Ιπτάμενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Καλά.
Βρες δουλειά πρώτα και βλέπουμε..
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κάτι τέτοια λες και λειώνω στα γέλια.
Καλά.
Βρες δουλειά πρώτα και βλέπουμε..
Μπα πιστευω μεσα στην δουλεια... θα φοραει μασκα.
Αυτα που λες τα σκεφτεσαι καθολου;εγω δηλαδη επειδη υπαρχει κινδυνος να βουλιαξει το καραβι,να μην μπαρκαρω;Οι πιλοτοι επειδη υπαρχει κινδυνος να πεσει το αεροπλανο,να μην πετανε;Η καθε δουλεια εχει τα καλα και τα κακα της.Οι μπατσοι ειναι αναγκαιο κακο.οσο και να μην θελεις να το δεχτεις,η γραμμη αναμεσα σε εμας και στους κακοποιους ειναι οι μπατσοι.απλα βαλε στο μυαλο σου μια πολη χωρις αστυνομια.εσυ τι νομιζεις οτι θα γινοταν,ειλικρινα;Ρε μάγκα.. τα ίδια θα λέμε;; Ξέρεις ότι μπορεί να απειληθεί η ζωή σου, ξέρεις ότι το σώμα σου δε σε προμηθεύει με επαρκή εξοπλισμό όπως λες. Ε, τότε μη γίνεσαι μπάτσος! Εφόσον ξέρεις τους κινδύνους και πας τότε είσαι χαζός! Στην τελική αφού ΕΠΕΛΕΞΕΣ να πας, μη γκρινιάζεις!
Mιλάμε για ηρωες οχι μαλακιες. Μπατσος εισαι και λες τετοιες μαλακιες ή απλα μαλακας?Το ότι ορισμένοι από αυτούς - όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα - εξακολουθούν να κάνουν την δουλειά τους ΣΩΣΤΑ παρά την γκρίνια και ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ για να προφυλάξουν τον ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΩΛΟ υποθέτω ότι είναι άνευ σημασίας για σένα ...
ρε φιλε ειναι το ιδιο να παρανομησει πολιτης(ελληνας ή αλλοδαπος) και το ιδιο να παρανομησει αστυνομικος(=οργανο που ειναι εξ ορισμου, και πληρωνεται γι αυτο, κατα της παρανομιας)?Με αυτην την λογικη δηλαδη πρεπει να μισουμε ΚΑΙ ολους τους αλοδαπους επειδη μερικοι απο αυτους εχουν βιασει,σκοτωσει,ληστεψει.αυτο μου λες τωρα.
ναι .. την μάσκα του ροιφιάνου...
απεργία .. πρωτος στην συνέλευση, πρώτος υπέρ, την μέρα της απεργίας άδεια, ασθένεια, προσωπικό ασφαλείας...
Χαπας μανοτζημεροινομανης ειναι.Mιλάμε για ηρωες οχι μαλακιες. Μπατσος εισαι και λες τετοιες μαλακιες ή απλα μαλακας?
Ε ναι....το θεμα ειναι να εισαι υποτακτικος και να λες ολη μερα yes sir. Εκει ειναι η μαγκια.Ολοι αυτοι μονο για θεωριες ειναι... απο δουλεια 0.
Το θεμα ειναι να το παιζεις επαναστατης προς οφελος του ιδιου σου του κρατους....
οχι να καταστρεφεις και να λεηλατεις...
Ηδη έχω δικια μου δουλεια. Σορρυ ;)
Καλλιεργειες λεγεται.... του χρονου βλεπω να παιρνω παραγωγη !!!!!
Φυσικα και οχι,και πρεπει να τιμωρουνται με διπλασιες ποινες,ομως αυτο δεν δικαιολογει το μισος για ολους τους μπατσους.Ειναι ολοι ιδιοι;ρε φιλε ειναι το ιδιο να παρανομησει πολιτης(ελληνας ή αλλοδαπος) και το ιδιο να παρανομησει αστυνομικος(=οργανο που ειναι εξ ορισμου, και πληρωνεται γι αυτο, κατα της παρανομιας)?
χαχαχαχα υπαρχουν ακομα τζημερικες? Τι καμμένα ανθρωπάκια...ποιος ξέρει τι παιδικά χρόνια θα είχανε.Χαπας μανοτζημεροινομανης ειναι.
Εγω νομιζω οτι πρεπει να τιμωρουνται το ιδιο γιατι ολοι εχουνε μανα.Φυσικα και οχι,και πρεπει να τιμωρουνται με διπλασιες ποινες,ομως αυτο δεν δικαιολογει το μισος για ολους τους μπατσους.Ειναι ολοι ιδιοι;
Ε ναι....το θεμα ειναι να εισαι υποτακτικος και να λες ολη μερα yes sir. Εκει ειναι η μαγκια.
Ε ναι....το θεμα ειναι να εισαι υποτακτικος και να λες ολη μερα yes sir. Εκει ειναι η μαγκια.
Οχι ρε. Θα πεσω στα τεσσερα να του παρω ενα τσιμπουκι οπως κανεις εσυ.Εσυ τι θα κανεις δηλαδη???? θα μπεις μεσα στο γραφειο του διευθυντη που εχει ολες τις ευθυνες αυτος και θα παιξεις μπουνιες μαζι του?
Ολοι αυτοι μονο για θεωριες ειναι... απο δουλεια 0.
Το θεμα ειναι να το παιζεις επαναστατης προς οφελος του ιδιου σου του κρατους....
οχι να καταστρεφεις και να λεηλατεις...
Ο μπολντης παντως μια χαρα παιδικα χρονια ειχε και ονειρευεται να γινει καπιταλας,αλλο το οτι φετος θα τη βγαλει ως παραγωγος σκορδων.χαχαχαχα υπαρχουν ακομα τζημερικες? Τι καμμένα ανθρωπάκια...ποιος ξέρει τι παιδικά χρόνια θα είχανε.
Οχι ρε. Θα πεσω στα τεσσερα να του παρω ενα τσιμπουκι οπως κανεις εσυ.