Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Προσεχε τι φαντασιωνεσαι, φαντασμα. Την επομενη φορα δεν θα εχεις τα τανκς του Σκομπι ουτε τις ναπαλμ του Βαν Φλιτ.
Εγω με φιλους μου ΚΚΕδες που συζηταω μου λενε ναι συγγνωμη,καναμε ιστορικο λαθος,συμβαινουν αυτα.Δεκτη η συγγνωμη,εθνικη συμφιλιωση και παμε παρακατω.Η τελικα το κομπλεξ της προηγουμενης ηττας ειναι βαρυ;Τι ισχυει τελικα;

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Ναι αξιοπιστο φαντασμα. Πιστευω οτι ξερεις πολυ καλα τι λες.  :2funny: Πετας και αυτα τα νοστιμα τσιριζαμ, ρικιτζακ και εισαι η ψυχη του παρτι και σημερα  :2funny:

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Εφαγες ζεστη πουτσα στον κωλο με τον αγωνα ενος πιτσιρικα, για αυτο κακαριζεις σαν κλωσσα :2funny:
δε νομίζω να έφαγε κανένας καμιά πούτσα από κάποιο αναρχικό μαστουράκι που πήρε ένα καλασνικωφ και πήγε να ληστέψει τράπεζα.
εσύ μάλλον την έφαγες που νομίζεις ότι είναι άλλος ένας ήρωας σαν τους πολλούς που είχατε στο ιστορικό σας (Στάλιν, Τσαουσέσκου κοκ) και αποδείχτηκαν ωμοί εγκληματίες και στυγνοί δικτάτορες!
Τι νομίζεις θα γίνει ο μικρός μαστούρης όταν μεγαλώσει?
μάντεψε....αν και το είπα έμμεσα πιο πάνω αλλά δεν στροφάρεις...

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Εγω με φιλους μου ΚΚΕδες που συζηταω μου λενε ναι συγγνωμη,καναμε ιστορικο λαθος,συμβαινουν αυτα.Δεκτη η συγγνωμη,εθνικη συμφιλιωση και παμε παρακατω.Η τελικα το κομπλεξ της προηγουμενης ηττας ειναι βαρυ;Τι ισχυει τελικα;

Το πρόβλημα δεν ειναι οι κομμουνιστες, 5 άτομα έχουν μεινει ουτως ή άλλως.

Το γυφταριο ειναι στο συριζα, εκει είναι οι αλήτες μαζεμένοι και εκει βρίσκουν προστασία οι "αγωνιστες".

Αρκετοί του τριριζα, όπως και αρκετοι "αγωνιστες" ανήκουν στο βαθύ κράτος, μυστικες υπηρεσίες και τα ρέστα. Ο ενας υπαρχει για να δικαιολογει την παρουσία του άλλου. Εξω απο το κόλπο ειναι τα κορόιδα που τους σπανε τα αυτοκίνητα και τους καινε τα μαγαζια. Ε και αν καουνε και μερικοι άνθρωποι επειδή ήθελαν να εργαστουν, ελα μωρε αυτα συμβαίνουν.

Το κόλπο ειναι στημένο, αλλα θα φύγει εκτος ελέγχου όταν ο πρώτος εκτος κόλπου κανει κινηση. Θα ειναι ντόμινο.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
βρε εγώ ρωτάω και τους μεν και τους δε
από σας δεν παίρνω απάντηση

επαναλαμβάνω γιατί δεν βλέπω να μπορεί κάποιος αναρχικός να απαντήσει
γιατί δεν κάνετε τον αγώνα σας σε γειτονειές πλουσίων?
να κάψετε κανένα φεράρι, καμιά βίλα κοκ

μπορεί κανείς?
φανταζεσαι να πανε επισκεψη στον βαρδη η τον αλλονα τον κοκκαλη ?
μηπως στον μελισανιδη ? ζωντανους θα τους φανε ολους τους ρωμανους οι σεκιουριταδες
κ οχι απλο ξυλοκοπημα σαν τους μπατσους

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Αυτά είναι ταπεινά θεματάκια γιά αστό επαναστάτη. :grin: Κοιτάνε διαχρονικά πανανθρώπινα τό θέμα. Ό Κροπότκιν ήταν πρίγκιπας π.χ. Άσε Ένγκελς, Λένιν, Τρότσκι καί χίλιοι άλλοι. Από σούπερ αστικές οικογένειες. Είναι μίξη ταξικής προέλευσης μεγάλη ιστορικά τά πρόσωπα πού κίνησαν την ιστορία τών ιδεών. Στά μαζικά κινήματα ή πλειοψηφία είναι λαϊκή βέβαια, αλλά πολλοί "άγιοι" υπήρξαν αηδιασμένοι αστοί. Μέχρι καί ό Χίτλερ μποέμ κληρονόμος ήταν και παρίστανε τόν λαϊκό. Σέ όπερες πήγαινε, καί ό Βάγκνερ πού θαύμαζε ήταν φίλος τού Μπακούνιν.
ρε εγώ ξέρεις ποιους λυπάμαι?
κάτι χαιβανάκια χαμηλού IQ που νομίζουν ότι εκτελώντας εντολές τύπου "κατεβάστε αυτές τις βιτρίνες" πιστεύουν ότι πολεμάνε το σύστημα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ακόμα δεν κατάλαβαν τι έγινε το 08 και νοιώθουν υπερήφανοι που είναι έτοιμοι να το επαναλάβουν. :uglystupid:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Η λύση ειναι βία στη βία των αληταραδων. Απο τη στιγμή που η αστυνομια εχει τα χέρια της δεμένα λόγω πολιτικων παρεμβασεων, η ευθυνη περναει πλεον στον καθενα απο εμας
Τυπε ακομα στον καναπε σε βλεπω απο την προηγουμενη φορα που προτεινες την παρπαανω μπαρουφα, πριν μερικες εβδομαδες. :- Μηπως εσενα περιμενουν ρε παιδι μου για ν'αρχισουν? Μηπως η δικια σου αδρανεια παρατεινει τα βασανα του λαου? :think: Σκεψου το...

Ή μηπως εισαι απλα ενα φαντασμενο παιδακι που βγαζει τα απωθημενα στο ιντερνετ, προτεινοντας ανταρτικο πολης πισω απο την οθονη του (χωρις καμια προθεση να κανει πραγματικοτητα τα λογια του) επειδη στην καθημερινη ζωη πεφτει φαπα και τουμπεκι? :think:

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
ζωντανους θα τους φανε ολους τους ρωμανους οι σεκιουριταδες

αλητακια τύπου ρωμανου εχουν οδηγίες να μην πανε εκει, κανει τζιζ. Μαγκιες κανουμε εκει που μας παιρνει, με την αστυνομία να παρακολουθει με τα χέρια δεμένα λογω πολιτικων. Που να πεταξεις τωρα μολοτωφ στο σπίτι του βαδινογιάννη, άκλαφτος θα πας (και δε θα μπορες μετα να πας και ΤΕΙ!)

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Τυπε ακομα στον καναπε σε βλεπω απο την προηγουμενη φορα που το προτεινες το παραπανω, πριν μερικες βδομαδες. :- Μηπως εσενα περιμενουν ρε παιδι μου για ν'αρχισουν? Μηπως η δικια σου αδρανεια παρατεινει τα βασανα του λαου? :think: Σκεψου το...

Ή μηπως εισαι απλα ενα φαντασμενο παιδακι που βγαζει τα απωθημενα στο ιντερνετ, προτεινοντας ανταρτικο πολης πισω απο την οθονη του (χωρις καμια προθεση να κανει πραγματικοτητα τα λογια του) επειδη στην καθημερινη ζωη πεφτει φαπα και τουμπεκι? :think:

Ε λοιπον το βρήκες! ΟΛΑ οσα εγραψες ειναι σωστά.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Περαστικα φασιστακια. Τρεμετε οσο βλεπετε οτι η αριστερα ανεβαινει ενω η συμμορια σας μπηκε φυλακη και το αλλο μαγαζακι παει για φουντο. Και αν ο Συριζα βαλει νερο στο κρασι του εμεις θα σας το θυμιζουμε στο δρομο, στα πανεπιστημια, στα συνδικατα.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
αλητακια τύπου ρωμανου εχουν οδηγίες να μην πανε εκει, κανει τζιζ. Μαγκιες κανουμε εκει που μας παιρνει, με την αστυνομία να παρακολουθει με τα χέρια δεμένα λογω πολιτικων. Που να πεταξεις τωρα μολοτωφ στο σπίτι του βαδινογιάννη, άκλαφτος θα πας (και δε θα μπορες μετα να πας και ΤΕΙ!)
εννοειται οτι εχουν οδηγιες
πανε σε καμια τραπεζα το πολυ η καπου παρομοιως κ αυτο ειναι γινανε επαναστατες
κριμα γιατι εγω τους αληθινους αγωνιστες τους παω με 1000

