gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ρε δεν παμε καλα, εχουμε ατομα εδώ μεσα που παρακολουθουν τον γελοιο τον "πιτσιρικο".
Ο πιτσιρικος τα σπαει. Ειναι γνησια αριστερη φωνη. Εγω εχω αγορασει και το βιβλιο του.
Ρε δεν παμε καλα, εχουμε ατομα εδώ μεσα που παρακολουθουν τον γελοιο τον "πιτσιρικο".
Ενας καραγκιόζης που πουλαει αριστεροφροσυνη για να τα κονομάει από τα προβατα που τον παρακολουθουν και τον αναπαραγουν.Ο πιτσιρικος τα σπαει. Ειναι γνησια αριστερη φωνη. Εγω εχω αγορασει και το βιβλιο του.
Μια χαρα τα εφτιαξε όλα το "αναλγητο" κρατος για τον Ρωμανο...
Τι να γινει...
Δεν σας βγηκε η "αναλγησια" του κρατους...
Γελοίοι...
Ετσι νομιζεις ο αγωνας συνεχιζετε, ειτε σας αρεσει ειτε οχι Ο ΝΙΚΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ
Δεν κοβω τιποτα...Κόψε κάτι ρε αλεξ...
Αυτη η Κωσταντοπουλου θα μαγειρεψει να του παει τωρα κανα πιατο φαει,ερεψε ο συντροφοςΤέλος στην απεργία πείνας και δίψας που πραγματοποιούσε έβαλε ο Νίκος Ρωμανός, λίγα λεπτά αφότου η Βουλή έκανε ομόφωνα δεκτή την τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης σχετικά με τη χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών σε κρατούμενους φοιτητές.
Σύμφωνα με την τροπολογία, θα επιτρέπεται εκπαιδευτική άδεια με ηλεκτρονικό «βραχιολάκι» σε όλους τους κρατούμενους φοιτητές, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν παρακολουθήσει εξ αποστάσεως το ένα τρίτο του εξάμηνου μαθημάτων.
Όπως είπε ο κ. Αθανασίου, η διορθωτική τροπολογία συνιστά «συγκερασμό» των θέσεων που ακούστηκαν κατά τη συζήτηση του ζητήματος στη Βουλή το βράδυ της Τρίτης. Ενδεικτικό της ευρείας συναίνεσης ήταν το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέσυρε το αίτημά του για ονομαστική ψηφοφορία επί της τροπολογίας.
Είχαν προηγηθεί τηλεφωνικές επικοινωνίες του Αλέξη Τσίπρα με τον Κάρολο Παπούλια και τον Ευάγγελο Βενιζέλο και στη συνέχεια του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον πρωθυπουργό.
Αυτη η Κωσταντοπουλου θα μαγειρεψει να του παει τωρα κανα πιατο φαει,ερεψε ο συντροφος
ξερεις τ ειναι να θες να δωσεις αιμα στην αρενα για να χαρουνε οι μικροαστοληδες που τους εχεις γαμησει τη ζωη και να μην πεθαινει ο αλλος?τρελαινεσαι...Όχι τιποτα άλλο, του εμεινε αμανατι το "μισος" του Ρωμανού...
Ξερεις τι είναι να θελεις να πας κοντρα και ο άλλος να σου λεει "ενταξει"?
Τρελαίνεσαι....
Ποιος θελει να δωσει αιμα? Η κυβερνηση που σκοτωθηκε να προλαβει να αλλαξει τη νομοθεσια σε 5 μερες? Σοβαροί να ειμαστε.ξερεις τ ειναι να θες να δωσεις αιμα στην αρενα για να χαρουνε οι μικροαστοληδες που τους εχεις γαμησει τη ζωη και να μην πεθαινει ο αλλος?τρελαινεσαι...
ποιοι ηταν αυτοι που ελεγαν ψοφο και καλα να παθει και σιγα μη βαλουμε σε κουβεντα εναν εγκληματια?Ποιος θελει να δωσει αιμα? Η κυβερνηση που σκοτωθηκε να προλαβει να αλλαξει τη νομοθεσια σε 5 μερες? Σοβαροί να ειμαστε.
Προφανώς ανόητοι. Δεν με αφορά.ποιοι ηταν αυτοι που ελεγαν ψοφο και καλα να παθει και σιγα μη βαλουμε σε κουβεντα εναν εγκληματια?
δε σε αφορα που ηταν δικοι σου?Προφανώς ανόητοι. Δεν με αφορά.
Δεν απολογούμαι για κανεναν τύπε. Τις αποψεις μου τις γνωρίζεις.δε σε αφορα που ηταν δικοι σου?
δυστυχωςΔεν απολογούμαι για κανεναν τύπε. Τις αποψεις μου τις γνωρίζεις.
τυπε θα της δωσουν και υπουργειοΗ Κωνσταντοπούλου είναι πολιτικάρα, βουλευτάρα, κριτής των πάντων και μηχανή του σεξ, δεν γίνεται να κλειστεί σε μία κουζίνα και να μαγειρεύει.