Νέα

Aναρρίχηση - Oρειβασία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasdoboj
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Απ'οτι,πιθανον,εχεις καταλαβει,δεν μπορεις να βγαλεις ευκολα ακρη με τον βοθρο,αρα προσεγγιζεις το θεμα με την αναλογη φαντασια!!!Γεια χαρα και καλες αναβασεις...ΒΑΡΑΣΟΒΑ RULESSSS λεμεεεεεεεεε
φιλε εφχαριστο πραγματιστικα ειμε φανταχτερος πολι,φορο πρασινο πουκαμισο με καφε πανταλονι και μπλε παπουτσα απο το σχιστο
το παπαουτσικο πολι μπανικο 10 το ζεγαρακι εινε σπεσιαλιτε σα κοτο στα καρβουνα,
για παρνιθα εγο παο με το αμαξι στο ναο του τσογου και πιο κατο στης χασαποταβερνες,δε ιξερα οτι σκαρφαλονουνε εκι πανο,να νε καλα το πεδι οπου και νανε!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
φιλε εφχαριστο πραγματιστικα ειμε φανταχτερος πολι,φορο πρασινο πουκαμισο με καφε πανταλονι και μπλε παπουτσα απο το σχιστο
το παπαουτσικο πολι μπανικο 10 το ζεγαρακι εινε σπεσιαλιτε σα κοτο στα καρβουνα,
για παρνιθα εγο παο με το αμαξι στο ναο του τσογου και πιο κατο στης χασαποταβερνες,δε ιξερα οτι σκαρφαλονουνε εκι πανο,να νε καλα το πεδι οπου και νανε!!!!!!!!!!!!
ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΒΟΘΡΕ,δεν ηθελα να σε προσβαλλω,κι'αν ειπα οτι ειπα,το ειπα για πλακα...αν πειραχτηκες , ζητω συγγνωμη...ειλικρινα!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΒΟΘΡΕ,δεν ηθελα να σε προσβαλλω,κι'αν ειπα οτι ειπα,το ειπα για πλακα...αν πειραχτηκες , ζητω συγγνωμη...ειλικρινα!!!
οχι ρε αλιθια ιπες και το βρικα το βουνο τελικα το πατισανε και αφτο ιτανε το 4 πιο ψιλο τελικα και απατιτο ινε μονο ενα στο μπουτανι πιο κοντο
γιρο στα επφταμισι χιλιομετρα μου το βρικε ο αδερφος μου ο μικρος ο μορφομενος
εγο αφτους που ξερουνε δε τους κοροδεβο και ισε καλο πεδι :dancing: :dancing: :dancing:
εγο δε τσαντιζιομε

OP
OP
K

kostasdoboj

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1
οχι ρε αλιθια ιπες και το βρικα το βουνο τελικα το πατισανε και αφτο ιτανε το 4 πιο ψιλο τελικα και απατιτο ινε μονο ενα στο μπουτανι πιο κοντο
γιρο στα επφταμισι χιλιομετρα μου το βρικε ο αδερφος μου ο μικρος ο μορφομενος
εγο αφτους που ξερουνε δε τους κοροδεβο και ισε καλο πεδι :dancing: :dancing: :dancing:
εγο δε τσαντιζιομε
εκτος αν εννοει το Gangkhar Puensum που ειναι το ψηλοτερο απατητο βουνο του κοσμου 7570μ στο Μπουταν

σου ειπα,αυτο στο Μπουταν ειναι... :rockon:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
αν και δεν ειμαι πολυ φαν του trekking,δεν θα ελεγα οχι...γενικα σε ολα μεσα ειμαι  ;)
κ;αλα κανουνε οριβασια στο ιμιτο ,που ρε πεδια ενα σαντουιτσαδικο εχη που πας με αμαξη

OP
OP
K

kostasdoboj

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1
Μα δεν θα ειναι καυλα το θεαμα ομαδα μπουρδελιαριδων ορειβατων να πατησει καποια κορυφη και στην κλασσικα αναμνηστικη φωτογραφια εκει που ολοι κρατανε μια μεγαλη σημαια της χωρας τους η του συλλογου που ανηκουν εμεις να ανοιξουμε πανο μπουρδελα.κομ χαχαχααχα

Επισκέπτης
Μα δεν θα ειναι καυλα το θεαμα ομαδα μπουρδελιαριδων ορειβατων να πατησει καποια κορυφη και στην κλασσικα αναμνηστικη φωτογραφια εκει που ολοι κρατανε μια μεγαλη σημαια της χωρας τους η του συλλογου που ανηκουν εμεις να ανοιξουμε πανο μπουρδελα.κομ χαχαχααχα

φοβερή ιδέα  :rockon: :rockon:

OP
OP
K

kostasdoboj

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1
Κατι τετοιο ας πουμε...αχαχαχχαχα

Συνημμένα

• bennevis1.gif
    bennevis1.gif
    78,9 KB · Εμφανίσεις: 92
OP
OP
K

kostasdoboj

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1
Αντι να γαμαω τωρα καθομαι και φτιαχνω εικονιτσες αχαχαχαχα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αρχικά πρέπει να βρεθεί όνομα (λέμε τώρα).
Κάτι σαν το BBC, Bourdela Bikers Club.

Θα μπορούσε να είναι BTC=Bourdela Trekking Club ή BMC=Bourdela Mountaineering Club ή BCC=Bourdela Climbin Club.

Αλλά αυτά θα μοιάζουν πολύ με το BBC και δεν λέει να μας λένε ότι τους μιμούμαστε.

Οπότε να βρεθεί κάτι Ελληνικό:
Αναβάτες Βουνών και Πόλεων (Σιτυτουράδες)
ή
Σύλλογος Πατητών Κορφών και Πάτων
ή
Μπουρδέλα - Κορφές - Πεζοδρόμια

Τέλος πάντων σκεφθείτε και σεις κάτι.

Μεταξύ μας η ιδέα του Υμηττού είναι καλή.
Τον Βόθρο θα τον αφήσουμε στις ταβέρνες του Καρέα.

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16

Θα μπορούσε να είναι BTC=Bourdela Trekking Club ή BMC=Bourdela Mountaineering Club ή BCC=Bourdela Climbin Club.

Αλλά αυτά θα μοιάζουν πολύ με το BBC και δεν λέει να μας λένε ότι τους μιμούμαστε.

Το  BTC είναι άψογο! Μην ανησυχείτε δε θα διαμαρτυρηθεί κανείς μας για αντιγραφή αφού ώς γνωστον ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ

OP
OP
K

kostasdoboj

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1

Οπότε να βρεθεί κάτι Ελληνικό:
Αναβάτες Βουνών και Πόλεων (Σιτυτουράδες)
ή
Σύλλογος Πατητών Κορφών και Πάτων
ή
Μπουρδέλα - Κορφές - Πεζοδρόμια

Τέλος πάντων σκεφθείτε και σεις κάτι.

εγω λεω να ονομαστουμε 'Τα Κορφοτσουτσουνα'  :2funny:

Επισκέπτης

Ο Υμηττός έχει πολλά όμορφα μονοπάτια τα οποία μας είναι άγνωστα γιατί πολύ απλά δεν έχουμε δώσει σημασία...

Επισκέπτης
Ρε πουστηδες...αντε να τρεχω για μαγνησιες και να καθαριζω Robusta στα γεραματα...εχω χασει και τον καταβατηρα...γερος ανθρωπος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom