Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.006
Πόντοι
2.606
:tickedoff:Δεν έχουμε την ίδια άποψη μπραμπ.παραβατικο παρ ασιτο είναι αυτή την στιγμή η κυβέρνηση που νομοθετεί με πράξεις νομοθετικοπεριεχόμενού 4 χρόνια τώρα καταπατώντας κάθε μορφή δικαίου.είσαι το ίδιο αυστηρός με αυτήν;αποδέχεσαι όλη αυτή τη παρωδία ως νόμο,χθες ολόκληρος ο νομικός κόσμος της Ελλάδος έφτυσε το άθλιο νομοσχέδιο του κώδικα πολιτικής δικονομίας που επιδοτεί τις τράπεζες.είσαι το ίδιο οργισμένος κ γι'αυτό;;
όλοι οι κρατικοί ειναι μουνιδες μηδενος εξερουμενου αλλα αυτο τι εχει να λέει θα μου πεις τωρα ότι ενας μπαςταρδος που παίρνει σίδερο και  βάζει σε κίνδυνο ζωές θα τον λυπηθώ η θα τον δω σαν πολιτικό κρατούμενο; Απο που και ως που μου λες;;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν πειραζει. Ειδες τι ωραια είναι? Ούτε ειδα εσενα να με στηρίξεις οσες φορες με βριζουν ανευ αιτιας διάφοροι γνωστοι εδώ μεσα.
Λούσου τα τωρα. Ότι δινεις παιρνεις.
ακριβώς αυτΟ λέω Άλεξ εσύ νοιώθει την ανάγκη να με εκδικηθεί εγώ όχι. Εγώ απλά εκφράζω την άποψη μου σε ένα σάιτ εσύ αφιονιζεσαι το παίρνεις προσωπικά προσπαθείς με κάθε τρόπο να βγεις Απο πάνω με μίσος.εγώ στο τρυπακι αυτό δεν θα μπω.τι να λουστω; Την υποστήριξη Απο έναν άνθρωπο η δύο ή τρείς μικροψυχους;το είπα απλά γιατί νομίζεις ότι είναι μαγκιά η παπαρια Σου.κ σου λέω δεν είναι.Απο κει κ πέρα παίξε την μπαλίτσα σου εγώ δεν θα σε κάνω άνθρωπο

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
:rockon:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    118,5 KB · Εμφανίσεις: 39

Επισκέπτης
προβλημα δημοκρατίας θα είχαμε αν ενας ιδεολόγος Εναντιος του συςτηματος καταδιωκονταν απο το κρατος και τα όργανα του τωρα έχουμε απλά ένα  παραβατικό  παράσιτο που εισπράτει επιταγή αμα τη εμφάνιςει των πράξεων του
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

όλοι οι κρατικοί ειναι μουνιδες μηδενος εξερουμενου αλλα αυτο τι εχει να λέει θα μου πεις τωρα ότι ενας μπαςταρδος που παίρνει σίδερο και  βάζει σε κίνδυνο ζωές θα τον λυπηθώ η θα τον δω σαν πολιτικό κρατούμενο; Απο που και ως που μου λες;;
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Πολύ βολικο. Συμμορφωθηκε μονο όταν
α) Εκανε αιτηση στους "κακους" για να βγαινει από τη φυλακη
β) Μπηκε στο ΤΕΙ όταν φυλακισθηκε για να μπορει να βγαινει.

Ναι, ναι, μας επεισε...
Αρα δεν υπαρχει πρόβλημα να συμμορφωθεί στους νομους που θα προβλεπουν απλως παρακολουθηση των μαθηματων με τηλεδιασκεψη...
Είχε κάθε δικαίωμα να δώσει εξετάσεις και να παρακολουθέι μαθήματα ,όπως τόσοι άλλοι φυλακισμένοι.
Γι αυτό και έδωσε εξετάσεις.

Αλλά είστε τόσο ηλιθιοι(γενικα ,δεν είναι προσωπικό σχόλιο) που αναιρείτε μόνοι σας ,την νομιμότητα που τόσο ασπάζεστε.
Μαλάκες σας έπιασε ο Ρωμανός.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ακριβώς αυτΟ λέω Άλεξ εσύ νοιώθει την ανάγκη να με εκδικηθεί εγώ όχι. Εγώ απλά εκφράζω την άποψη μου σε ένα σάιτ εσύ αφιονιζεσαι το παίρνεις προσωπικά προσπαθείς με κάθε τρόπο να βγεις Απο πάνω με μίσος.εγώ στο τρυπακι αυτό δεν θα μπω.τι να λουστω; Την υποστήριξη Απο έναν άνθρωπο η δύο ή τρείς μικροψυχους;το είπα απλά γιατί νομίζεις ότι είναι μαγκιά η παπαρια Σου.κ σου λέω δεν είναι.Απο κει κ πέρα παίξε την μπαλίτσα σου εγώ δεν θα σε κάνω άνθρωπο
Σε εκδικουμαι και σε μισώ δηλαδή.
Μιλας σοβαρα? Εχεις παθει κατι?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
όλοι οι κρατικοί ειναι μουνιδες μηδενος εξερουμενου αλλα αυτο τι εχει να λέειταχ θα μου πεις τωρα ότι ενας μπαςταρδος που παίρνει σίδερο και  βάζει σε κίνδυνο ζωές θα τον λυπηθώ η θα τον δω σαν πολιτικό κρατούμενο; Απο που και ως που μου λες;;
δικαίωμα Σου ρε μπραμπ.αν μου λες όμως ότι λέω μαλάκιες Επειδή διαφωνώ μαζί σου θα τα ακούσεις.ξηγημενα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Είχε κάθε δικαίωμα να δώσει εξετάσεις και να παρακολουθέι μαθήματα ,όπως τόσοι άλλοι φυλακισμένοι.
Γι αυτό και έδωσε εξετάσεις.

Αλλά είστε τόσο ηλιθιοι(γενικα ,δεν είναι προσωπικό σχόλιο) που αναιρείτε μόνοι σας ,την νομιμότητα που τόσο ασπάζεστε.
Μαλάκες σας έπιασε ο Ρωμανός.
Το μονιμο επιχειρημα των αριστερων απέναντι στον δεξιο συνομιλητή, είναι ότι είναι χαζος/βλακας/μαλακας/δεν νογά/δεν καταλαβαινει κλπ κλπ.
Τους μαθαμε.
Τους βαρεθήκαμε.
Τους σιχαθηκαμε.
Τους αγνοουμε λοιπον, όταν το κανουν αυτό...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Στο Δημοτικό τα κάναμε αυτά Άλεξ κ είμαστε μεγάλοι άνθρωποι σου εξήγησα ότι είσαι φάουλ τώρα εσύ τραγουδα

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
δικαίωμα Σου ρε μπραμπ.αν μου λες όμως ότι λέω μαλάκιες Επειδή διαφωνώ μαζί σου θα τα ακούσεις.ξηγημενα

Πρόσεξε λίγο, κατι κάνεις και εμφανίζονται κεφαλαία εκει που δεν πρέπει και μικρά σε αρχή πρότασης. Οπως καταλαβαινεις, αυτο αποτελεί πλήγμα στην αξιοπιστία της επιχειρηματολογίας σου.

Πινεις κανα σκοτς και εχεις ζαλιστει;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Πρόσεξε λίγο, κατι κάνεις και εμφανίζονται κεφαλαία εκει που δεν πρέπει και μικρά σε αρχή πρότασης. Οπως καταλαβαινεις, αυτο αποτελεί πλήγμα στην αξιοπιστία της επιχειρηματολογίας σου.

Προφανως δυσκολια γραψίματος από κινητο ή ταμπλετ...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.006
Πόντοι
2.606
η διαφωνία δεν ειναι απαραίτητο να ειναι κακή όταν γίνεται με κόσμιο τροπο

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Γράφω Απο το ταμπλετ Μην γαμιεστε χαχαχα

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Εσυ ρε φαντασμα πως καταφερνεις να βαζεις τονους μονο στις μισες λεξεις;  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
η διαφωνία δεν ειναι απαραίτητο να ειναι κακή όταν γίνεται με κόσμιο τροπο
να κάνεις διάλογο λέγοντάς στον άλλο κές μαλακιες τότε Όταν διαφωνείς με κάποιον κ να ισχυρίζεσαι μετά ότι είσαι κοσμιος..

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Ότι δεν αποδέχεται το σύστημα και την νομοθεσία.
Τι έκανε λοιπόν ?
Στράφηκε εναντιών του συστήματος.
Τι αποτέλεσμα είχαμε ?
Να συλληφθεί και να οδηγηθεί στην φυλακή.
εχουμε ξεφυγει τελείως!!!

για ένοπλη ληστεία, απαγωγή, συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση κτλ κτλ τον έχουν συλλάβει!
όχι γιατί δεν αποδέχτηκε το σύστημα και έγραψε εκθ'εσεις δημοτικού σχολείου για το κακό το κράτος!!!
έλεος πια με τη φανατίλα! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
να κάνεις διάλογο λέγοντάς στον άλλο κές μαλακιες τότε Όταν διαφωνείς με κάποιον κ να ισχυρίζεσαι μετά ότι είσαι κοσμιος..
Ενώ εσυ με το "τι μιλας εσυ ρε αρχιφυλακα σαπιε" ησουν πολύ κοσμια ας πουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom