Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κτηνη και ζωα οι αναρχικοι ε; Ενδιαφερον το οτι αρνεισαι την ανθρωπινη υποσταση των πολιτικων σου αντιπαλων. Και γινεται ακομα πιο ενδιαφερον αν συνδυαστει με το γεγονος οτι εχεις εκφρασει αποψεις αναθεωρητων για το ολοκαυτωμα.
Οπως ειχε πει και ο px75 αυτες τις "ενδιαφερουσες" αποψεις σου τις ξερουν οι Εγγλεζοι εργοδοτες σου; Και πως θα αντιδρουσαν αραγε αν τις μαθαιναν;

αυτό πότε έγινε ρε γκαιμπελίσκο? το ξέρεις καλά το μάθημα σας το έμαθαν ... πες πες όλο και κάτι θα μείνει...

και ναι για μένα αναρχικοί και φασίστες είναι ένα και το αυτό και δεν ανήκουν στο ανθρώπινο είδος τουλάχιστον πνευματικά...

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
πάσσαλος πασσάλω εκρούεται.... μαλακισμένο απολειφάδι

Πςςς, τι λες ρε μεγάλε! Δεν σε πειράζει που μέρος των χρημάτων σου από φόρους πηγαίνει σε μπαχαλάκηδες του κράτους τελικά. Και που παροτρύνουν και άλλους να κάνουν το ιδιο με αποτέλεσμα κάποιοι να πέσουν στη λούμπα να το κάνουν και τελικά, εσύ ο μαλάκας έλληνας φορολογούμενος να πληρώσεις περισσότερα!

μάλιστα... λέμε λοιπόν μπράβο στους διαδηλωτές που την έσβησαν.... κανένα γαμώ τον χριστό τους σε αυτούς που την έβαλαν δεν άκουσα να λες...

Γαμώ το χριστό τους σε αυτούς που την έβαλαν αν ήταν αφηνιασμένοι διαδηλωτές και γαμώ το χριστό τους και το μουνί που τους γλίστραγε αν ήταν προβοκάτορες. Με πιάνεις?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κτηνη και ζωα οι αναρχικοι ε; Ενδιαφερον το οτι αρνεισαι την ανθρωπινη υποσταση των πολιτικων σου αντιπαλων. Και γινεται ακομα πιο ενδιαφερον αν συνδυαστει με το γεγονος οτι εχεις εκφρασει αποψεις αναθεωρητων για το ολοκαυτωμα.
Οπως ειχε πει και ο px75 αυτες τις "ενδιαφερουσες" αποψεις σου τις ξερουν οι Εγγλεζοι εργοδοτες σου; Και πως θα αντιδρουσαν αραγε αν τις μαθαιναν;

για πες μωρή λινάτσα ?? πότε εξέφρασα απόψεις αναθεωρητών για το ολοκαύτωμα ?? λέγε μωρή μπαλότσα...

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Μην καρφωνεσαι σκατοψυχε.
Μπες με το κανονικο σου νικ ετσι κι αλλιως δεν σου απανταω ποτε!
Κλωνε!!!!!!!
:grin: :grin: :grin:

Ρε μαλάκα ταρίφα γιατί δεν λες εδώ δημόσια ποιος είμαι? Άι στο διάολο, δεν έχεις να πεις κάτι επί του θέματος και ψάχνεις για κλώνους. Τελειωμένε. Λες και έχω ανάγκη να φτιάξω κλώνους γιατί με έχουν μπανάρει ποτέ ή ντρέπομαι για αυτά που λέω. Εσύ συνέχισε να υποστηρίζεις αυτούς που σου γαμάνε τη δουλειά για να μην ανέβουν τίποτα αριστεροί στα πράγματα. ΔΕΞΙΑ και γαμήσι ασάλιωτο γιατί τουλάχιστον είμαστε κοντά ιδεολογικά.

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 1013642_641728619270735_7976557719185412513_n.jpg
    1013642_641728619270735_7976557719185412513_n.jpg
    29,5 KB · Εμφανίσεις: 13

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Τζέι Χόνι το διάβασες το άρθρο? Που έγκειται η ένστασή σου ως προς αυτά που αναφέρονται?

δεν χρειαζεται να διαβασω κανενα αρθρο

αυτο που ξερω ειναι οτι καθε λιγο δυο τρεις χιλιαδες μπαχαλακηδες κλεινουν δρομους πλατειες σπανε καταστηματα καινε αυτοκινητα

απο εκει ξεκινανε ολα

ολα τα αλλα ειναι η σαλτσα για να διατηρειται αυτο το νοσηρο κλιμα

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
δεν χρειαζεται να διαβασω κανενα αρθρο

αυτο που ξερω ειναι οτι καθε λιγο δυο τρεις χιλιαδες μπαχαλακηδες κλεινουν δρομους πλατειες σπανε καταστηματα καινε αυτοκινητα

απο εκει ξεκινανε ολα

ολα τα αλλα ειναι η σαλτσα για να διατηρειται αυτο το νοσηρο κλιμα

Δεν πειράζει ρε χόνι, έχουμε τους λίτες να φροντίζουν για να μην έχουμε αυτά τα νοσηρά φαινόμενα.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Πολή ησυχία έπεσε ξαφνικά. Ο ελληνόψυχος μπόλντης δεν μας είπε τελικά για τους δημοσιογράφους που προμοτάρουν τους αναρχικούς με τα ρεπορτάζ τους, ο τραβομούνης δεν μας είπε αν τελικά του φαίνεται οκ μέρος των σκληρά κερδισμένων χρημάτων του να πηγαίνουν σε κρατικούς μπαχαλάκηδες που παρακινούν και μη κρατικούς μπαχαλάκηδες να τα σπάνε. Ο δεξιός νοικοκυραίος pantremenos δεν μου είπε ποιο κλώνο διαθέτω, ενώ δεν με έχουν μπανάρει ποτέ, χωρίς να έχει να πει τίποτα επί του θέματος ταυτοχρόνως.

Έμεινε μόνο ο τζέι χόνι να μας λέει ότι δεν διαβάζει άρθρα που δείχνουν και την άλλη όψη του νομίσματος γιατί όσοι κατεβαίνουν σε πορείες είναι νοσηρά αποβράσματα. Τουλάχιστον δεν φοράνε κανά κουστούμι σαν τους δικούς του να κλέβουν με στυλ τα δεκαπλάσια από όσα σπάνε άμυαλοι μη κρατικοί μπαχαλάκηδες και κρατικοί μπαχαλάκηδες.

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
για δυο κωλοπαιδα καηκε η Αθηνα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πολή ησυχία έπεσε ξαφνικά. Ο ελληνόψυχος μπόλντης δεν μας είπε τελικά για τους δημοσιογράφους που προμοτάρουν τους αναρχικούς με τα ρεπορτάζ τους, ο τραβομούνης δεν μας είπε αν τελικά του φαίνεται οκ μέρος των σκληρά κερδισμένων χρημάτων του να πηγαίνουν σε κρατικούς μπαχαλάκηδες που παρακινούν και μη κρατικούς μπαχαλάκηδες να τα σπάνε. Ο δεξιός νοικοκυραίος pantremenos δεν μου είπε ποιο κλώνο διαθέτω, ενώ δεν με έχουν μπανάρει ποτέ, χωρίς να έχει να πει τίποτα επί του θέματος ταυτοχρόνως.

Έμεινε μόνο ο τζέι χόνι να μας λέει ότι δεν διαβάζει άρθρα που δείχνουν και την άλλη όψη του νομίσματος γιατί όσοι κατεβαίνουν σε πορείες είναι νοσηρά αποβράσματα. Τουλάχιστον δεν φοράνε κανά κουστούμι σαν τους δικούς του να κλέβουν με στυλ τα δεκαπλάσια από όσα σπάνε άμυαλοι μη κρατικοί μπαχαλάκηδες και κρατικοί μπαχαλάκηδες.

εφόσον τα χρήματα μου πηγαίνουν ώστε να συλλαμβάνονται με κάθε τρόπο μπαχαλάκηδες αξίζει κάθε σέντσι από αυτά... με κάθε τρόπο....

και ακόμη περιμένω από το φασιστοειδές παπάρι να γράψει σε ποιό ποστ μου εξέφρασα "εναλλακτική" θεώρηση για το ολοκαύτωμα...

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16

κι αμα βγεις και κάψεις το αυτοκίνητο του κυρ Μήτσου θα γίνουν λιγότερο κλέφτες οι κλέφτες!
ε ρε κάτι πλανεμένοι που νομίζουν ότι κάνουν επανάσταση!! :uglystupid:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
εφόσον τα χρήματα μου πηγαίνουν ώστε να συλλαμβάνονται με κάθε τρόπο μπαχαλάκηδες αξίζει κάθε σέντσι από αυτά... με κάθε τρόπο....

Δεν σε ενοχλεί που στην τελική θα πρέπει να πληρώνεις περισσότερα? Τα πάντα αναλύονται στα φράγκα για σένα και τέτοιες πρακτικές έχουν ως αποτέλεσμα να φεύγουν περισσότερα από την τσεπούλα σου. Κάπου μπάζει η λογική σου. Δεν μου είπες, σε κάλυψε η άποψη μου και για το περιστατικό στα Zara? Μήπως διαφωνείς κάπου?

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16

και ακόμη περιμένω από το φασιστοειδές παπάρι να γράψει σε ποιό ποστ μου εξέφρασα "εναλλακτική" θεώρηση για το ολοκαύτωμα...
ποιο ολοκαύτωμα?
των εβραίων?
για να καταλάβω...είναι φιλαράκια με τους τραπεζίτες καπιταλιστές τα ανάρχια? :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν σε ενοχλεί που στην τελική θα πρέπει να πληρώνεις περισσότερα? Τα πάντα αναλύονται στα φράγκα για σένα και τέτοιες πρακτικές έχουν ως αποτέλεσμα να φεύγουν περισσότερα από την τσεπούλα σου. Κάπου μπάζει η λογική σου. Δεν μου είπες, σε κάλυψε η άποψη μου και για το περιστατικό στα Zara? Μήπως διαφωνείς κάπου?

όχι εφόσον πηγαίνουν για να συλλαμβάνονται και να αποσύρονται από την ενεργό δράση αντικοινωνικά στοιχεία δέχομαι να πληρώσω...

ναι με κάλυψε...

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
κι αμα βγεις και κάψεις το αυτοκίνητο του κυρ Μήτσου θα γίνουν λιγότερο κλέφτες οι κλέφτες!
ε ρε κάτι πλανεμένοι που νομίζουν ότι κάνουν επανάσταση!! :uglystupid:

Ρε σκύλε, σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει δεν επικροτώ τι πρακτικές αυτών που καίνε το αυτοκίνητο του κυρ-Μήτσου. Πρώτα από όλα όμως τα έχω με αυτούς που λειτουργούν σε διατεταγμένη υπηρεσία. Σε τυφλώνει η δεξιά ιδεολογία σου και διαπράττεις αυτό το λογικό ολίσθημα? Ποια επανάσταση, όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν εσένα δεν θα είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε ούτε τα αυτονόητα. Μην διεκδικήσεις ποτέ τίποτα και με κανένα τρόπο. Ούτε καν ΕΙΡΗΝΙΚΑ. Σκύψε το κεφάλι και πες ευχαριστώ σε αυτούς που σε γαμάνε.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

μια ειναι η οψη παπαρα

η προσπαθεια μπαχαλοποιησης της κοινωνιας

οι εγκληματιες να θεωρουνται ηρωες

οι αστυνομικοι να ειναι οι κακοι

να γινονται πορειες που δεν εχω καταλαβει ποια ειναι η χρησιμοτητα τους εκτος απο το να δημιουργουνται αυτες οι καταστασεις

κατα τ αλλα μας φταινε οι ξενοι η τροικα οι εξωγηινοι

καλα κρασια

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Ρε σκύλε, σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει δεν επικροτώ τι πρακτικές αυτών που καίνε το αυτοκίνητο του κυρ-Μήτσου. Πρώτα από όλα όμως τα έχω με αυτούς που λειτουργούν σε διατεταγμένη υπηρεσία. Σε τυφλώνει η δεξιά ιδεολογία σου και διαπράττεις αυτό το λογικό ολίσθημα? Ποια επανάσταση, όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν εσένα δεν θα είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε ούτε τα αυτονόητα. Μην διεκδικήσεις ποτέ τίποτα και με κανένα τρόπο. Ούτε καν ΕΙΡΗΝΙΚΑ. Σκύψε το κεφάλι και πες ευχαριστώ σε αυτούς που σε γαμάνε.
δεν κατάλαβα τίποτα απ το ποστ σου
λες λες και τελικά τι?
προτείνεις κάτι?
ρωτάς?
τι ?
αφού δεν συμφωνείς τότε τι?

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
όχι εφόσον πηγαίνουν για να συλλαμβάνονται και να αποσύρονται από την ενεργό δράση αντικοινωνικά στοιχεία δέχομαι να πληρώσω...

ναι με κάλυψε...

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι στα αντικοινωνικά στοιχεία εντάσσονται και οι λίτες? Έχεις καθίσει ποτέ να αναλογιστείς ότι πολύ εύκολα μπορούν να εκμεταλλευτούν τα προνόμια που τους δίνονται και όχι μόνο να προκαλούν μπάχαλα οι ίδοι και να παρακινούν και άλλους να τα κάνουν, αλλά να είναι μπλεγμένοι και σε άλλες βρωμοδουλειές (ναρκωτικά, όπλα, κυκλώματα που εμπορεύονται τα πάντα) με αποτέλεσμα να ζημιώνεται δυσθεώρητα η τσέπη σου από τη φοροδιαφυγή και όχι μόνο? Μήπως για να πιαστούν αυτά τα αντικοινωνικά στοιχεία δίνονται πολλά προνόμια και ελευθερία κινήσεων σε μια ομάδα ατόμων που αποδεδειγμένα δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά με αποτέλεσμα να ζημιώνεται ο έλληνας φορολογούμενος και η κοινωνία εν γένει? Λέω εγώ τώρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom