Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.263
- Πόντοι
- 6.817
Τυροκαυτερη; μαρουλι;; να βαλω;;Μόνο ωραίο?!! Βάλε κάτι ακόμα!
Τυροκαυτερη; μαρουλι;; να βαλω;;Μόνο ωραίο?!! Βάλε κάτι ακόμα!
O Tyler κι ο Κασελάκης του σαη καταντήσατε ρε Γιάννη και ΤίγρηΓιαννης888 εισαι ωραιο παιδι!!!
Να το πω δημοσια φιλος: Τον αγαπαω!!!O Tyler κι ο Κασελάκης του σαη καταντήσατε ρε Γιάννη και Τίγρη
Αν εξαιρέσουμε την οσπιθοβουλια σε χάλαγαν τα εκατομμύρια του κασελ????O Tyler κι ο Κασελάκης του σαη καταντήσατε ρε Γιάννη και Τίγρη
Έτσι όπως τους κοβω ο Κασελακης δίνει και ο Τάιλερ παίρνει.Αν εξαιρέσουμε την οσπιθοβουλια σε χάλαγαν τα εκατομμύρια του κασελ????
Πλατωνικός έρωτας! Για αποφυγή παρεξηγησης ευτυχως ο φίλος μου δεν γουστάρει γερικους κώλους , μόνο κοινή χρήση γυναικείων.Να το πω δημοσια φιλος: Τον αγαπαω!!!
Ξέπετα η συγκεκριμένη.. Ξέχασε τη ήδη…Καλημέρα αλάνια, σήμερα ξύπνησα με ανησυχίες και όρεξη για κασκαντεριλικι!
Σκέφτομαι την παρακάτω επειδή έχω μια αδυναμία στις ψηλές και ξανθιές με μεγάλα βυζιά
Διάβασα γενικά αρνητικά σχόλια αλλά με τρώει ο κώλος μου
Καμμία άλλη πρόταση για τα γούστα μου σε πμ?
Μου έδωσαν και πληροφορία ότι έχει και πατσοκοιλια. Ναυάγησε το όνειρο μου! Ευχαριστώ παίκτη.Ξέπετα η συγκεκριμένη.. Ξέχασε τη ήδη…
Αυτό στα 4 παλεύεται. Υπηρεσίες δελλου....Μου έδωσαν και πληροφορία ότι έχει και πατσοκοιλια. Ναυάγησε το όνειρο μου! Ευχαριστώ παίκτη.
Έκανε νέο δικό της thred απλά η κοπέλα δεν ειναι και τόσο ανεξάρτητη από όσο φαίνεται καθώς οι αγγελίες της στο kane sex είναι σε προφιλ που υπάρχει πανω από 9 χρόνια φίλο γράφει άντρας και όνομα νίκη...@Nefelh22 που χαθηκες ρε μωρο? εκανες χωρο τελικα?
Έχεις βρεθεί με τη Mary G;Μοιαζει σαν τις κουκλες που πουλανε σε σεξ Shop στο ροττερνταμ .Περιτο να πω απο σεξουαλικοτητα ΜΗΔΕΝ .
Στην φωτο της κατα την αποψη μου μοιαζει σαν τις πλαστικες κουκλες που πουλανε στα διαφορα σεξ-shop στην ευρωπη.Έχεις βρεθεί με τη Mary G;
Να φανταστω αυτα τα 3 καλα που εχεις βρει τα κρατας μονο για σενα και ειναι σε κλειστο κυκλο ετσι?Άντε ρε παπαγαλάκια αγαπούλες όλοι από εκεί όλα τα κάνει ητο βικακι η μεγάλη κοπέλα και κώλο κάνει με 100συν αλλά δεν τα έδωσα γιατί με 180 πήγαινα σε ΑΑΑ πουτανα ξυπνήστε με 60€ έχει κάτι ωραίες τρυπεςυ να χωθείς με χώρο δικό τους ασασ και είναι αλβανίδα σιγουρα 1000% και κάτι άλλο.οταν θέλω ξαναπάω.την μύτη της την εθδες που είναι σαν μελιτζάνα??? Λέτε όμορφη.ετσι είναι οι όμορφες??? Όμορφη είναι η ραισα.ομορφη η MaryG.και πολλές άλλες.
Ανατολή Θεσσαλονίκη έχω βρει 3 καλά από 60-90 ευρώ με σπίτι.θπρχουν και τα σπιτάκια στην Καραμανλή.ξυπνατε.
Σπιτάκια στην Καραμανλή??Όμορφη είναι η ραισα.ομορφη η MaryG.και πολλές άλλες.
Ανατολή Θεσσαλονίκη έχω βρει 3 καλά από 60-90 ευρώ με σπίτι.θπρχουν και τα σπιτάκια στην Καραμανλή.ξυπνατε.
Καμία επιθετικότητα στην ερώτησή μου. Το μόνο που ήθελα να μάθω, πληροφορίες για τη κοπέλα, αν αξίζει κλπ...Δεν τη γνωρίζω και δεν έχω πάει ποτέ μαζί της...Στην φωτο της κατα την αποψη μου μοιαζει σαν τις πλαστικες κουκλες που πουλανε στα διαφορα σεξ-shop στην ευρωπη.
Δεν βγαζει επισης η φωτο της ερωτισμο η σεξουαλικοτητα.
Καταλαβαινω την επιθετικοτητα της ερωτησης σου αν πηγες μαζι της ,και περασες καλα ,μπραβο σου .
Να σε ενημερώσω ότι καθότι έχω αρκετές συνεδρίες με την συγκεκριμένη κοπέλα έχω ιδία γνώση και άποψη επί των πραγμάτων. Όλα όσα αναφέρεις είναι εντελώς αβάσιμα και ανυπόστατα, η επιβεβαίωση μου είναι ότι δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί σου γνωρίζοντας ότι είσαι όντως ένα τρολακι της σειράς. Οι απαντήσεις μου είναι 100% legit και είναι οι παρακάτω:Άντε ρε παπαγαλάκια αγαπούλες όλοι από εκεί όλα τα κάνει ητο βικακι η μεγάλη κοπέλα και κώλο κάνει με 100συν αλλά δεν τα έδωσα γιατί με 180 πήγαινα σε ΑΑΑ πουτανα ξυπνήστε με 60€ έχει κάτι ωραίες τρυπεςυ να χωθείς με χώρο δικό τους ασασ και είναι αλβανίδα σιγουρα 1000% και κάτι άλλο.οταν θέλω ξαναπάω.την μύτη της την εθδες που είναι σαν μελιτζάνα??? Λέτε όμορφη.ετσι είναι οι όμορφες??? Όμορφη είναι η ραισα.ομορφη η MaryG.και πολλές άλλες.