Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Κλειστό το κέντρο από το συλλαλήτηριο για τον προϋπολογισμό

Παράλληλα κλειστοί είναι και όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στην πλατεία Συντάγματος και Ομονοίας.

Στη συγκέντρωση μετέχουν μέχρι ώρας περίπου [size=20pt]1.500 άτομα.[/size]

ευτυχως ειστε λιγοι

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
και που το ξερεις εσυ αυτο?ολοι ειναι φτωχοι κ καημενοι στην ελλαδα  :jerking: :jerking: :jerking:

Όχι ρε, όλοι χέζονται στα φράγκα. Βγες το Σάββατο έξω, όλα τα μαγαζιά γεμάτα είναι, άρα όλοι χέζονται στα φράγκα! Γιατί ένας αριθμός της τάξης των 10,000 ατόμων ή και παραπάνω που γεμίζουν τα κλαμπ σε μια πόλη 5 εκατομμυρίων αποτελεί σοβαρό ποσοστό! Επίσης δεν είσαι φτωχός αν όλα σου τα λεφτά πηγαίνουν σε ενοίκιο και λογαριασμούς και δεν είσαι σε θέση να κάνεις τίποτα άλλο! Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, για αυτό προορίζεται η πλειοψηφία της γενιάς μας. Αν αυτός είναι ο σκοπός της ζωης σου, be their guest!

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6
Ρε σκύλε, σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει δεν επικροτώ τι πρακτικές αυτών που καίνε το αυτοκίνητο του κυρ-Μήτσου. Πρώτα από όλα όμως τα έχω με αυτούς που λειτουργούν σε διατεταγμένη υπηρεσία. Σε τυφλώνει η δεξιά ιδεολογία σου και διαπράττεις αυτό το λογικό ολίσθημα? Ποια επανάσταση, όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν εσένα δεν θα είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε ούτε τα αυτονόητα. Μην διεκδικήσεις ποτέ τίποτα και με κανένα τρόπο. Ούτε καν ΕΙΡΗΝΙΚΑ. Σκύψε το κεφάλι και πες ευχαριστώ σε αυτούς που σε γαμάνε.
τυπε σου εκλεψε και εσενα η τραπεζα τα λεφτα ?

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
δεν χρειαζεται να διαβασω κανενα αρθρο

αυτο που ξερω ειναι οτι καθε λιγο δυο τρεις χιλιαδες μπαχαλακηδες κλεινουν δρομους πλατειες σπανε καταστηματα καινε αυτοκινητα

απο εκει ξεκινανε ολα

ολα τα αλλα ειναι η σαλτσα για να διατηρειται αυτο το νοσηρο κλιμα

Πολλούς λες αλλά ας πούμε ότι είναι τόσοι. Γιατί δεν τους πιάνει η καλή μας η ΕΛ.ΑΣ;

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
και τι να κανουμε δηλαδη?να αντισταθουμε πως? :jerking: :jerking:

Είμαι σίγουρος ότι βάσει συγκυριών και της ζωής σου κάτι μπορείς να κάνεις για την κοινωνία και τον περίγυρό σου. Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να συμμετάσχεις σε μια διαδήλωση για κάτι που θεωρείς άδικο και ότι θίγει εσένα και τους οικείους σου. Κατά τα άλλα, αν ζητάς ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ τον τρόπο είναι σαν να με ρωτάς πως να χώσεις το καβλί σου στα γυφτάκια που ψάχνεις να γαμήσεις.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
εφόσον τα χρήματα μου πηγαίνουν ώστε να συλλαμβάνονται με κάθε τρόπο μπαχαλάκηδες αξίζει κάθε σέντσι από αυτά... με κάθε τρόπο....

και ακόμη περιμένω από το φασιστοειδές παπάρι να γράψει σε ποιό ποστ μου εξέφρασα "εναλλακτική" θεώρηση για το ολοκαύτωμα...

Πως αξίζει κάθε σέντσι αφού αποδεδειγμένα δεν συλλαμβάνονται ή δεν πάνε μέσα; Και μην μου πεις άλλο ΕΛ.ΑΣ και άλλο ανεξάρτητη Δικαιοσύνη γιατί αυτό δεν είναι δική μου στενοχώρια. Ας βρουν τρόπο να το λύσουν.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
τυπε σου εκλεψε και εσενα η τραπεζα τα λεφτα ?

Όχι μαν, δεν έχω και πολλές σχέσεις με τράπεζες. Δεν έχω δανειστεί ποτέ, δεν έχω βγάλει ποτέ ούτε πιστωτική κάρτα. Μια χρεωστική έχω μόνο για αγορές από το εξωτερικό. Εμμέσως με κλέβει γιατί τα δις που δαπανώνται για την αναδιάρθρωση της θα μπορούσαν να επενδυθούν σε τομείς που μας ωφελούν όλους ΑΜΕΣΑ.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
δηλαδή πως θα έπρεπε να κάνουν την δουλειά τους για να μην καίγονται λεωφορεία, μαγαζιά κλπ ???

Με συλλήψεις. Αυτούς που έκαψαν τον λεωφορείο γιατί δεν τους συνέλαβαν οι εκατοντάδες αστυνομικοί που ήταν εκεί; Γιατί αποδεικνύουν ότι δουλειά τους είναι το ξύλο, όχι αυτό για το οποίο πληρώνονται.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ισχυει οτι κάνουν δυσκολη δουλεια και παιρνουν λιγα για αυτο που κάνουν διοτι άλλο να κάθεσαι σε ενα γραφειο και να κανεις τον μανατζερ και το πιο επικινδυνο σενάριο ειναι να σε βρισει απλά κάποιος και μετά να τον απολυσεις απο το να κάθεσαι εξω στους δρομους και να κανεις τον θηριοδαμαστή ερχομενος αντιμέτωπος με πλήθος που κρατάει μαρμαρα και καδρονια. Δεν το έχεις ζησει.Προσπαθούν να σου σπάσουν το κεφάλι με μια πέτρα.  

Οι αστυνομικοι απο ενα σημειο και μετά έχουν εντολές να διαλύσουν την συγκεντρωση διοτι ξεκινάνε οι ζημιές , δεν μπορουμε να αφήσουμε τους επαναστάτες να σπάνε περιουσιες αυτα ποιος θα τα πληρώσει? κανονικα εκεινος που τα εκανε τα πληρώνει αλλα αντε βρες τους.

Συνετισμος σε αυτη τη περιπτωση δεν υπάρχει. Δεν ειναι αυτος σε θέση δεν ειναι ο μπαμπάς της οτι πήρε πηρε σαν προσωπικοτητα τοσα χρονια απο την οικογενεια και τον περιγυρο της απο τις παρέες της και ολους εκεινους τους θεσμους που εν παση περιπτωση διαμορφωνουν ως εναν βαθμο την προσωπικοτητα μας το πηρε. Να αμυνθει προσπαθει αυτος οχι ο συγκεκριμενος γιατι δεν ημουν μπροστα αλλα ο κάθε αστυνομικος που θα δεχθει επιθεση θα προσπαθησει να αμυνθεί.

Τι εννοείς "άντε βρες τους". Αυτή δεν είναι η δουλειά της αστυνομίας;

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Πολλούς λες αλλά ας πούμε ότι είναι τόσοι. Γιατί δεν τους πιάνει η καλή μας η ΕΛ.ΑΣ;
Ε τωρα κι εσυ του βαζεις δυσκολα. Εδω ο τυπος δεν ειναι σε θεση να κατανοησει οτι εχει υπερεκτιμησει τον αριθμο των μπαχαλακιδων κατα μια ταξη μεγεθους (μαλλον τοσοι φαινονται στα πλανα του μεγκα), θα ειναι σε θεση να κατανοησει τη μινι στρατηγικη της εντασης στον τομεα των διαδηλωσεων που επιχειρειται εδω και δεκαετιες? Παιχνιδακια παιζουν στις πλατες μας τα μπατσακια με το κρανος με τα μπατσακια με την κουκουλα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι εννοείς "άντε βρες τους". Αυτή δεν είναι η δουλειά της αστυνομίας;

Δουλεια της αστυνομιας ειναι αλλα οταν ειναι ο κοσμος αρκετός και σου πετάνε απο καθε κατευθυνση δεν ειναι και ευκολο να κάνεις συλληψεις

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Δηλώσεις της πρωθυπουργάρας μας, σχεδόν 3 χρόνια πριν.

«Να γνωρίζουν αυτά τα καθάρματα ότι όταν έρθει η ώρα, τις κουκούλες τους θα τις κατεβάσω», δήλωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς,...

Μάλλον δεν έχει έρθει η ώρα ορ γουάτ;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Είμαι σίγουρος ότι βάσει συγκυριών και της ζωής σου κάτι μπορείς να κάνεις για την κοινωνία και τον περίγυρό σου. Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να συμμετάσχεις σε μια διαδήλωση για κάτι που θεωρείς άδικο και ότι θίγει εσένα και τους οικείους σου. Κατά τα άλλα, αν ζητάς ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ τον τρόπο είναι σαν να με ρωτάς πως να χώσεις το καβλί σου στα γυφτάκια που ψάχνεις να γαμήσεις.

χεζω την κοινωνια  :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Δουλεια της αστυνομιας ειναι αλλα οταν ειναι ο κοσμος αρκετός και σου πετάνε απο καθε κατευθυνση δεν ειναι και ευκολο να κάνεις συλληψεις

Ποιος αρκετός κόσμος και σου πετάνε από κάθε κατεύθυνση; Υπάρχουν δεκάδες βίντεο που τους δείχνουν να κάθονται δίπλα απ' τους αστυνομικούς ή να περνάνε ανάμεσα από διμοιρίες. Τότε γιατί δεν τους συλλαμβάνουν; Να σου πω γιατί;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Όχι ρε, όλοι χέζονται στα φράγκα. Βγες το Σάββατο έξω, όλα τα μαγαζιά γεμάτα είναι, άρα όλοι χέζονται στα φράγκα! Γιατί ένας αριθμός της τάξης των 10,000 ατόμων ή και παραπάνω που γεμίζουν τα κλαμπ σε μια πόλη 5 εκατομμυρίων αποτελεί σοβαρό ποσοστό! Επίσης δεν είσαι φτωχός αν όλα σου τα λεφτά πηγαίνουν σε ενοίκιο και λογαριασμούς και δεν είσαι σε θέση να κάνεις τίποτα άλλο! Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, για αυτό προορίζεται η πλειοψηφία της γενιάς μας. Αν αυτός είναι ο σκοπός της ζωης σου, be their guest!

εξωτερικο εχεις παει καθολου?ζουνε καλυτερα απο εμας?

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
χεζω την κοινωνια  :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

Σοβαρά και μεστά τα επιχειρήματά σου! Δεν μου κάνει εντύπωση ότι φαίνεσαι τύπος που το θεωρεί οκ να αναλαμβάνει ο κάθε "σωτήρας" τη ζωή του! Μήπως είσαι και αντικοινωνικός μπαχαλάκιας ταυτόχρονα μαν?

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Όχι μαν, δεν έχω και πολλές σχέσεις με τράπεζες. Δεν έχω δανειστεί ποτέ, δεν έχω βγάλει ποτέ ούτε πιστωτική κάρτα. Μια χρεωστική έχω μόνο για αγορές από το εξωτερικό. Εμμέσως με κλέβει γιατί τα δις που δαπανώνται για την αναδιάρθρωση της θα μπορούσαν να επενδυθούν σε τομείς που μας ωφελούν όλους ΑΜΕΣΑ.
ωραίος αναρχικός είσαι!
ωραία χτυπάς το σύστημά τους σπάζοντας το αμαξάκι του κυρ Μήτσου!

ρεεεεεε!
ανάρχιααααα!
αμα γουστάρετε να χτυπήσετε πραγματικά το σύστημα, πάρτε ρε καμιά δεκαριά πιστωτικές κάρτες και δάνεια και πιστολιάστε τα!
από 100 χιλιάρικα αν το κάνετε 5-6χιλιάδες άτομα να δείτε τι ωραία πολεμάτε το σύστημα με τα ίδια του τα όπλα!
και ούτε ο κυρ Μήτσος χάνει το μαγαζάκια του και εσείς χτυπάτε πράγματι αυτόν που πρέπει (κατά την γνώμη σας)

εγώ θα σας μάθω μπαλίτσα? :2funny: :2funny: :2funny:

αλλά αυτοί που φανατίζουν το μυαλουδάκι σας είναι αυτοί που ούτε καν ξεστομίζουν κάτι τέτοιο... ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom