαδυκτιο.Κρυβομενος εσυ πισω απο ενα πληκτρολογιο.Αχουτο...που θίχτηκε.
Ρε παρακάλεσε τα κορίτσια.
Βρε παρακάλεσε λίγο ακόμα,μήπως καταφέρεις αυτό που ζητάς μπούληΑκουσε ανωριμε ,κομπλεξικε ποτε να μην προσβαλεις χωρις να ξερεις ποιος ειναι στο διαδυκτιο.Κρυβομενος εσυ πισω απο ενα πληκτρολογιο.
Ειναι φανερο οτι εχεις κομπλεξ με την αθηνα και τους κατοικους της ,οπως επισης πιθανον να γραφεις σχολια καλα για κοπελες με κερδος ..........
λοιπον για να το κλεισουμε μην απαντησεις ,αλλα κανε μια self-critic στον χαρακτηρα σου και τον τροπο που μιλας.
Για αλλη μια φορα ,μην προσβαλεις στο διαδικτυο ουτε εσυ αλλα ουτε και αλλοι εδω μεσα .
Μεγάλος Καραγκιόζης είσαι τελικά...Διάβασε τι σου γράφουν ρε κοπρόσκυλο
Μαλακισμενο μην ξαναγράψεις εδώ
Θα σε γαμησουμε αναποδα
Ένας όμως πήρε τηλέφωνο. Ας το πει ο ίδιος εγω δεν τον δίνω....Έρχεσαι βρε κατσικογαμη να πεις τι?? Οτι γαμησες κάποια από το κωριο η οποία δουλεύει σε κλειστό κύκλο κ δν μπορείς να δώσεις ινφο? Τράβα σε κάνα καφενείο να πουλήσεις μούρη σε μπαρμπαδια
Ενημερωτικο είναι το σάιτ. Έδωσα και εγώ την γνώση μου. Καλά και ωραία.Για να μιλήσουμε όμορφα κ ωραία
Μπορείς να μας εξηγήσεις τον λόγο π μας είπες Για την κοπέλα από την στιγμή π δε μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες ώστε να πάει κάποιος
Αυτό μόνο τίποτε άλλο
Ποια γνώμη σου ρε νούμερο???Ενημερωτικο είναι το σάιτ. Έδωσα και εγώ την γνώση μου. Καλά και ωραία.
Για να παιξω λιγο τον δικηγορο του διαβολου.Ποια γνώμη σου ρε νούμερο???
Τι έδωσες δηλαδή???
Γιατί δεν δίνεις το νούμερο ρε
Και ας μας κόψει η τύπισσα
δεν θα πεις τιποτα τοτε ρε συ το κρατας για την παρτη σσουΓια να παιξω λιγο τον δικηγορο του διαβολου.
Εσενα δηλαδη αμα σου πει μια δεν θελω να δωσεις το τηλ μου πουθενα αλλου θα πας και θα το δινεις απο εδω και απο εκει?
Ε...τότε γιατί το ανέφερε εδώ???Για να παιξω λιγο τον δικηγορο του διαβολου.
Εσενα δηλαδη αμα σου πει μια δεν θελω να δωσεις το τηλ μου πουθενα αλλου θα πας και θα το δινεις απο εδω και απο εκει?
καμια σχεση.... ειναι σαν να σου λεει ο βενζινας θα σου βαλω τζαμπα βενζινη αλλα ΜΗΝ το πεις πουθενα γιατι θα πτωχευσο η να σου δωσο αλλο παραδειγμα.δεν θα πεις τιποτα τοτε ρε συ το κρατας για την παρτη σσου
ειναι σαν να λεω ξερω που μπορειτε να βαλετε τζαμπα βενζινη...
που?που? θα ρωτησετε
δεν σας λεω
Από περιέργεια την πήρα τηλ να ρωτήσω και μου είπε 150€ για μια ώρα με όσες εκτονωσεις μπορώ 100€ για ροδελα 150 για κάθε επιπλέον ώρα και για οτιδήποτε άλλο έξτρα θέλω συζητιέται επιτόπουΕδώ περιμεναμε μια κριτική για την Mary g. Που ανέβηκε και στα 180ε... Για μια εκτόνωση πόσα ζητάει δλδ; Πριν ήταν στα 100ε
Μπορεί να ζήτησε κάτι έξτρα και να πλήρωσε τόσααρα μουφα τα 180ε ?? τι φαση? ή βρηκε και εκανε μαλλον... τον δαγκωσε τον τυπο...
Αυτή ειναι;Mary g ωραία απο κοντά.Κοντουλα γυμνασμένη με βυζαρες.Στον αγώνα είναι κιγο μη μου απτο και τα λεφτά πολλά.
αυτη ειναι οτι χειροτερο μπορεις να βρεις εκει εξω! μονο τον τιμοκαταλογο να δεις καταλαβαινεις οτι προκειται για βλημμα!Αυτή ειναι;
Καυλιάρα Φοιτήτρια
Αν ψαχνεις κατι καυτο,απολαυστικό και οργασμικο ειμαι εδω για να κανω καθε φαντασίωσή σου πραγματικοτητα. 20χρονη φοιτητρια, Ελληνιδα, Ευγενική και χαμογελαστή αλλα αγρια οταν πρεπει.. 1,80 με ψηλά γυμνασμένα ποδια, καστανη κουκλαρα που θα σε κανει να λιωσεις απο καυλα.. Δεν εχω δικο μου χωρο...kanesex.com
Θα πηγε παραλια μαλλον για βουτιες.Ρε παιδιά, αυτή η καριολα η Βίκυ γιατί δεν απαντάει πάλι στις κλήσεις?
Έχεις δίκιο μύστη, μου έστειλαν μνμ ότι είναι σε πισίνα. Αλλά είναι εντελώς αναίσθητη και αντιεπαγγελματιας όταν κάνεις επαγγέλμα και δεν στέλνεις ένα μνμ η μία απάντηση σε κλήσεις που έχω κάνει εδώ και 2 μέρες. Είναι πολύ delulu σε αυτό το θέμα εντελώς, μου την δίνει στα νεύρα η μαλακω με αυτήν την συμπεριφορά, να πάει να ξεκ@λιαστει με άλλους πλέον, πάμε για άλλα.Θα πηγε παραλια μαλλον για βουτιες.
Ρε φιλε, σε κοπελιτσες που κανουν ραντεβου οταν εχουν αναγκη και ορεξηΈχεις δίκιο μύστη, μου έστειλαν μνμ ότι είναι σε πισίνα. Αλλά είναι εντελώς αναίσθητη και αντιεπαγγελματιας όταν κάνεις επαγγέλμα και δεν στέλνεις ένα μνμ η μία απάντηση σε κλήσεις που έχω κάνει εδώ και 2 μέρες. Είναι πολύ delulu σε αυτό το θέμα εντελώς, μου την δίνει στα νεύρα η μαλακω με αυτήν την συμπεριφορά, να πάει να ξεκ@λιαστει με άλλους πλέον, πάμε για άλλα.