εξωτερικο εχεις παει καθολου?ζουνε καλυτερα απο εμας?
Τι ερώτηση είναι αυτή; Εξωτερικό είναι η Φινλανδία και το Λουξεμβούργο, εξωτερικό είναι και η Μογγολία και Παπούα - Ν. Γουινέα.
ωραίος αναρχικός είσαι!
ωραία χτυπάς το σύστημά τους σπάζοντας το αμαξάκι του κυρ Μήτσου!
ρεεεεεε!
ανάρχιααααα!
αμα γουστάρετε να χτυπήσετε πραγματικά το σύστημα, πάρτε ρε καμιά δεκαριά πιστωτικές κάρτες και δάνεια και πιστολιάστε τα!
από 100 χιλιάρικα αν το κάνετε 5-6χιλιάδες άτομα να δείτε τι ωραία πολεμάτε το σύστημα με τα ίδια του τα όπλα!
και ούτε ο κυρ Μήτσος χάνει το μαγαζάκια του και εσείς χτυπάτε πράγματι αυτόν που πρέπει (κατά την γνώμη σας)
εγώ θα σας μάθω μπαλίτσα?
αλλά αυτοί που φανατίζουν το μυαλουδάκι σας είναι αυτοί που ούτε καν ξεστομίζουν κάτι τέτοιο... ;) ;) ;)
η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζων τυπε αναγκαιο κακο,τωρα που θα κυβερνησει και το φιλαρακι σου και αυτος κλεφτης θα ειναιΌχι μαν, δεν έχω και πολλές σχέσεις με τράπεζες. Δεν έχω δανειστεί ποτέ, δεν έχω βγάλει ποτέ ούτε πιστωτική κάρτα. Μια χρεωστική έχω μόνο για αγορές από το εξωτερικό. Εμμέσως με κλέβει γιατί τα δις που δαπανώνται για την αναδιάρθρωση της θα μπορούσαν να επενδυθούν σε τομείς που μας ωφελούν όλους ΑΜΕΣΑ.
να κοιτάξουμε να μοιάσουμε τους Σκανδιναβούς μια και τα ποσοστά αυτοκτονίας στη χώρα μας απέχουν ακόμα πολύ για να φτάσουν αυτά των "ιδανικών" κοινωνιών που θαυμάζεις!Έχω πάει σε πολύ μικρή ηλικία. Ιταλία, Ελβετία, Γαλλία. Σε κάποια κράτη οι κοινωνικές παροχές και το σύστημα παιδείας ανάμεσα στα άλλα είναι άφταστο. Αλλά δεν καταλαβαίνω που το πας. Στη Σομαλία ας πούμε ζούνε χειρότερα. Στη Νορβηγία υπάρχει κοινωνικό κράτος. Να πούμε ότι είμαστε οκ που δεν ζούμε όπως οι Σομαλοί ή να κοιτάξουμε να ομοιάσουμε τους Νορβηγούς στους τομείς που μας φτύνουν στα μούτρα?
ωραίος αναρχικός είσαι!
ωραία χτυπάς το σύστημά τους σπάζοντας το αμαξάκι του κυρ Μήτσου!
ρεεεεεε!
ανάρχιααααα!
αμα γουστάρετε να χτυπήσετε πραγματικά το σύστημα, πάρτε ρε καμιά δεκαριά πιστωτικές κάρτες και δάνεια και πιστολιάστε τα!
από 100 χιλιάρικα αν το κάνετε 5-6χιλιάδες άτομα να δείτε τι ωραία πολεμάτε το σύστημα με τα ίδια του τα όπλα!
και ούτε ο κυρ Μήτσος χάνει το μαγαζάκια του και εσείς χτυπάτε πράγματι αυτόν που πρέπει (κατά την γνώμη σας)
εγώ θα σας μάθω μπαλίτσα?
αλλά αυτοί που φανατίζουν το μυαλουδάκι σας είναι αυτοί που ούτε καν ξεστομίζουν κάτι τέτοιο... ;) ;) ;)
η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζων τυπε αναγκαιο κακο,τωρα που θα κυβερνησει και το φιλαρακι σου και αυτος κλεφτης θα ειναι
να κοιτάξουμε να μοιάσουμε τους Σκανδιναβούς μια και τα ποσοστά αυτοκτονίας στη χώρα μας απέχουν ακόμα πολύ για να φτάσουν αυτά των "ιδανικών" κοινωνιών που θαυμάζεις!
αυτό είναι μια άλλη συζήτηση...βέβαια δεν είδα κανέναν να λέει "όχι δε σπάσαμε"...μιλάνε για παράπλευρες απώλειες!Εσύ πως ξέρεις ότι είναι αναρχικός αυτός που σπάει το αμαξάκι του κυρ Μήτσου και δεν σέβεται τίποτα; Γιατί εγώ τους βλέπω να φοράνε κουκούλες.... Αυτές που θα έβγαζε ο αντωνάκης....
να κοιτάξουμε να μοιάσουμε τους Σκανδιναβούς μια και τα ποσοστά αυτοκτονίας στη χώρα μας απέχουν ακόμα πολύ για να φτάσουν αυτά των "ιδανικών" κοινωνιών που θαυμάζεις!
Τι ερώτηση είναι αυτή; Εξωτερικό είναι η Φινλανδία και το Λουξεμβούργο, εξωτερικό είναι και η Μογγολία και Παπούα - Ν. Γουινέα.
Ποιο φιλαράκι μου μαν? Στον Τσίπρα αναφέρεσαι? Δεν έχω φιλαράκια σε αυτούς τους χώρους και σίγουρα δεν προσδοκώ τίποτα από τον Alexis. Ούτε σκοπεύω να τον ψηφίσω.
αυτό είναι μια άλλη συζήτηση...βέβαια δεν είδα κανέναν να λέει "όχι δε σπάσαμε"...μιλάνε για παράπλευρες απώλειες!
άρα δεν εχω λόγο να το αμφισβητήσω!
εσύ απ ότι βλέπω γουστάρεις αντωνάκη να μπουζουριάζει όλα τα ανάρχια? το γύρισες σε χαυγίτη τύπε?
η ουσία του ποστ μου όμως είναι διαφορετική και θα ήθελα μια άποψη από έναν πραγματικό και όχι γιαλαντζί αναρχικό!
υπάρχει κανείς εδώ?
+100000000
Υπάρχει γενικά μία μανία με το να κολλάνε ταμπέλες και δεν το λέω μόνο για τον συγκεκριμένο χρήστη. Είναι γνωστό άλλωστε ότι όποιος διαφωνεί μαζί τους είναι τσυριζαίος ή αναρχικός, όπως για τους άλλους είσαι φασίστας.
είσαι και άσχετος είσαι και εριστικός!Δεν θυμάμαι να αυτοπροσδιορίστηκα ως αναρχικός. Επίσης σου είπα ότι δεν επικροτώ τις πρακτικές αυτών που σπάνε το αμάξι του κυρ-Μήτσου αλλά μάλλον την έπαιζες όταν το ανέφερα και δεν το συγκράτησες. Κατά τα άλλα με το ατυχέστατο παράδειγμά σου δεν μας μαθαίνεις μπαλίτσα. Μας παροτρύνεις να τους πιστολιάσουμε και μετά να δανειστούμε και άλλα φράγκα για να αναδιαρθρωθούν οι τράπεζες και να γράψουμε στα αρχίδια μας τις κοινωνικές υποδομές. Κατανοητό ή παλι δεν πιάνεις αυτά που σου λέω?
αυτό είναι μια άλλη συζήτηση...βέβαια δεν είδα κανέναν να λέει "όχι δε σπάσαμε"...μιλάνε για παράπλευρες απώλειες!
άρα δεν εχω λόγο να το αμφισβητήσω!
εσύ απ ότι βλέπω γουστάρεις αντωνάκη να μπουζουριάζει όλα τα ανάρχια? το γύρισες σε χαυγίτη τύπε?
η ουσία του ποστ μου όμως είναι διαφορετική και θα ήθελα μια άποψη από έναν πραγματικό και όχι γιαλαντζί αναρχικό!
υπάρχει κανείς εδώ?
τυπε σε περασα για αναρχικο κουμουνιστη ψηφοφορο του αλεξηΠοιο φιλαράκι μου μαν? Στον Τσίπρα αναφέρεσαι? Δεν έχω φιλαράκια σε αυτούς τους χώρους και σίγουρα δεν προσδοκώ τίποτα από τον Alexis. Ούτε σκοπεύω να τον ψηφίσω.