wavemaster69
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2011
- Like
- 636
- Πόντοι
- 81
Να της πηδας την κωλαρα στα 4 και να γυρναει να σου λεει με ναζι "ριξτα μου στο προσωπακι μου, αστερακι μου"
Η καυλα θα ναι να σ λέει ριξτα μ μέσα μΝα της πηδας την κωλαρα στα 4 και να γυρναει να σου λεει με ναζι "ριξτα μου στο προσωπακι, αστερακι μου"
Στο ακυρο να σταθει στα 4 ? Ποιες ειναι οι μεταβλητες?Δλδ σοβαρά τώρα άμα σου σταθεί στα 4 δεν θα τη πηδήξεις ;
Κανονικά στα τέσσερα doggy...Μα σοβαρά τώρα άμα σου σταθεί στα 4 δεν θα τη πηδήξεις ;
ουτε ντιλιβερα ουτε φραγγατο... τι σκατα θελει τελικα???
Στα κατω πατησια ειναι ? Ε ΡΕ , δηλαδη να εχεις λεφτα και να παιρνεις μαζι σου αυτο το πραγμα. Ελεος , σακουλα φρουτεμπορικης και ανΚαλησπέρα γειτονιά μου
Ναι η Αναστασία μένει στην γειτονιά μου την ξέρω από παιδάκι, και της έχω δείξει το νήμα της εδώ μέσα και γελάγε, πάντως βυζιτες και συνοδείες, δεν κάνει, συνεργασίες με καταστήματα κάνειΣτα κατω πατησια ειναι ? Ε ΡΕ , δηλαδη να εχεις λεφτα και να παιρνεις μαζι σου αυτο το πραγμα. Ελεος , σακουλα φρουτεμπορικης και αν
Η κωλάρα μεγαλύτερη από τους ουρανοξύστεςΚαλησπέρα γειτονιά μου
Τωρα σοβαρά χόρεψε ετσι!!;; Μηπως φοράει απο μεσα κάποιο στρινγκ στο χρωμα του δέρματος;; Αυτο ειναι screenshot απο βίντεο, υπαρχει καπου το βιντεο;
Γιατί θα ντραπεί ? Άπαξ και φανεί ο κώλος, η κωλοτρυπίδα πάει πακέτοΤωρα σοβαρά χόρεψε ετσι!!;; Μηπως φοράει απο μεσα κάποιο στρινγκ στο χρωμα του δέρματος;; Αυτο ειναι screenshot απο βίντεο, υπαρχει καπου το βιντεο;
Το βιντεο ρε τυποιΧόρεψε έτσι. Προχτές το ανέβασε στην ιστορία του ο ιδιοκτήτης του μαγαζιου.
Ζουμερές τρύπεςΚαυλινυκτα Αναστασία, όνειρα καυλα
Προφανώς κ φοράει κτ στ χρώμα τ δέρματος βλέπεις εσυ καμία τρύπα ;Τωρα σοβαρά χόρεψε ετσι!!;; Μηπως φοράει απο μεσα κάποιο στρινγκ στο χρωμα του δέρματος;; Αυτο ειναι screenshot απο βίντεο, υπαρχει καπου το βιντεο;
Ότι θέλουν βλέπουν κάποιοιΠροφανώς κ φοράει κτ στ χρώμα τ δέρματος βλέπεις εσυ καμία τρύπα ;
Φαίνεται κατι αλλα θα μπορούσε να ειναι και το σημάδι απο το μαγιο που κανει αντίθεση με το μαυρισμένο δερμα, το screenshot ειναι πολυ κακο δεν φαίνεται καλα.Προφανώς κ φοράει κτ στ χρώμα τ δέρματος βλέπεις εσυ καμία τρύπα ;
Με λίγο ζουμ στη φωτό φαίνεται ξεκάθαρα τι φοράει από μέσα. Που για μένα καλύτερα να μην φόραγε τίποτα αλλά λέμε τώρα .....Φαίνεται κατι αλλα θα μπορούσε να ειναι και το σημάδι απο το μαγιο που κανει αντίθεση με το μαυρισμένο δερμα, το screenshot ειναι πολυ κακο δεν φαίνεται καλα.
Προσωπικα δεν την εχω για τοσο ξεκωλιαρα ωστε να χορεψει μονο με το σπαγκο και να φαινεται η κωλοτρυπα, για αυτο μου εκανε μεγαλη εντυπωση.
Οι κωλότρυπα φαίνεται εδώ για όσους ενδιαφέρονται
Έτσι χοντρή την θέλω να έχει πιασίματα