Mexikanos_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
για δες το κι εσύ μπας και ξεμπερδευτείς
Τί να δω;
Τί να καταλάβω;
Τί προσπαθείς να πεις;
Ξέρεις τι είναι ο κομμουνισμός;
για δες το κι εσύ μπας και ξεμπερδευτείς
Κομμουνισμός = Μάρξγια δες το κι εσύ μπας και ξεμπερδευτείς
Τί να δω;
Τί να καταλάβω;
Τί προσπαθείς να πεις;
Ξέρεις τι είναι ο κομμουνισμός;
πού το είπα εγώ αυτό?????Και επειδή στο μυαλό σου οι κομμουνιστές είναι ταυτόσημο των αναρχικών ,
τώρα τι του λες κι εσύ?Ο κομμουνισμός δεν ξέρω τι είναι ,
ξέρω όμως τι είναι οι κομ-μουνάρες Ρωσίδες που ήρθαν
στην χώρα μας λόγω οικονομικής καταστροφής της ΕΣΣΔ !
Δεν ήταν ιδέες του Μαρξ οι μαζικές δολοφονίες, τα στρατόπεδα εργασίας η απώλεια ελευθερίας .τώρα τι του λες κι εσύ?
θα σου πει ότι ο κομμουνισμός δεν ήταν αυτό που εφαρμόστηκε στην ΕΣΣΔ και στις υπόλοιπες χώρες και υπέφεραν (και υποφέρουν ακόμα πολλοί) τόσα δις κόσμου από λάθος εφαρμογή του!
ε ένα ρισταρτ, μη πω φορμάτ στις ιδέες σας δεν βλάπτουν μπας και σωθεί η ανθρωπότητα από ανάλογες εφαρμογές!
Πλάκα μας κάνεις ?τώρα τι του λες κι εσύ?
θα σου πει ότι ο κομμουνισμός δεν ήταν αυτό που εφαρμόστηκε στην ΕΣΣΔ και στις υπόλοιπες χώρες και υπέφεραν (και υποφέρουν ακόμα πολλοί) τόσα δις κόσμου από λάθος εφαρμογή του!
ε ένα ρισταρτ, μη πω φορμάτ στις ιδέες σας δεν βλάπτουν μπας και σωθεί η ανθρωπότητα από ανάλογες εφαρμογές!
κάνε μια στρωτή πρόταση να απαντήσω...Πλάκα μας κάνεις ?
Στα γραπτά σου έχεις αναφέρει ενα 20χρονο παιδί που λήστεψε τράπεζα αλλα δεν έκλασε τα αρχίδια κανενός αλλα ταυτόχρονα είναι εγκληματίας ,τον Στάλιν,τον Τσαουσέσκο και τον Χίτλερ
στ αρχίδι@ μου τίνος ιδέες ήταν!Δεν ήταν ιδέες του Μαρξ οι μαζικές δολοφονίες, τα στρατόπεδα εργασίας η απώλεια ελευθερίας .
Αν βρείς κάποιο κείμενο του να επικροτεί ή να προτείνει τέτοια πραγματα ,μπορείς να το γράψεις.
Και για την πίπα περί μή ατομικών ελευθεριών και ανάπτυξης ,
ορίστε η αποψη του,
«η ελεύθερη ανάπτυξη του καθενός θα είναι να είναι η προϋπόθεση της ελεύθερης ανάπτυξης όλων»
Να στα γράψω πιο απλοικά .κάνε μια στρωτή πρόταση να απαντήσω...
σ αυτόν τον αχταρμα δεν κατάλαβα τι θες να πεις.σορι
Βρες ένα κείμενο,ένα βίβλιο ,του Μαρξ ,που να επικροτεί τις μαζικές δολοφονίες,τις διώξεις,τις εξορίες.στ αρχίδι@ μου τίνος ιδέες ήταν!
κομμουνισμός δεν υπήρχε επί τόσες δεκαετίες σ αυτές τις χώρες?
στο όνομα του κομμουνισμού δεν έγιναν όλα αυτά τα εγκλήματα?
έχεις παραδείγματα χωρών που εφαρμόστηκε ο κομμουνισμός και οι άνθρωποι ήταν χαρούμενοι και ευτιχισμένοι?
και άσε τις πίπες περί του "η κοινωνία δεν είναι ακόμα ώριμη" κτλ
όταν ωριμάσει κατά πως θες, το ξανασυζητάμε!
προς το παρόν η ανθρωπότητα έχει δει έναν κομμουνισμό ίδιο με το ναζισμό σε βιαιότητα και δυστυχία, αλλά πολύ μεγαλύτερο και σε χρονική διάρκεια αλλά και εφαρμοσμένο σε μεγαλύτερη γεωγραφική εριοχή!
άρα τι να συγκρίνω με ναζισμό, φασιμό? ούτε μια τρίχα δεν ήταν σε δεινά που προκάλεσαν σε σχέση με τον κομμουνισμό!
και υπάρχουν ακόμα βρυκόλακες που μιλάνε για κομμουνισμούς!
άιντε ρε από δω!
ένας κομμουνιστής ΕΙΝΑΙ οπαδός και θαυμαστής του Στάλιν και όλων των άλλων δολοφόνων!
Δες τι λέει ο αρχηγός σου και μετά πες μου!
Ο Ρωμανός είναι ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο - παραβατική προσωπικότητα, που (κατά τη γνώμη μου, κάνοντας μια τολμηρή πρόβλεψη), θα ακολουθήσει πολιτική καριέρα στο μέλλον, μια και έχει καλό βιογραφικό.
πιο στραγάλια δεν μπορώ να τα κάνω...σόρι.
Α! και μην ξαναρωτήσεις κάτι άλλο....χέστηκα για την κομμουνιστική ιδεολογία σου.
πιο πολύ όμως δεν με ενδιαφέρει να πιάσω κουβέντα με άτομα που για μένα έχουν τεράστια κόμπλεξ θέλοντας να διορθώσουν το "σορι".
σόρι αλλά δε θα πάρω.
πάρε αυτό και δες το για να ξέρεις τι λέει ο αρχηγό σου και να μην παριστάνεις τον έξυπνο ενώ δεν είσαι.Βρες ένα κείμενο,ένα βίβλιο ,του Μαρξ ,που να επικροτεί τις μαζικές δολοφονίες,τις διώξεις,τις εξορίες.
Αυτο προυποθέτει ότι έχεις διαβάσει έργα του...
Στα αρχίδια μου το τι δηλώνει ο καθένας .
Σημασία έχει αν αυτό που δηλώνει συμβαδίζει με τις αρχές του.
Αν όχι ,είναι απλα ένας καπηλευτής.
Εσύ σε λίγο θα κατηγορήσεις τον Ιησού για τον Μεσαίωνα.
Αν θέλεις να το παίζεις πνευματώδης ,προσπάθησε να το υποστηρίξεις επαρκώς.ένας κομμουνιστής ΕΙΝΑΙ οπαδός και θαυμαστής του Στάλιν και όλων των άλλων δολοφόνων!
Δες τι λέει ο αρχηγός σου και μετά πες μου!
Ο Ρωμανός είναι ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο - παραβατική προσωπικότητα, που (κατά τη γνώμη μου, κάνοντας μια τολμηρή πρόβλεψη), θα ακολουθήσει πολιτική καριέρα στο μέλλον, μια και έχει καλό βιογραφικό.
πιο στραγάλια δεν μπορώ να τα κάνω...σόρι.
Α! και μην ξαναρωτήσεις κάτι άλλο....χέστηκα για την κομμουνιστική ιδεολογία σου.
πιο πολύ όμως δεν με ενδιαφέρει να πιάσω κουβέντα με άτομα που για μένα έχουν τεράστια κόμπλεξ θέλοντας να διορθώσουν το "σορι".
σόρι αλλά δε θα πάρω.
εσύ τώρα πορδή γιατί πετάγεσαι?Μαρξ σου είπε, Στάλιν απαντάς, ό,τι να 'ναι.
πάρε αυτό και δες το για να ξέρεις τι λέει ο αρχηγό σου και να μην παριστάνεις τον έξυπνο ενώ δεν είσαι.
όταν ο αρχηγός λοιπόν του κομμουνιστικού κόμματος υμνεί τον αρχιδολοφόνο Στάλιν για τα εγκλήματά του και δεν του ρίχνει φάπες όποιος τον βλέπει μπροστά του, μη μου λες εμένα για Μαρξ και παπαριές!
στον Κουτσούμπα πες τα που είναι ο επίσημος εκφραστής της ιδεολογίας σου!
και ναι κύριε!
κομμουνισμός ίσον και Στάλιν και Τσαουσέσκου και και και και .....
και κομμουνισμός ίσον δυστυχία, πείνα, εξορίες, στρατόπεδα συγκέντρωσης, Σιβηρίες και δεν έχω τα άντερα να γράψω μέχρι αύριο το πρωί για το τι έκαναν οι πρόγονοί σου σε παγκόσμιο επίπεδο!!!
Α! και μην ξεχνιόμαστε...κομμουνισμός στην Ελλάδα σημαίνει ανταρτοπόλεμος, σφαγές ελλήνων, παιδομάζωμα ελληνόπουλων, συνεργασία με ξένες δυνάμεις με σκοπό την Ελλάδα ως τον Όλυμπο, μίσος για κάθε τι ελληνικό (εθνίκια αποκαλείτε όποιον μιλάει για Ελλάδα), μίσος για τη γαλανόλευκη και και και και
αφού δεν καταλαβαίνεις με απλά λόγια και πουλάς τρελίτσα για Μαρξ και αηδίες, πάρε το σεντόνι και ζητώ συγνώμη απ τους υπόλοιπους για το οφφτόπικ!
κοινώς σορι.