Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
μακάρι να είχανε κρατήσει τα ταμεία τα δομημένα... σημερα θα είχαν ακέραια τα αποθεματικά και αρκετά παραπάνω.. αλλά βλεπεις οι κασσανδρες και οι φωνασκίες σε αυτόν τον τόπο υπερισχύουν της λογικής...

Θα μας παραθέσετε παράδειγμα, χρησιμοποιώντας πάλι την γνωστή  "δημιουργική" λογιστική σας;  :)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Για να διαμορφωθεί σωστή φορολογική συνείδηση στους πολίτες, πρέπει πρώτα να σταματήσει το κράτος να τους κλέβει με έκτακτες εισφορές, εισφορές αλληλεγγυης, περαιώσεις, προκαταβολές κλπ.

για να πάψει να "κλεβει"¨το κράτος με τις έκτακτες εισφορές, εισφορές αλληλεγγύης, περαιώσεις κλπ (τις προκαταβολές τις θεωρώ θεμιτές αλλιώς θα πρέπει να επιβληθεί τόκος) θα πρέπει ο πολίτης είτε να αποκτήσει φορολογική συνείδηση και να αποδίδει τους φόρους είτε να μάθει να ζητά λιγώτερα έτσι ώστε να φτάνουν αυτά που εισπράττονται....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ο τραμ είναι τύπος που του έχουν πάει καλά τα πράγματα σε επαγγελματικό επίπεδο χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι άχρηστος κλπ, το πόσο ικανός είναι το ξέρει αυτός και όσοι τον έχουν πληρώσει

είναι βέβαια τύπος "με τον παρά μου, γαμώ και την κυρά μου" έχει δηλαδή ένα υφος που τα λέει τσεκουράτα και λόγω χαρακτήρα και για να δημιουργήσει θόρυβο εδώ μέσα. αυτό το ύφος δεν ακούγεται καλά σε πολλούς εδώ μέσα άσχετα αν δεν λέει κάτι φοβερό απλά αποτυπώνει τις απόψεις του με κυνισμό

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ο τραμ είναι τύπος που του έχουν πάει καλά τα πράγματα σε επαγγελματικό επίπεδο χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι άχρηστος κλπ, το πόσο ικανός είναι το ξέρει αυτός και όσοι τον έχουν πληρώσει

είναι βέβαια τύπος "με τον παρά μου, γαμώ και την κυρά μου" έχει δηλαδή ένα υφος που τα λέει τσεκουράτα και λόγω χαρακτήρα και για να δημιουργήσει θόρυβο εδώ μέσα. αυτό το ύφος δεν ακούγεται καλά σε πολλούς εδώ μέσα άσχετα αν δεν λέει κάτι φοβερό απλά αποτυπώνει τις απόψεις του με κυνισμό

:thumbsup:

δεν συνηθίζω να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου ούτε να ωραιοποιώ τα πράγματα... λέω ανοιχτά αυτό που πιστεύω...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
για να πάψει να "κλεβει"¨το κράτος με τις έκτακτες εισφορές, εισφορές αλληλεγγύης, περαιώσεις κλπ (τις προκαταβολές τις θεωρώ θεμιτές αλλιώς θα πρέπει να επιβληθεί τόκος) θα πρέπει ο πολίτης είτε να αποκτήσει φορολογική συνείδηση και να αποδίδει τους φόρους είτε να μάθει να ζητά λιγώτερα έτσι ώστε να φτάνουν αυτά που εισπράττονται....

Αν το τελικό ποσό φόρου ου αναλογεί, είναι μικροτερο της προκαταβολής, το κράτος θα μου επιστρέψει την διαφορά με τόκο;

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
σας τον χαρίζω και μετακομίζω αλλού εκεί όπου ο συντελεστής δεν είναι 46% αλλά 16%... και να δούμε τι θα έχετε να μοιράσετε μετά...

Στην τελικη κομμουνιστικη κοινωνια υπαρχει η πρωτογενης παραγωγη. Αυτη μοιραζεται αναλογα με τις εργατοωρες του καθενος.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Θα μας παραθέσετε παράδειγμα, χρησιμοποιώντας πάλι την γνωστή  "δημιουργική" λογιστική σας;  :)

το δομημένο ομόλογο που πήρε το ΤΑΝΞΥ (και το επέστρψε αντικαθιστώντας το με ομόλογα του δημοσίου) παρουσιάζει διαχρονικά κέρδη της τάξης του 120% δηλαδή σήμερα έχει υπερδιπλασιάσει την αξία του... αυτό φτάνει...
από την άλλη πλευρά τα 300 μύρια που έβαλε το ΤΑΝΞΥ σε ομόλογα δημοσίου σήμερα έχουν γίνει 105 μύρια μετά το κούρεμα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Για να διαμορφωθεί σωστή φορολογική συνείδηση στους πολίτες, πρέπει πρώτα να σταματήσει το κράτος να τους κλέβει με έκτακτες εισφορές, εισφορές αλληλεγγυης, περαιώσεις, προκαταβολές κλπ.
Συνεπώς πριν υπαρξουν αυτά (που ξεκινησαν τα τελευταια χρονια), υπηρχε φορολογικη συνειδηση που την κατεστρεψαν οι πρωτοβουλίες αυτές?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
μακάρι ... αλλά δεν βλέπω διάθεση στον έλληνα γιαυτό... όταν είπα πριν από μερικά χρόνια να καταγγελει ο καθένας όποιον δεν δίνει απόδειξη άκουσα τα εξ αμάξης... από την άλλη δεν συμφέρει και πολύ το να έχουμε πίσω από κάθε ελεύθερο επαγγελματία και εναν εφοριακό...

αυτό είναι κυρίως θέμα το κράτους... ας συνδέσουν με ηλεκτρονικό τρόπο τις συναλλαγές σε όλα τα επίπεδα βέβαια...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αν το τελικό ποσό φόρου ου αναλογεί, είναι μικροτερο της προκαταβολής, το κράτος θα μου επιστρέψει την διαφορά με τόκο;

πολύ σωστή λογική... και έτσι πρέπει να είναι... αν όμως είναι παραπάνω να πλρώσεις τόκο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

Α μπραβο.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
:thumbsup:

δεν συνηθίζω να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου ούτε να ωραιοποιώ τα πράγματα... λέω ανοιχτά αυτό που πιστεύω...

έτσι μιλάς και στην δουλειά σου; και στον εργοδότη σου;

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16

ναι αλλα το κέρασμα πάει να το αποφύγει........μοκο ως προς το θεμα αυτο! Τον κάλεσα να μας κεράσει και τίποτα!
Αλλα να πουνε και τα συκα συκα? Εκ του ασφαλους καλα τα λεμε ολοι διμι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αυτό είναι κυρίως θέμα το κράτους... ας συνδέσουν με ηλεκτρονικό τρόπο τις συναλλαγές σε όλα τα επίπεδα βέβαια...

βεβαίως ... αλλά να μην ακούσω μετά για τον παπού και την γιαγιά που δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν τα ηλεκτρονικά μέσα.... (σαν και αυτά που ακουστήκανε για την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων)...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
έτσι μιλάς και στην δουλειά σου; και στον εργοδότη σου;

ακριβώς έτσι.. ίσως και περισσότερο άγρια... γιαυτό με πληρώνει κιόλας... για να του λέω τι πάει να κάνει στραβά και να το ισιώνω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom