Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.431
- Πόντοι
- 2.356
Μήπως βρήκες κ χώροΓεια σας και από μένα
Για όποιον ενδιαφέρεται κατάφερα και κατέβασα το viber
Μήπως βρήκες κ χώροΓεια σας και από μένα
Για όποιον ενδιαφέρεται κατάφερα και κατέβασα το viber
Όχι ακόμα δεν είμαι έτοιμη θα σας ενημερώσω εδώ όταν θα είναι έτοιμος ο χώρος μΜήπως βρήκες κ χώρο
θα ειναι ανατολικα?Όχι ακόμα δεν είμαι έτοιμη θα σας ενημερώσω εδώ όταν θα είναι έτοιμος ο χώρος μ
Ανατολικά θα είμαιθα ειναι ανατολικα?
γιατι εδω το νημα ειναι για ανατολικη θεσσαλονικη μη μας πεις καμια σινδο και συ
τεσπα λιγο με νοιαζει προσωπικα 1000 φορες καλυτερα αουτκολλ σε ξενοδοχειο απο το ινκολλ οπουδηποτε
...αλλα ναι οι πιο πολλοι θελουν ινκολλ τι να κανουμε?
μπραβοΑνατολικά θα είμαι
Ναι ανάλογος μεγεθουςμπραβο
και δεν μου λες? τωρα που βλεπω και την φωτο που εβαλες εχει και αναλ σταν εξτρα που ελεγες?
Μήκους η παχουςΝαι ανάλογος μεγεθους
Βλέποντας και κάνοντας HumaxΜήκους η παχους
Ποσο εξτρα κοστος;Ναι ανάλογος μεγεθους
Τιμούλα κούκλα?Αύριο διαθέσιμη από της 13:00-10:00 σε δικό μου χώρο ανατολικά για 2 μέρες για ραντεβού καλέστε με στο 6999406623
πρόσεχε γλυκεία μου πολύ ορεξάτη για δουλεία σε βρίσκω και για κονόμα αλλά εκτός απο αυτους εδω τους γνωστούς τρελούς που ψάχνουν για να γαμήσουν εχει και αλλους που διαβάζουν και βλέπω να σε μπουζουριαζουν αργά η γρήγορα .........Αύριο διαθέσιμη από της 13:00-10:00 σε δικό μου χώρο ανατολικά για 2 μέρες για ραντεβού καλέστε με στο 6999406623
Καμία από τις 2Μου έχει προτείνεί γνωστός την Ευα κοντά στα τζάμπο και την βίκη στην μαρτίου. Μου είπε ότι η εύα θέλει τον τρόπο της Ελληνίδα και καμμία 45+ σε ηλικία. Για την βίκη ότι είναι Αλβανίδα 35+ και πολύ πριβέ. Εσείς τι προτείνετε?
Εγω σας βγάζω το λάδιπρ
πρόσεχε γλυκεία μου πολύ ορεξάτη για δουλεία σε βρίσκω και για κονόμα αλλά εκτός απο αυτους εδω τους γνωστούς τρελούς που ψάχνουν για να γαμήσουν εχει και αλλους που διαβάζουν και βλέπω να σε μπουζουριαζουν αργά η γρήγορα .........
Δεν σου το λέω για να σε τρομάξω αλλα ψάξε καλά ποιον βάζεις μέσα στο διαμέρισμα σου
Καλα κάνει η @Alexia9090 και στο πρώτο ραντεβού μας βγάζει το λάδι φιλάει τα νώτα της και για αυτο υπαρχή ακόμα στην πιατσα ..........
Παρ τω σαν συμβουλή
ο χώρος ειναι βρώμικος απο ολες τις άποψης
Επίσης @Nefelh22 να προσέξεις "καλοπροαίρετους" τύπους στυλ nickmech που θα σε εκβιάσουν για καλές κριτικές και εάν δεν τους κάνεις τα χατίρια ρίχνουν και καμμία μπάτσα.πρ
πρόσεχε γλυκεία μου πολύ ορεξάτη για δουλεία σε βρίσκω και για κονόμα αλλά εκτός απο αυτους εδω τους γνωστούς τρελούς που ψάχνουν για να γαμήσουν εχει και αλλους που διαβάζουν και βλέπω να σε μπουζουριαζουν αργά η γρήγορα .........
Δεν σου το λέω για να σε τρομάξω αλλα ψάξε καλά ποιον βάζεις μέσα στο διαμέρισμα σου
Καλα κάνει η @Alexia9090 και στο πρώτο ραντεβού μας βγάζει το λάδι φιλάει τα νώτα της και για αυτο υπαρχή ακόμα στην πιατσα ..........
Παρ τω σαν συμβουλή
ο χώρος ειναι βρώμικος απο ολες τις άποψης
ετσι
ετσι
πως την βλεπεις την κυρια νεφελη? δυνατα μπηκε με την αγγελια της τις φωτο της κλπ κλπ
ναι ενα λασπονερο χωρις κρεμα και γευση σαν να ξεπλυνα σκουριασμενα εργαλεια κυπουρικηςΉταν να πάω την Δευτέρα αλλά έφυγα εκτός πόλης. Φάνηκε ετυμολογη, ετοιμοπολεμη και στα προσεχώς. Πριν πλακώσουν οι ουγκανοι ελπίζω. Θα δούμε.
Στο άλλο νήμα σώζουμε ζωές εν τω μεταξύ. Να τα βλέπει αυτά ο Ατατούρκ από τα Λιντλ που στέλνει κόσμο στο Γκουανταναμο έτσι άδικα.
Έκανες καφέ;