Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny:
Τωρα το σωσες.
Ενταξει το τερμάτισε...

Ο Σαμαρας ειναι ο μονος που προσπαθει να σωσει τη χωρα..... πηγε για επενδυσεις και στο Καταρ.

Επισης η Χρυση Αυγη δεν ειναι ανθελληνες και κωλοτουμπες συριζαιοι και αναρχικοι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
διδαξε μας τοτε τι να λεμε μπας και μπουμε σε καμμια τραπεζα ή στο δημοσιο.......υπαρχει κανενα εγχειριδιο νομοταγους και καλου πολιτη?

Που δουλευεις για πες μας.

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Όμορφα νέα απ τα παλιά. Διαχρονικές αξίες. Προδότης λεχρίτης νεκρός.

OI+KAIROI+17-7-1948.jpg

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καπου διαβασα οτι δεν υπαρχει σαλιο ουτε για τυροπιτα και την εκοψες,ισχυει?

Μην εχεις κομπλεξ κατωτεροτητας στο χρημα..... για πες μας που δουλευεις....

παλι θα αποφυγεις??????????????? θα φερω την φακα να σε πιασω αυτη τη φορα με τυρακι !!!!!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Το ότι ορισμένοι από αυτούς - όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα - εξακολουθούν να κάνουν την δουλειά τους ΣΩΣΤΑ παρά την γκρίνια και ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ για να προφυλάξουν τον ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΩΛΟ υποθέτω ότι είναι άνευ σημασίας για σένα ...

Αν έχει τόσο αγνά κίνητρα και έχει σε τόση έννοια τον δικό μου κώλο, καλά κάνει. Εγώ όμως δεν ζήτησα από κανέναν να μου προφυλάξει τον κώλο και να βάλει σε ρίσκο τη ζωή του. Αυτό είναι δικιά του επιλογή, χώνεψέ το. Όπως είναι επιλογή του να προστατεύσει και τον κώλο των καθαρμάτων που ληστεύουν τον κοσμάκι. Γι' αυτό λοιπόν όπως ο πιλότος ξέρει ότι μπορεί να πέσει το αεροπλάνο και δεν γκρινιάζει, αλλά αναλαμβάνει τις ευθύνες του, έτσι και ο μπάτσος αφού ξέρει σε τι κίνδυνο μπορεί να εκτεθεί, άμα δε γουστάρει να κάτσει στ' αυγά του.

defactor

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ο Σαμαρας ειναι ο μονος που προσπαθει να σωσει τη χωρα..... πηγε για επενδυσεις και στο Καταρ.

Επισης η Χρυση Αυγη δεν ειναι ανθελληνες και κωλοτουμπες συριζαιοι και αναρχικοι.
Ρε φιλε αμα πηγε στο Καταρ με επεισες. Κανα γκομενακι γαμησε εκει ή μονο για business μιλαγε?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σαμαρά ή Χρυση Αυγή. ΣΤις τελευταιες ψηφισα Χρυση Αυγή.

Ειναι 2 σοβαρες λυσεις αυτη τη στιγμη για την χωρα.
Αυτο μπορεις να το αναλυσεις πως ειναι σοβαρες λυσεις;
ο Σαμαρας δεν εχει κανει τιποτα απο οσα ειπε και οδηγει στην καταστροφη και στην εξαθλιωση ολο και περισσοτερο κοσμο.Προσπαθει να διαλυσει την ναυτιλια,το μονο οπως αυτος ειπε υγιες πραγμα στην χωρα.Καλα για την χρυση αυγη απο που και ως που ειναι σοβαρη λυση;

Επισκέπτης

Ρε μόρτη, δε γαμείς τις καλλιέργειες?
Θα χαραμιστεί το ταλέντο σου. Δεν κάνουμε κανα τουρ να τα λες μπροστά σε κοινό αυτά για να χεστούμε στο τάληρο??

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Eσενα πρεπει να σου φερουμε την πηγαδα κολάρο  :grin:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα,

μαλάκα πίνω καφέ και τον έφτυσα, εχω δακρύσει απ τα γέλια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αν έχει τόσο αγνά κίνητρα και έχει σε τόση έννοια τον δικό μου κώλο, καλά κάνει. Εγώ όμως δεν ζήτησα από κανέναν να μου προφυλάξει τον κώλο και να βάλει σε ρίσκο τη ζωή του. Αυτό είναι δικιά του επιλογή, χώνεψέ το. Όπως είναι επιλογή του να προστατεύσει και τον κώλο των καθαρμάτων που ληστεύουν τον κοσμάκι. Γι' αυτό λοιπόν όπως ο πιλότος ξέρει ότι μπορεί να πέσει το αεροπλάνο και δεν γκρινιάζει, αλλά αναλαμβάνει τις ευθύνες του, έτσι και ο μπάτσος αφού ξέρει σε τι κίνδυνο μπορεί να εκτεθεί, άμα δε γουστάρει να κάτσει στ' αυγά του.

είσαι σίγουρος γιαυτό...??

δώσε λοιπόν τα τηλέφωνα σου στην Αμεση Δράση και πες τους ότι και να καλέσω μην δώσετε σημασία...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτο μπορεις να το αναλυσεις πως ειναι σοβαρες λυσεις;
ο Σαμαρας δεν εχει κανει τιποτα απο οσα ειπε και οδηγει στην καταστροφη και στην εξαθλιωση ολο και περισσοτερο κοσμο.Προσπαθει να διαλυσει την ναυτιλια,το μονο οπως αυτος ειπε υγιες πραγμα στην χωρα.Καλα για την χρυση αυγη απο που και ως που ειναι σοβαρη λυση;

Δεν παει να διαλυσει τιποτα κατα την γνωμη μου.... υπαρχει κριση και πρεπει να παρθουν μετρα
θα δυσκολευτουμε... το ξερατε αυτο. Το ξεραμε.... ευκολες λυσεις δεν υπαρχουν... αν δεν θελαμε να φτασουμε σε αυτο το σημειο επρεπε τοσα χρονια να σεβομαστε την φορολογια κτλπ.

Κανεις δεν σεβοταν ολοι εκλεβαν... δεν υπαρχουν πλεον χρηματα.... δεν μπορει η κυβερνηση και δεν εχει να πληρωσει τοιυς ναυτεργατες.... εσυ τι λυση προτεινεις δηλαδη για πες

defactor

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
είσαι σίγουρος γιαυτό...??

δώσε λοιπόν τα τηλέφωνα σου στην Αμεση Δράση και πες τους ότι και να καλέσω μην δώσετε σημασία...
Εγω ζητησα την βοηθεια τους οταν επιασα τους κλεφτες να μπαινουνε στο σπιτι αλλα δεν ηρθανε ποτε. Πως σου φαινεται εσενα αυτο?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εγω ζητησα την βοηθεια τους οταν επιασα τους κλεφτες να μπαινουνε στο σπιτι αλλα δεν ηρθανε ποτε. Πως σου φαινεται εσενα αυτο?

σε είχανε πάρει χαμπάρι φαίνεται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom