kostasdoboj
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
όντως, πολύ ωραίο το κατάστημα αλλα σαν το δεν υπάρχει... κορυφή στον χώρο
καλα σ'αυτο το αλπαμαγιο εχω αφησει ενα εφαπαξ ολοκληρο...
όντως, πολύ ωραίο το κατάστημα αλλα σαν το δεν υπάρχει... κορυφή στον χώρο
Αλα τις,ο PASSION...Ξερουμε και το αλπαμαγιο???Μπραβο,παιδι μου!!!Αν θα πας μπροστα,δεν ξερω...Σιγουρα,ομως,θα πας ψηλα!!!όντως, πολύ ωραίο το κατάστημα αλλα σαν το δεν υπάρχει... κορυφή στον χώρο
Αλα τις,ο PASSION...Ξερουμε και το αλπαμαγιο???Μπραβο,παιδι μου!!!Αν θα πας μπροστα,δεν ξερω...Σιγουρα,ομως,θα πας ψηλα!!!
γαματο θρεντ αυτο, μπραβο συναγωνιστη εξτρεμιστη. Και εμενα με ενδιαφερει η αναρριχηση πολυ. Βασικά ειμαι λατρης τετοιων σπορ και της φυσης και ηδη προχωρημενος αυτοδυτης. Στην Αθηνα που μπορω να βρω πληροφορίες για να ξεκινησω το αθλημα αυτο?
Mην ενοχλεισαι...για μενα ηταν...και καθολου δεν με πειραξε!!!Αν και το σπορ με το οποιο ασχολουμαστε,αν δεν κανω λαθος,οι περισσοτεροι το κατατασουν στην κατηγορια των extreme sports...αρα , υπ'αυτην την εννοια και εσυ εισαι,κατα καποιο τροπο εξτρεμιστης!!!ωπα φιλε τωρα το προσεξα!μην με λες εξτρεμιστη δεν μιλαμε για πολιτικα...καν'το extreme-στη καλυτερα λολ
γιγαντες του βουνου ιχα ακουση τι μονο ενα βουνο στο εβερετ κοντα εινε ααπατιτο αλιθια εινε
??? ,για εινε μουσαντενιο πιο εινε αφτο,και πιο εινε το δισκολοτερο βουνο για οριβασια???
Mην ενοχλεισαι...για μενα ηταν...και καθολου δεν με πειραξε!!!Αν και το σπορ με το οποιο ασχολουμαστε,αν δεν κανω λαθος,οι περισσοτεροι το κατατασουν στην κατηγορια των extreme sports...αρα , υπ'αυτην την εννοια και εσυ εισαι,κατα καποιο τροπο εξτρεμιστης!!!
το χα δη σε να ντοκιμαντερ για τα ιμαλαγια,και το βουνο δε ιταν το πιο ψιλο λιγο πανο απο 8000 μετρα ιταν κοντα στο εβερετφιλε vothros δεν παιζει ρολο μονο το υψος ενος βουνου για την δυσκολια της αναβασης...η δυσκολια εχει να κανει με την μορφολογια του εδαφους,τον καιρο κτλ...πολλα πραγματα παιζουν ρολο...καποιες κορυφες πχ ειναι απατητες γιατι εκει παλια καποια αποστολη ειχε καποιο δυστυχημα και κανενας δεν τολμησε να επιχειρησει ξανα αναβαση εκει περα...αν και δεν νομιζω οτι υπαρχει απατητη κορυφη πλεον,κορυφες που εχουν πατηθει 1-2 φορες ναι αλλα απατητες εντελως δεν νομιζω να υπαρχουν πλεον...
ΓΙΓΑΝΤΑ του κοτομπιφτεκου,χιλιαδες μπορει να ειναι τα απατητα βουνα,απλα και μονο,γιατι μπορει κανεις,ποτε να τους εδωσε σημασια!Θεωρητικα,στα ΙΜΑΛΑΙΑ,εκει που ειναι το πιο ψηλο βουνο στον κοσμο δηλαδη,ειναι και οι πιο δυσκολες κορφες!Εξαρταται παντα απο το ποια διαδρομη θα επιλεξεις για να το ανεβεις!Στην Ευρωπη,στις Αλπεις ειναι ενα δυσκολο και πολυ ομορφο βουνο που το λενε ,της κοιλαδας το κερατο!Οχι του βοδιου!Μολις χασεις τα κιλα που πρεπει,καβαλαμε το γκαζι και παταμε το Ματερχορν ΒΟΘΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!γιγαντες του βουνου ιχα ακουση τι μονο ενα βουνο στο εβερετ κοντα εινε ααπατιτο αλιθια εινε
??? ,για εινε μουσαντενιο πιο εινε αφτο,και πιο εινε το δισκολοτερο βουνο για οριβασια???
Μπορει να λεει το Αναπουρνα ...το χα δη σε να ντοκιμαντερ για τα ιμαλαγια,και το βουνο δε ιταν το πιο ψιλο λιγο πανο απο 8000 μετρα ιταν κοντα στο εβερετ
φιλε εσι εισε αθλιτις εγο δε ειμε,1,68 100+ ειμε ποτε μονο για να νανεβενο στιν παρνιθα κανο...,ΓΙΓΑΝΤΑ του κοτομπιφτεκου,χιλιαδες μπορει να ειναι τα απατητα βουνα,απλα και μονο,γιατι μπορει κανεις,ποτε να τους εδωσε σημασια!Θεωρητικα,στα ΙΜΑΛΑΙΑ,εκει που ειναι το πιο ψηλο βουνο στον κοσμο δηλαδη,ειναι και οι πιο δυσκολες κορφες!Εξαρταται παντα απο το ποια διαδρομη θα επιλεξεις για να το ανεβεις!Στην Ευρωπη,στις Αλπεις ειναι ενα δυσκολο και πολυ ομορφο βουνο που το λενε ,της κοιλαδας το κερατο!Οχι του βοδιου!Μολις χασεις τα κιλα που πρεπει,καβαλαμε το γκαζι και παταμε το Ματερχορν ΒΟΘΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
...και εγω,οπως φανερωνουν οι υπογραφες μου αλλωστε,ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣδεν με πειραξε,αστειευτηκα...απλα εξτρεμιστης θεωρειται αυτος που εχει πολιτικα ακραιες πεποιθησεις....
και το αναπουρνα λιγο πιο πανω απο τα 8000 ειναι,8091μ...αλλα εχει σκαρφαλωθει.φιλε εσι εισε αθλιτις εγο δε ειμε,1,68 100+ ειμε ποτε μονο για να νανεβενο στιν παρνιθα κανο...,
τα λεμε αρχοντες σας ζιλεβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παο καφενιο για να ικανοπισο τιν αροστια
Οχι δε εινε το αναπουρνα εινε πιο ψιλο,αυτο εινε λιγο πανο απο 8000 μετρα
Οσο κι'αν το γελας ,αρχοντα,στην Παρνηθα εμεινε αναπηρος ο προεδρος του συλλογου μας...Στις πιστες αναριχησης,χαμηλα στο μοναστηρι...οποτε...αστα,μη τα θυμομαστε καλυτερα!Μπας και λες για το Κ7???φιλε εσι εισε αθλιτις εγο δε ειμε,1,68 100+ ειμε ποτε μονο για να νανεβενο στιν παρνιθα κανο...,
τα λεμε αρχοντες σας ζιλεβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παο καφενιο για να ικανοπισο τιν αροστια
Οχι δε εινε το αναπουρνα εινε πιο ψιλο,αυτο εινε λιγο πανο απο 8000 μετρα
Οσο κι'αν το γελας ,αρχοντα,στην Παρνηθα εμεινε αναπηρος ο προεδρος του συλλογου μας...Στις πιστες αναριχησης,χαμηλα στο μοναστηρι...οποτε...αστα,μη τα θυμομαστε καλυτερα!Μπας και λες για το Κ7???
Απ'οτι,πιθανον,εχεις καταλαβει,δεν μπορεις να βγαλεις ευκολα ακρη με τον βοθρο,αρα προσεγγιζεις το θεμα με την αναλογη φαντασια!!!Γεια χαρα και καλες αναβασεις...ΒΑΡΑΣΟΒΑ RULESSSS λεμεεεεεεεεετο Κ7 ειναι πολυ μικροτερο,6900 περιπου...