τωρα δλδ που περασε το νομοσχεδιο για τα βραχολακια, θα μπορει να πηγαινουν στη βουλη να ψηφιζουν και οι χρυσαυγιτες?
Δε νομίζω, ειδικά μετά τα σημερινά του κλασιδιάρη :S
τωρα δλδ που περασε το νομοσχεδιο για τα βραχολακια, θα μπορει να πηγαινουν στη βουλη να ψηφιζουν και οι χρυσαυγιτες?
Μιλας για την επομενη βουλη προφανως, η τωρινη διαλυεται σε 19 μερες...τωρα δλδ που περασε το νομοσχεδιο για τα βραχολακια, θα μπορει να πηγαινουν στη βουλη να ψηφιζουν και οι χρυσαυγιτες?
Μιλας για την επομενη βουλη προφανως, η τωρινη διαλυεται σε 19 μερες...
Ας το λυσει το θεμα ο Συριζα...
Καθολου, εννοω ότι σε 19 ημερες δεν προλαβαινουν ουτε βραχιολακια να προμηθευθουν ουτε οι σχετικες αιτησεις για αδεια να γινουν. Μετα ας το λυσει ο Συριζα. Ας κάνει τροπολογια και για υποδικους βουλευτες.Ειρωνικά το λες το προφανώς.
...ΘΑ χρειαστουν σιγουρα....Καθολου, εννοω ότι σε 19 ημερες δεν προλαβαινουν ουτε βραχιολακια να προμηθευθουν ουτε οι σχετικες αιτησεις για αδεια να γινουν. Μετα ας το λυσει ο Συριζα. Ας κάνει τροπολογια και για υποδικους βουλευτες.
Ο πιτσιρικος τα σπαει. Ειναι γνησια αριστερη φωνη. Εγω εχω αγορασει και το βιβλιο του.
Τι πορεία? Αφου ο Ρωμανος τερματισε την απεργια.
Καθολου, εννοω ότι σε 19 ημερες δεν προλαβαινουν ουτε βραχιολακια να προμηθευθουν ουτε οι σχετικες αιτησεις για αδεια να γινουν. Μετα ας το λυσει ο Συριζα. Ας κάνει τροπολογια και για υποδικους βουλευτες.
Ρε μιλαμε το ατομο είναι απίστευτα γελοίο.έχει γράψει και βιβλίο αυτό το αληταριό;
Ε τωρα ο επομενος στοχος είναι η καταργηση του κρατους. Τι θα κανουμε χωρις "αγωνα"?δε δόθηκε άκυρο; αφού έλειψε η απεργία.
ναι αλλα οι συριοι ειναι ακομη στο συνταγμαΤι πορεία? Αφου ο Ρωμανος τερματισε την απεργια.
Το ξερω αλλα η πορεια δεν ακυρωθηκε ακομα.Τι πορεία? Αφου ο Ρωμανος τερματισε την απεργια.
Α ναι σωστα. Εκεί τι ζητάμε?ναι αλλα οι συριοι ειναι ακομη στο συνταγμα
Ο πιτσιρικος τα σπαει. Ειναι γνησια αριστερη φωνη. Εγω εχω αγορασει και το βιβλιο του.
Είναι οντως τραγικο να θελεις να αγωνιστεις και ο άλλος να μην σε αφηνει ε?Το ξερω αλλα η πορεια δεν ακυρωθηκε ακομα.
ασυλο σε ολους τους προλεταριους μεταναστεςΑ ναι σωστα. Εκεί τι ζητάμε?
Α ναι σωστα. Εκεί τι ζητάμε?
Ρε μιλαμε το ατομο είναι απίστευτα γελοίο.
Αναρωτιέμαι πως ατομα με εστω στοιχειώδη νοημοσυνη ασχολούνται μαζι του. Για μενα οποιος παιρνει στα σοβαρα τον πιτσιρικο, τεκμαίρεται ότι είναι ηλίθιος.