tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Ψεμα.Εγω ζητησα την βοηθεια τους οταν επιασα τους κλεφτες να μπαινουνε στο σπιτι αλλα δεν ηρθανε ποτε. Πως σου φαινεται εσενα αυτο?
μην ανησυχεις φιλε...τωρα που πιασανε αυτα τα κωλοπαιδα,που αποτελουσαν τεραστια απειλη για την κοινωνια, θα μπορεις να κοιμασαι ησυχος....Εγω ζητησα την βοηθεια τους οταν επιασα τους κλεφτες να μπαινουνε στο σπιτι αλλα δεν ηρθανε ποτε. Πως σου φαινεται εσενα αυτο?
μην ανησυχεις φιλε...τωρα που πιασανε αυτα τα κωλοπαιδα,που αποτελουσαν τεραστια απειλη για την κοινωνια, θα μπορεις να κοιμασαι ησυχος....
ποιος την γαμαει τη λιστα λαγκαρτ...και να μην πιασουν κανενα,θα μειωσουν μισθους και συνταξεις και θα την βγαλουν τη χασουρα....το ζητουμενο ειναι να πιασουν ολους τους τρομοκρατες για να μπορουμε να κοιμομαστε ησυχοι.....προ λιγου εκανε εφοδο ο Πεπονης και εκανε κατασχεση 2 υπολογιστων για την λιστα λαγκαρντ....
δεν ειναι ολοι εναντιον σας ηρεμηστε και μην ακουτε τους ψευτοαριστερους.... λαικισμο κανουν
ποιος την γαμαει τη λιστα λαγκαρτ...και να μην πιασουν κανενα,θα μειωσουν μισθους και συνταξεις και θα την βγαλουν τη χασουρα....το ζητουμενο ειναι να πιασουν ολους τους τρομοκρατες για να μπορουμε να κοιμομαστε ησυχοι.....
είσαι σίγουρος γιαυτό...??
δώσε λοιπόν τα τηλέφωνα σου στην Αμεση Δράση και πες τους ότι και να καλέσω μην δώσετε σημασία...
Σιγουρότατος! Όσοι έγιναν μπάτσοι, ήθελαν κι έγιναν. Εγώ δεν τους είπα τίποτα!
καταρχας ακυρο το παπαζολ...Παπαζολ ... τρομοκρατες ειναι. Τι δεν καταλαβαινεις ?
επικυνδινα κωλοπαιδα... που φτυνουνε αστυνομικους ακομη και την ωρα που τους εχουν μπουζουριασει...
τοσα πραγματα βρεθηκαν στην γιαφκα τους... καλα τι διαολο μυαλο εχετε ορισμενοι δεν καταλαβαινω
καταρχας ακυρο το παπαζολ...
οταν λες επικινδυνα κωλοπαιδα,για ποιον ακριβως ειναι επικινδυνα???ειναι επικινδυνα για την εξουσια,τους πολιτικους,τις τραπεζες,αντε και καμμια βονταφον..και επειδη εγω(οπως και συντρηπτικη πλειοψηφια της ελληνικης κοινωνιας) δεν ειμαι τιποτα απο αυτα που ανεφερα δεν κινδυνευω απο αυτα τα κωλοπαιδα.αντιθετως κινδυνευω περισσοτερο απο τους πορτοφολαδες των 10 ευρω περισσοτερο...και κινδυνευω ακομα περισσοτερο απο καποιους αλλους που το καλοκαιρι που θα μαυρισω λογω ηλιου θα πρεπει να κουβαλαω την ταυτοτητα μαζι μου για να αποδεικνυω οτι ειμαι ελληνας....
Αμα χτυπησεις ενα τατου μεγαλεκο σε εμφανες σημειο θα εισαι ΟΚ με δαυτους.και κινδυνευω ακομα περισσοτερο απο καποιους αλλους που το καλοκαιρι που θα μαυρισω λογω ηλιου θα πρεπει να κουβαλαω την ταυτοτητα μαζι μου για να αποδεικνυω οτι ειμαι ελληνας....
οταν λες επικινδυνα κωλοπαιδα,για ποιον ακριβως ειναι επικινδυνα???ειναι επικινδυνα για την εξουσια,τους πολιτικους,τις τραπεζες,αντε και καμμια βονταφον..και επειδη εγω(οπως και συντρηπτικη πλειοψηφια της ελληνικης κοινωνιας) δεν ειμαι τιποτα απο αυτα που ανεφερα δεν κινδυνευω απο αυτα τα κωλοπαιδα.αντιθετως κινδυνευω περισσοτερο απο τους πορτοφολαδες των 10 ευρω περισσοτερο...και κινδυνευω ακομα περισσοτερο απο καποιους αλλους που το καλοκαιρι που θα μαυρισω λογω ηλιου θα πρεπει να κουβαλαω την ταυτοτητα μαζι μου για να αποδεικνυω οτι ειμαι ελληνας....
Για να το λες εσυ. Ετσι για την ιστορια μενω σε ισογειο. Κανα μισάωρο αφου γυρισα απο την βολτιτσα μου κατα τις 4 το πρωι, απλωσα την κορμαρα μου στο κρεβατι και.... απο το παραθυρο που ειναι πανω απο το κρεβατι, δεν περασανε δυο λεπτα, ακουσα κατι ψιθυρους(πολυκατοικια τις δεκαετιας του '70 ακουγονται τα παντα). Στην αρχη δεν εδωσα σημασια αλλα οταν ειδα στο ταβανι φως απο φακο χεστηκα πανω μου. Δυο μαντραχαλοι προσπαθουσαν να δουνε μεσα απο τις περσιδες αν ειχα καποιο συρτη στο παραθυρο (υποθετω). Περιμενα να δω τι θα κανουνε. Πηγανε στο αλλο παραθυρο, ομοιως. Μετα πηγανε και στην εισοδο της πολυκατοικιας οπου και προσπαθησανε να την ανοιξουν. Σε αυτο το σημειο πηγα και πηρα τηλεφωνο την αστυνομια. Ημουν λακωνικος γιατι βιαζομουν να παω να δω τι κανανε τελικα τα κλεφτρονια. "Κλεφτες πανε να μπουνε στο σπιτι μου. Αυτα ειναι τα στοιχεια μου". Πηγα στο χωλ φωναξα οτι εχω καλεσει την αστυνομια, πηρα τηλ. και δυο ενοικους της πολυκατοικιας που ηξερα να τους ειδοποιησω. 3 ωρες εμεινα ξυπνιος και περιμενα την αστυνομια. Δεν φανηκε ποτε.