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
ρε εγώ ξέρεις ποιους λυπάμαι?
κάτι χαιβανάκια χαμηλού IQ που νομίζουν ότι εκτελώντας εντολές τύπου "κατεβάστε αυτές τις βιτρίνες" πιστεύουν ότι πολεμάνε το σύστημα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ακόμα δεν κατάλαβαν τι έγινε το 08 και νοιώθουν υπερήφανοι που είναι έτοιμοι να το επαναλάβουν. :uglystupid:

Γεια πες τι εγινε το 08.
Το εκαναν οι αμερικανοι και η μοσαντ για να ριξουν τον εθνικα υπερηφανο εθναρχη τζουνιορ;  :2funny:

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
φανταζεσαι να πανε επισκεψη στον βαρδη η τον αλλονα τον κοκκαλη ?
μηπως στον μελισανιδη ? ζωντανους θα τους φανε ολους τους ρωμανους οι σεκιουριταδες
κ οχι απλο ξυλοκοπημα σαν τους μπατσους
κότες δηλ που κάνουν την επανάστασή τους εκ του ασφαλούς!
ξέρουν ότι θα τους κάνουν ντα οι θείοι και ξεσπάνε στα αμάξια του κυρ Μήτσου και στο ψιλικατζίδικο της κυρά Μαρίας!
ε και γιατί δεν το παραδέχεστε και λέτε μαλακίες περί λαικών αγώνω κτλ???

και τώρα ο εγκληματίας 20χρονος τι θέλει και ξεσηκώνει τους κολλητούς του-μαστούρηδες?
τον έπιασε ο πόνος να σπουδάσει ή μπήκε από μικρός στο κόλπο του πώς παίζεται το παιχνίδι της πολιτικής όπως ο καταληψίας Αλέξις??? :uglystupid:

ω έρημη Ελλάδα...τι άλλο θα δεις? ποιος θα είναι ο επόμενος λαοπρόβλητος ηγέτης σου? κανένας κατά συρροήν  δολοφόνος, παιδεραστής ή βιαστής?
κι ύστερα μας φταίνε οι σελέμπριτις που γίνονται βουλευτές. :headbang:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

Τό 08 έγινε αυθόρμητη μαθητική επανάσταση βάση σόκ από ηλίθια βία θερμοκέφαλου πιστολέρο. Θά ήταν ενδιαφέρον νά είχαμε στατιστική πόσοι 15χρονοι ακτιβιστές τού 08 ψήφισαν ΧΑ ώς 19χρονοι του 12. Διότι ή σύγχυση στόν τόπο καί εποχή πήγε μέ 1000.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
εννοειται οτι εχουν οδηγιες
πανε σε καμια τραπεζα το πολυ η καπου παρομοιως κ αυτο ειναι γινανε επαναστατες
κριμα γιατι εγω τους αληθινους αγωνιστες τους παω με 1000

Δηλαδη να υποθεσουμε οτι δηλωνεις θαυμαστης μαζιωτη και 17Ν;

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
δεν ξέρω τι λέτε εσεις, αλλα εγω δακρυσα που διαβασα οτι ο γκλέτσος ειπε οτι "αυτό το παιδι πρέπει να σπουδάσει"

Αυτο - οχι άλλο

το παιδί - όχι ο αλητης

πρεπει να σπουδάσει - πρέπει.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Γεια πες τι εγινε το 08.
Το εκαναν οι αμερικανοι και η μοσαντ για να ριξουν τον εθνικα υπερηφανο εθναρχη τζουνιορ;  :2funny:
όχι ρε
έπεσε απ τη λαική οργή και μήνες μετά ήρθε η τρόικα...τυχαία!
ξύπνα βόιδιιιιιιιιι!!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Τό 08 έγινε αυθόρμητη μαθητική επανάσταση βάση σόκ από ηλίθια βία θερμοκέφαλου πιστολέρο. Θά ήταν ενδιαφέρον νά είχαμε στατιστική πόσοι 15χρονοι τού 08 ψήφισαν ΧΑ ώς 19χρονοι του 12. Διότι ή σύγχυση στόν τόπο καί εποχή πήγε μέ 1000.

Ενδιαφέρον. οσοι δεν ψήφησαν ΧΑ, γράφτηκαν στο σιριζικ. Αλλο να δηλώνεις ΧΑ και να σε τραβανε φυλακή και άλλο να δηλώνεις "αγωνιστής" και "αριστερός" και να μη σε αγγίζει τίποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom