Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
:tits2:για δες το κι εσύ μπας και ξεμπερδευτείς
Κομμουνισμός = Μάρξ
Ούτε Στάλιν ,ούτε Τρότσκι ,ούτε Λένιν ,ούτε Κανέλλη.

Και επειδή στο μυαλό σου οι κομμουνιστές είναι ταυτόσημο των αναρχικών ,

...Οσο για τους αναρχικούς, αυτοί φαίνεται δεν απέχουν πολύ απ' την αυτοκτονία. Τούτη η παθιασμένη πυρετώδης φούρια, τούτο το πυροτέχνημα των δολοφονιών, που δεν έχουν κανένα νόημα, και, αν το καλοκοιτάξεις, είναι πληρωμένες και μονταρισμένες απ' την αστυνομία, δεν μπορεί να μην ανοίξει τα μάτια ακόμα και του αστισμού για τον αληθινό χαρακτήρα αυτής της προπαγάνδας των φρενοβλαβών και βαλτών πρακτόρων...

Κ. ΜΑΡΞ - Φ. ΕΝΓΚΕΛΣ, Απαντα, τόμ. 39

Καλό σου βράδυ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Τί να δω;
Τί να καταλάβω;
Τί προσπαθείς να πεις;

Ξέρεις τι είναι ο κομμουνισμός;

Ο κομμουνισμός δεν ξέρω τι είναι ,
ξέρω όμως τι είναι οι κομ-μουνάρες Ρωσίδες που ήρθαν
στην χώρα μας λόγω οικονομικής καταστροφής της ΕΣΣΔ !  :2funny:

fraud-girl-from-russia-27.jpg

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Και επειδή στο μυαλό σου οι κομμουνιστές είναι ταυτόσημο των αναρχικών ,
πού το είπα εγώ αυτό????? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ένας τύπος πιο πάνω πήρε τη θέση των αναρχικών και όταν τον στρίμωξα είπε "εγώ δεν είμαι αναρχικός αλλά κομμουνιστής"
μήπως εσείς τα έχετε όλα μπερδεμένα και χύμα???
καλό σου βράδυ

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Ο κομμουνισμός δεν ξέρω τι είναι ,
ξέρω όμως τι είναι οι κομ-μουνάρες Ρωσίδες που ήρθαν
στην χώρα μας λόγω οικονομικής καταστροφής της ΕΣΣΔ !  :2funny:

fraud-girl-from-russia-27.jpg
τώρα τι του λες κι εσύ?
θα σου πει ότι ο κομμουνισμός δεν ήταν αυτό που εφαρμόστηκε στην ΕΣΣΔ και στις υπόλοιπες χώρες και υπέφεραν (και υποφέρουν ακόμα πολλοί) τόσα δις κόσμου από λάθος εφαρμογή του!

ε ένα ρισταρτ, μη πω φορμάτ στις ιδέες σας δεν βλάπτουν μπας και σωθεί η ανθρωπότητα από ανάλογες εφαρμογές!

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τύποι αριστεροδεξιοφιλελευθεροοκαπιταλοαναρχικοί ωραια ή παρέα σας αλλά περνάει ή ώρα, τά ξαναλέμε. Ένα hint πρός Μαρξιστές, διαβάστε γιά τήν "γενική διανόηση" στά Grundrisse der Kritik der Politischen Ökonomie. Εκεί έιναι ή ωριμότητα τής διαλεκτικής του όχι στά διάσημα κλασικά του, όπου προφητικά φαίνεται ότι άν δέν ξεφύγει από τόν έλεγχο τού μυαλού τής ή σημερινή ανθρωπότητα ώς τρίτο στάδιο τού καταμερισμού, δέν θά δεί άσπρη μέρα ό ντουνιάς. Εκεί πραγματικά ό Μούσιας έπιασε διαχρονικό επίπεδο Ιούλιου Βέρν. Όβερ.

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
τώρα τι του λες κι εσύ?
θα σου πει ότι ο κομμουνισμός δεν ήταν αυτό που εφαρμόστηκε στην ΕΣΣΔ και στις υπόλοιπες χώρες και υπέφεραν (και υποφέρουν ακόμα πολλοί) τόσα δις κόσμου από λάθος εφαρμογή του!

ε ένα ρισταρτ, μη πω φορμάτ στις ιδέες σας δεν βλάπτουν μπας και σωθεί η ανθρωπότητα από ανάλογες εφαρμογές!
Δεν ήταν  ιδέες του Μαρξ   οι μαζικές δολοφονίες, τα στρατόπεδα εργασίας η  απώλεια ελευθερίας .
Αν βρείς κάποιο κείμενο του να επικροτεί ή να προτείνει τέτοια πραγματα ,μπορείς να το γράψεις.

