Νέα

Αναστασία Άγκυρας 9 ατυχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimi07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
1
Πόντοι
0
Καλησπέρα , ενώ ήμουν μέσα στην γνωστή Αναστασία από άγκυρας 9 στα 4 μόλις βγήκα ο πουτσος ήταν γυμνός και το προφυλακτικό ακέραιο στη μουναρα της , δεν ξανά μπήκα μέσα της και συνεχίσαμε με στοματικό και αμέσως μπάνιο , πιστεύετε ότι κινδυνεύω ;
Αφού το κατάλαβες αμέσως και δεν ήρθες σε επαφή μαζί της με γυμνό πούτσο γιατί να έχεις κολλήσει κάτι ? Νομίζω ότι δεν πρέπει να ανησυχείς αν είναι έτσι όπως τα γράφεις . Αλλά κάνε κάποια εξέταση δεν χάνεις κάτι .

GioBiG

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2024
Like
3
Πόντοι
0
Προληπτική θεραπεία για ποιο πράγμα; Δεν μας είπε καν αν έχει κάποιο σύμπτωμα. Να αρχίσει να παίρνει στην τύχη χάπια και αντιβιωσεις (που μπορουν να σε γαμησουν για τα καλά και να ταλαιπωρηθείς πολύ άσχημα) σε περίπτωση που κόλλησε κάποιο σμν απτον ελάχιστο χρόνο που ήταν μέσα της;
Φίλε μου αυτό δεν θα το κρίνω εγω και εσύ αλλα ο γιατρός στο νοσοκομείο. Απο παρόμοια περιστατικά ξέρω οτι δίνουν προληπτική θεραπεία υπάρχει ειδική θεραπεία όχι αντιβιωτικά.... Ξέρεις αν η κοπελιά έχει HIV ή ηπατίτιδα Β? οχι... αφου δεν του εδειξαν τις εξετάσεις αρα είναι ύποπτο! Δεν έχει εξετάσεις ή μπορεί να έχει και κάποια πάθηση. Εγω θα καλούσα την αστυνομία αμέσως...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom