anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
Εδώ είσαι...Τι γίνεται ρε πουστηδες όλοι καφέ κάθε πρωι με την Αννούλα πίνετε και ξέρετε απο πρώτο χέρι τα γαμησιατικα της
Εδώ είσαι...Τι γίνεται ρε πουστηδες όλοι καφέ κάθε πρωι με την Αννούλα πίνετε και ξέρετε απο πρώτο χέρι τα γαμησιατικα της
εσυ μη μιλας γιατι θα επρεπε να βρεις χωρο στη σκουλικογειτονια σου και να μην κατεβαινεις κεντροΤα σύνορα του πορνοένστικτο είναι πιο δυνατά από τα σύνορα της αγάπη
είναι άθλια τα διαμερίσματα εκείεσυ μη μιλας γιατι θα επρεπε να βρεις χωρο στη σκουλικογειτονια σου και να μην κατεβαινεις κεντρο
Δεν ερχόμαστε για το διαμέρισμα νομίζω.είναι άθλια τα διαμερίσματα εκεί
δεν αξίζουν
Μιλάς με γρίφους γεροντα.Συγγνώμη που παρεμβαίνω...
Ανατολικά ή Δυτικά ή Κέντρο Αριστερά ή Περιφερειακά με ή χωρίς Metro και Fly Over... η ουσία παραμένει...
Θεσσαλονίκη= πουτάνες 3ο 4ης διαλογής...
Μια Αννούλα μας έρχονταν που και πού αλλά και αυτήν την ξεκωλιάσατε και έριξε μαύρη πέτρα πίσω τής!!!
Όχι δεν ξέρω κάτι παραπάνω απο αυτά που ήδη γνωρίζετε κ.passa!Μιλάς με γρίφους γεροντα.
Αφού δεν έδινε κωλο.
Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;
Επιβεβαιώνω!Όχι δεν ξέρω κάτι παραπάνω απο αυτά που ήδη γνωρίζετε κ.passa!
Αλλά ένα γνωρίζω... η απουσία της Αννούλας μας έχει γονατίσει!
Αλεξία ειλικρινά, ακόμα και χθές ήθελα να έρθω ξανά σε εσένα, αλλά 14:00-20:00 είναι απαγορευτικό με την κίνηση που έχει. Τραβήχτηκα στην Εβίτα για πιο γρήγορα. Δοκίμασες ποτέ να νοικιάσεις ανατολικά?είναι άθλια τα διαμερίσματα εκεί
δεν αξίζουν
και οι δυτική τι να κάνουνΑλεξία ειλικρινά, ακόμα και χθές ήθελα να έρθω ξανά σε εσένα, αλλά 14:00-20:00 είναι απαγορευτικό με την κίνηση που έχει. Τραβήχτηκα στην Εβίτα για πιο γρήγορα. Δοκίμασες ποτέ να νοικιάσεις ανατολικά?
ποια ειναι η εβιτα φιλε? λινκ?Αλεξία ειλικρινά, ακόμα και χθές ήθελα να έρθω ξανά σε εσένα, αλλά 14:00-20:00 είναι απαγορευτικό με την κίνηση που έχει. Τραβήχτηκα στην Εβίτα για πιο γρήγορα. Δοκίμασες ποτέ να νοικιάσεις ανατολικά?
Είναι πριβε μαγαζί δεν υπάρχει λινκποια ειναι η εβιτα φιλε? λινκ?
Με Eros Ramazzotti ασταμάτητα... Τι μου θύμησες.Πωωω ρε παιδια μια συζητηση τη πατε μεσω ουγκαντα....
Καθαρα λογο της αππστασης και της κινησης κανω την ερωτηση για εμας τους ταλεπορους που θελουμε να κανουμε την αμαρτια και δεν εχουμε 3-4 ωρες διαθεσιμες.
Ανατολικα ξερω πως υπαρχουν η εστω υπηρχαν κοπελες prive και ειπα μπας και βρεθει κανενας χριστιανος να δωσει φωτα...
Π.χ πριν πολλα χρονια ειχα μια χριστινα στη πυλαια κορυφη!!
Καλημερα...το fly over μας εχει διαλυσει ισχυει..Πωωω ρε παιδια μια συζητηση τη πατε μεσω ουγκαντα....
Καθαρα λογο της αππστασης και της κινησης κανω την ερωτηση για εμας τους ταλεπορους που θελουμε να κανουμε την αμαρτια και δεν εχουμε 3-4 ωρες διαθεσιμες.
Ανατολικα ξερω πως υπαρχουν η εστω υπηρχαν κοπελες prive και ειπα μπας και βρεθει κανενας χριστιανος να δωσει φωτα...
Παλιοτερα υπηρχε και μια γκαμπι στην καλαμαρια. Ωραιες εποχες. Τωρα ξεραηλα. Αδερφε αν βρεις τιποτα σφυρα και εδωΠωωω ρε παιδια μια συζητηση τη πατε μεσω ουγκαντα....
Έλα φίλος καλημέρα, μια φορά πήγα, πριν 1 μήνα, ήταν μια ξανθιά δεν θυμάμαι όνομα. Μου είπαν στο τηλέφωνο 35χρ. , μετά η ίδια μου είπε 45 χρ. , και τελικά έμαθα ότι είναι 55 χρ. , καλουτσικη ήταν με άνεση χρόνου και ωραίο κορμί. Κανονικά πάω αλλού ανατολικά αλλά ήταν αργά 23:00 και είπα να το δοκιμάσω. Δεν έφυγα χαλασμένος. Εάν διαβάσεις σε προηγούμενα ποστ άλλων συναδέλφων λένε ότι είναι πολύ ξεπετα που δεν το συνάντησα εγώΓια νταμες ανατολικά έχει κανένας γνώμη;;; Καιρο τώρα ψάχνω μια σοβαρή αποψη.. αλλιώς πάλι με βλέπω να πηγαινω ραντεβού στα τυφλά..
Υπάρχουν οι ανεξάρτητες των ανατολικών και 3 στούντιο από όσο ξέρω, Dames, Body free και Εβίτα, έχω πάει μόνο στα 2.Παλιοτερα υπηρχε και μια γκαμπι στην καλαμαρια. Ωραιες εποχες. Τωρα ξεραηλα. Αδερφε αν βρεις τιποτα σφυρα και εδω