Και για την πίπα περί μή ατομικών ελευθεριών και ανάπτυξης ,
ορίστε η αποψη του,

«η ελεύθερη ανάπτυξη του καθενός θα είναι να είναι η προϋπόθεση της ελεύθερης ανάπτυξης όλων»

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
τώρα τι του λες κι εσύ?

Πλάκα μας κάνεις ?
Στα γραπτά σου έχεις αναφέρει ενα 20χρονο παιδί που λήστεψε τράπεζα αλλα δεν έκλασε τα αρχίδια κανενός αλλα ταυτόχρονα είναι εγκληματίας ,τον Στάλιν,τον Τσαουσέσκο και τον Χίτλερ  :idiot:

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Πλάκα μας κάνεις ?
Στα γραπτά σου έχεις αναφέρει ενα 20χρονο παιδί που λήστεψε τράπεζα αλλα δεν έκλασε τα αρχίδια κανενός αλλα ταυτόχρονα είναι εγκληματίας ,τον Στάλιν,τον Τσαουσέσκο και τον Χίτλερ  :idiot:
κάνε μια στρωτή πρόταση  να απαντήσω...
σ αυτόν τον αχταρμα δεν κατάλαβα τι θες να πεις.σορι

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ήταν  ιδέες του Μαρξ   οι μαζικές δολοφονίες, τα στρατόπεδα εργασίας η  απώλεια ελευθερίας .
Αν βρείς κάποιο κείμενο του να επικροτεί ή να προτείνει τέτοια πραγματα ,μπορείς να το γράψεις.

Και για την πίπα περί μή ατομικών ελευθεριών και ανάπτυξης ,
ορίστε η αποψη του,

«η ελεύθερη ανάπτυξη του καθενός θα είναι να είναι η προϋπόθεση της ελεύθερης ανάπτυξης όλων»
στ αρχίδι@ μου τίνος ιδέες ήταν!
κομμουνισμός δεν υπήρχε επί τόσες δεκαετίες σ αυτές τις χώρες?
στο όνομα του κομμουνισμού δεν έγιναν όλα αυτά τα εγκλήματα?
έχεις παραδείγματα χωρών που εφαρμόστηκε ο κομμουνισμός και οι άνθρωποι ήταν χαρούμενοι και ευτιχισμένοι?
και άσε τις πίπες περί του "η κοινωνία δεν είναι ακόμα ώριμη" κτλ
όταν ωριμάσει κατά πως θες, το ξανασυζητάμε!
προς το παρόν η ανθρωπότητα έχει δει έναν κομμουνισμό ίδιο με το ναζισμό σε βιαιότητα και δυστυχία, αλλά πολύ μεγαλύτερο και σε χρονική διάρκεια αλλά και εφαρμοσμένο σε μεγαλύτερη γεωγραφική εριοχή!
άρα τι  να συγκρίνω με ναζισμό, φασιμό? ούτε μια τρίχα δεν ήταν σε δεινά που προκάλεσαν σε σχέση με τον κομμουνισμό!

και υπάρχουν ακόμα βρυκόλακες που μιλάνε για κομμουνισμούς!
άιντε ρε από δω!

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
κάνε μια στρωτή πρόταση  να απαντήσω...
σ αυτόν τον αχταρμα δεν κατάλαβα τι θες να πεις.σορι
Να στα γράψω πιο απλοικά .

Πριν το κάνω όμως,έχω μια ερώτηση.
Τι είναι το σόρι ?
Γιατί εγώ ξέρω την λέξη sorry .

Πάμε παρακάτω ,

Πρέπει να αποφασίσεις τι είναι για σένα ο Ρωμανος .
Εγκληματίας ?
Κακομαθημένο παιδάκι ?
Πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών ?

Μέτα να μας εξηγήσεις ,
απο που και ως που , η δήλωση στήριξης ενός κομμουνιστή στην απεργία πείνας του Ρωμανού ,τον κατατάσσει στους θαυμαστές του Στάλιν και του Τσαουσέσκου ?

Πιο απλά δεν μπορώ να τα γράψω,
sorry...

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
στ αρχίδι@ μου τίνος ιδέες ήταν!
κομμουνισμός δεν υπήρχε επί τόσες δεκαετίες σ αυτές τις χώρες?
στο όνομα του κομμουνισμού δεν έγιναν όλα αυτά τα εγκλήματα?
έχεις παραδείγματα χωρών που εφαρμόστηκε ο κομμουνισμός και οι άνθρωποι ήταν χαρούμενοι και ευτιχισμένοι?
και άσε τις πίπες περί του "η κοινωνία δεν είναι ακόμα ώριμη" κτλ
όταν ωριμάσει κατά πως θες, το ξανασυζητάμε!
προς το παρόν η ανθρωπότητα έχει δει έναν κομμουνισμό ίδιο με το ναζισμό σε βιαιότητα και δυστυχία, αλλά πολύ μεγαλύτερο και σε χρονική διάρκεια αλλά και εφαρμοσμένο σε μεγαλύτερη γεωγραφική εριοχή!
άρα τι  να συγκρίνω με ναζισμό, φασιμό? ούτε μια τρίχα δεν ήταν σε δεινά που προκάλεσαν σε σχέση με τον κομμουνισμό!

και υπάρχουν ακόμα βρυκόλακες που μιλάνε για κομμουνισμούς!
άιντε ρε από δω!
Βρες ένα κείμενο,ένα βίβλιο ,του Μαρξ ,που να επικροτεί τις μαζικές δολοφονίες,τις διώξεις,τις εξορίες.
Αυτο προυποθέτει ότι έχεις διαβάσει έργα του... :rolleyes:

Στα αρχίδια μου το τι δηλώνει ο καθένας .
Σημασία έχει αν αυτό που δηλώνει συμβαδίζει με τις αρχές του.
Αν όχι ,είναι απλα ένας καπηλευτής.

Εσύ σε λίγο θα κατηγορήσεις τον Ιησού για τον Μεσαίωνα.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
ένας κομμουνιστής ΕΙΝΑΙ οπαδός και θαυμαστής του Στάλιν και όλων των άλλων δολοφόνων!
Δες τι λέει ο αρχηγός σου και μετά πες μου!
Ο Ρωμανός είναι ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο - παραβατική προσωπικότητα, που (κατά τη γνώμη μου, κάνοντας μια τολμηρή πρόβλεψη), θα ακολουθήσει πολιτική καριέρα στο μέλλον, μια και έχει καλό βιογραφικό.
πιο στραγάλια δεν μπορώ να τα κάνω...σόρι.
Α! και μην ξαναρωτήσεις κάτι άλλο....χέστηκα για την κομμουνιστική ιδεολογία σου.
πιο πολύ όμως δεν με ενδιαφέρει να πιάσω κουβέντα με άτομα που για μένα έχουν τεράστια κόμπλεξ θέλοντας να διορθώσουν το "σορι".
σόρι αλλά δε θα πάρω.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
ένας κομμουνιστής ΕΙΝΑΙ οπαδός και θαυμαστής του Στάλιν και όλων των άλλων δολοφόνων!
Ο Ρωμανός είναι ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο - παραβατική προσωπικότητα, που (κατά τη γνώμη μου, κάνοντας μια τολμηρή πρόβλεψη), θα ακολουθήσει πολιτική καριέρα στο μέλλον, μια και έχει καλό βιογραφικό.
Α! και μην ξαναρωτήσεις κάτι άλλο....χέστηκα για την κομμουνιστική ιδεολογία σου.
πιο πολύ όμως δεν με ενδιαφέρει να πιάσω κουβέντα με άτομα που για μένα έχουν τεράστια κόμπλεξ θέλοντας να διορθώσουν το "σορι".
σόρι αλλά δε θα πάρω.

Μαρξ σου είπε, Στάλιν απαντάς, ό,τι να 'ναι.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Βρες ένα κείμενο,ένα βίβλιο ,του Μαρξ ,που να επικροτεί τις μαζικές δολοφονίες,τις διώξεις,τις εξορίες.
Αυτο προυποθέτει ότι έχεις διαβάσει έργα του... :rolleyes:

Στα αρχίδια μου το τι δηλώνει ο καθένας .
Σημασία έχει αν αυτό που δηλώνει συμβαδίζει με τις αρχές του.
Αν όχι ,είναι απλα ένας καπηλευτής.

Εσύ σε λίγο θα κατηγορήσεις τον Ιησού για τον Μεσαίωνα.
πάρε αυτό και δες το για να ξέρεις τι λέει ο αρχηγό σου και να μην παριστάνεις τον έξυπνο ενώ δεν είσαι.

όταν ο αρχηγός λοιπόν του κομμουνιστικού κόμματος υμνεί τον αρχιδολοφόνο Στάλιν για τα εγκλήματά του και δεν του ρίχνει φάπες όποιος τον βλέπει μπροστά του, μη μου λες εμένα για Μαρξ και παπαριές!
στον Κουτσούμπα πες τα που είναι ο επίσημος εκφραστής της ιδεολογίας σου!
και ναι κύριε!
κομμουνισμός ίσον και Στάλιν και Τσαουσέσκου και και και και .....
και κομμουνισμός ίσον δυστυχία, πείνα, εξορίες, στρατόπεδα συγκέντρωσης, Σιβηρίες και δεν έχω τα άντερα να γράψω μέχρι αύριο το πρωί για το τι έκαναν οι πρόγονοί σου σε παγκόσμιο επίπεδο!!!

Α! και μην ξεχνιόμαστε...κομμουνισμός στην Ελλάδα σημαίνει ανταρτοπόλεμος, σφαγές ελλήνων, παιδομάζωμα ελληνόπουλων, συνεργασία με ξένες δυνάμεις με σκοπό την Ελλάδα ως τον Όλυμπο, μίσος για κάθε τι ελληνικό (εθνίκια αποκαλείτε όποιον μιλάει για Ελλάδα), μίσος για τη γαλανόλευκη και και και και

αφού δεν καταλαβαίνεις με απλά λόγια και πουλάς τρελίτσα για Μαρξ και αηδίες, πάρε το σεντόνι και ζητώ συγνώμη απ τους υπόλοιπους για το οφφτόπικ!
κοινώς σορι.

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
σόρι αλλά δε θα πάρω.
Αν θέλεις να το παίζεις πνευματώδης ,προσπάθησε να το υποστηρίξεις επαρκώς.
Αλλιώς κόψε τις πίπες περί στρωτών προτάσεων.

Ο Μάρξ ήταν ο θεμελιωτής του Κομμουνισμού και ο πρώτος που έθεσε την θεωρητική βάση  του.
Δεν ήταν ο Στάλιν ,ούτε ο Τσαουσέσκου .
Τι να κάνουμε τώρα ?

Βρες λοιπόν κείμενο του Μάρξ που να επικροτεί μαζικές δολοφονίες,γενοκτονίες,εξορίες κτλ κτλ .
Αν δεν ξέρεις άνοιξε τα γκαβά σου και διάβασε.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
πάρε αυτό και δες το για να ξέρεις τι λέει ο αρχηγό σου και να μην παριστάνεις τον έξυπνο ενώ δεν είσαι.

όταν ο αρχηγός λοιπόν του κομμουνιστικού κόμματος υμνεί τον αρχιδολοφόνο Στάλιν για τα εγκλήματά του και δεν του ρίχνει φάπες όποιος τον βλέπει μπροστά του, μη μου λες εμένα για Μαρξ και παπαριές!
στον Κουτσούμπα πες τα που είναι ο επίσημος εκφραστής της ιδεολογίας σου!
και ναι κύριε!
κομμουνισμός ίσον και Στάλιν και Τσαουσέσκου και και και και .....
και κομμουνισμός ίσον δυστυχία, πείνα, εξορίες, στρατόπεδα συγκέντρωσης, Σιβηρίες και δεν έχω τα άντερα να γράψω μέχρι αύριο το πρωί για το τι έκαναν οι πρόγονοί σου σε παγκόσμιο επίπεδο!!!

Α! και μην ξεχνιόμαστε...κομμουνισμός στην Ελλάδα σημαίνει ανταρτοπόλεμος, σφαγές ελλήνων, παιδομάζωμα ελληνόπουλων, συνεργασία με ξένες δυνάμεις με σκοπό την Ελλάδα ως τον Όλυμπο, μίσος για κάθε τι ελληνικό (εθνίκια αποκαλείτε όποιον μιλάει για Ελλάδα), μίσος για τη γαλανόλευκη και και και και

αφού δεν καταλαβαίνεις με απλά λόγια και πουλάς τρελίτσα για Μαρξ και αηδίες, πάρε το σεντόνι και ζητώ συγνώμη απ τους υπόλοιπους για το οφφτόπικ!
κοινώς σορι.

ξαναλέω: Μαρξ είπε, για Στάλιν απαντάς.

Εξήγησέ μου αυτό που έκανα κόκκινο.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
σκλετζα!
όσο και να κάνεις προπαγάνδα σιγά μην κάτσω να διαβάσω τις κομμουνιστομαλακίες του Μαρξ!

ταπαράπονά σου στον Αρχηγό σου που υμνεί τον Στάλιν!
τράβα και χώστου τα και πες του "άλλο Στάλιν κι άλλο μαρξ ρε παπάρα Κουτσούμπα"
γιατί δεν πας και τα λες εδώ μέσα?
γιατί Ο κουτσούμπα σου επικροτεί τις μαζικές δολοφονίες και όλα τα εγκλήματα? :lheel: :lheel: :lheel:

άντε γεια λεμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom