Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και φυσικά τα περι αναξιοπιστίας του Θέμου και της είδησης γίνανε γαργάρα σπέρματος...
Εδω περα εχουν θαφτει και περασει απαρατηρητες ειδησεις και ειδησεις...

Οσο για τον Θεμο φυσικα και ειναι αναξιοπιστος.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν είμαι Χρυσαυγίτης ρε
rj966uez115zudabrn8u_reasonably_small.jpeg

ΒΥΖΟΛΑΓΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΟΟΟΟΟΣ!!!!  :tits2:

Κάνε κάτι σε εγκυκλοπαίδεια βυζιών ρε φίλε!

Καιρό έχεις!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Θα γράφουμε εδώ τα καθημερινά τους κατορθώματα .......

10/9/2012 ......

Έγδυσε ανήλικο επειδή είχε στη μπλούζα του την ελληνική σημαία!

Η θέα της Ελληνικής Σημαίας και του Σπαρτιάτη βασιλιά Λεωνίδα στην μπλούζα ενός ανήλικου αγοριού ..."ερέθισε" έναν 35χρονο αναρχικό, που δεν δίστασε να αναγκάσει το 12χρονο παιδί να ...γδυθεί στην κεντρική πλατεία της Λάρισας!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη τη στιγμή που ο 12χρονος έκανε βόλτα στην πλατεία με έναν φίλο του. Όταν το παιδί είδε τον 35χρονο να έρχεται οργισμένος προς το μέρος του και να του ζητά επιτακτικά να βγάλει αμέσως τη μπλούζα, τα έχασε και δεν τόλμησε να αντιδράσει, Έβγαλε την μπλούζα και αναγκάστηκε να επιστρέψει ημίγυμνος στο σπίτι του με δάκρυα στα μάτια!

Mόλις τον είδαν έτσι οι γονείς του, υπέβαλαν αμέσως μήνυση κατά του 35χρονου δράστη στο αστυνομικό τμήμα της πόλης.

Οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ξεκίνησαν έρευνες, δεν άργησαν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν, ενώ στο σακίδιό του βρήκαν και την μπλούζα του 12χρονου που είχε κρατήσει ως… τρόπαιο του «κατορθώματός» του!

Καλα να παθει το κωλοπαιδο!

Επισκέπτης
Καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο  :jerking:

Και μαζι μ΄αυτους θα παρει η μπαλα και εσας χρυσαυγουλε. Γιατι σε μια φιλολαικη κυβερνηση που ενδιαφερετε για τα προβληματα των πολιτων της χωρας δεν θα βρισκετε χωρο να πουληστε τα πατριωτικα παραμυθια σας. Εννοια σου και τα εγγονια του Σταλιν ειναι ακομα εδω.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ειχατε την ευκαιρια σας στη νικαια,που με το ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ καλεσμα του μιχαλολιακου μαζευτηκατε max καμια 150αρα...εεε και κρυφτηκατε πισω απα τα ματ  :2funny:

Να σου πω.

Στο αβατάρι σου τί γράφει;

ΓΙΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΣ;
ΜΑΝΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΝΤΑΥΓΕΙΑ!

Διότι δεν φαίνεται καλα!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είμαι Χρυσαυγίτης ρε
rj966uez115zudabrn8u_reasonably_small.jpeg
η ορολογια που χρησιμοποιεις εκει παραπεμπει:"να ξεβρωμισει ο τοπος" κ'ετσι,τωρα αν εισαι μεσοδεξιος που τεινει με το καιρο προς στο νεοναζισμο,εισαι η λογικη συνεχεια της ριζοσπαστικοποιησης της δεξιας του καναπε

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Και μαζι μ΄αυτους θα παρει η μπαλα και εσας χρυσαυγουλε. Γιατι σε μια φιλολαικη κυβερνηση που ενδιαφερετε για τα προβληματα των πολιτων της χωρας δεν θα βρισκετε χωρο να πουληστε τα πατριωτικα παραμυθια σας. Εννοια σου και τα εγγονια του Σταλιν ειναι ακομα εδω.

june15a.jpg

Μιλάμε  :shit:

Επισκέπτης
και φυσικά τα περι αναξιοπιστίας του Θέμου και της είδησης γίνανε γαργάρα σπέρματος...
...και σιγα την ειδηση δηλαδη...εαν το προβλημα οσων σκιζουν τα ρουχα τους εθνικοπατριωτικως ειναι εν γενει το επιπεδο βιας που ασκηθηκε(δεν ειναι αυτο,εννοειται),δεν επεσε ουτε μιση σφαλιαρα.

Οταν ομως παιζουν μαχαιρωματα,μουγκα στη στρουγκα...οταν σαρωνονται παγκοι περισυλλογη και"θεωρια των ακρων"-οι του"μεσαιου χωρου"...Αλλα οπως ειπωθηκε ευθαρσως,η δεξια εκτροπη ειναι προτιμοτερη,σωστα...

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Να σου πω.

Στο αβατάρι σου τί γράφει;

ΓΙΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΣ;
ΜΑΝΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΝΤΑΥΓΕΙΑ!

Διότι δεν φαίνεται καλα!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι εγινε ρε,τωρα με τη κριση δε σου σπρωχνουν καμια ψοφια milf τα παππουδια(τραμου και σια) και εχεις ρεψει στη μαλακια?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τι εγινε ρε,τωρα με τη κριση δε σου σπρωχνουν καμια ψοφια milf τα παππουδια(τραμου και σια) και εχεις ρεψει στη μαλακια?

Τί να κάνω, αφού δε μου έκατσε η Ισιδώρα, προσπαθούν να μου βρουν υποκατάστατά της για να συντηρούμαι στη ζωή αλλά δεν βγαίνουν  :2funny:  :2funny:  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Διολου απιθανο. Αλλωστε τα πρωτοκλασατα μελη της ασχολουνται χρονια με προστασιες και νταβατζιλικια.

τελικα στα χωρια μαθαινεις τις καλυτερες πληροφοριες. τι αθηνα και αρχιδια.

Επισκέπτης

Ασχετε οι τυποι στη φωτο που ποσταρες δεν εχουν καμια σχεση με τον κομμουνισμο και ουτε με την πολιτικη. Για να πινεις κανα "γαρο" μαζι τους σε καμια παραλια ή σε κανα live χιπιδων καλοι ειναι.

Συνημμένα

• nb.jpg
    nb.jpg
    75,4 KB · Εμφανίσεις: 21

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
Εδώ κάπου στην περιοχή υπάρχει καταυλισμός τσιγγάνων. Κάποιοι λοιπόν με χωράφια στα πέριξ (εντάξει οι κλοπές καλωδίων,συρμάτων κτλ έδιναν κι έπαιρναν) απευθύνθηκαν στους τοπικούς χρυσαύγουλους. Η απάντηση των αυγών ήταν "4 χιλιάρικα".
Κάνε τις αναγωγές σου που λέει κι ο περσόνας..

Παρεξήγησις.

Θα τα έπαιρναν ως δωρεά προς τον Λαϊκό Σύνδεσμο τα παιδιά. Κόβουν και αποδείξεις.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ασχετε οι τυποι στη φωτο που ποσταρες δεν εχουν καμια σχεση με τον κομμουνισμο και ουτε με την πολιτικη. Για να πινεις κανα "γαρο" μαζι τους σε καμια παραλια ή σε κανα live χιπιδων καλοι ειναι.

ρε παληκάρι μου αυτοί στην αφίσα που πόσταρες μου θυμίζουν αυτούς...  :think: :think: :think:

Συνημμένα

• congres-sportif-nuremberg.jpg
    congres-sportif-nuremberg.jpg
    382,4 KB · Εμφανίσεις: 60

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Αυτό που μας οδήγησε να έχουμε ένα κράτος μπουρδέλο είναι ένα και μόνο πράγμα: Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στη μεταπολίτευση.
Με αυτήν κυβέρνησε το παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ 9 χρόνια χρεώνοντας το κράτος και γεμίζοντας το δημόσιο πρασινοφρουρούς, με αυτήν κυβέρνησε το σημιτικό ΠΑΣΟΚ εισάγοντας τη λαμογιά και τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες στη χώρα, σε αυτήν έκανε τεμενάδες η ΝΔ συναγωνιζόμενη το ΠΑΣΟΚ υποχωρώντας μπροστά σε κάθε προσπάθεια συμμαζέματος του κράτους, αυτήν επέβαλε η επάρατος αριστερά στη δημόσια ζωή, στα ΜΜΕ, στα πανεπιστήμια, στο συνδικαλισμό, στις διαδηλώσεις, στη μετανάστευση, ΠΑΝΤΟΥ. Επειδή λοιπόν λόγω της επικρατούσας αριστερής ιδεολογίας κάναμε το κράτος μας ΣΚΑΤΑ, ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό. Πατριωτισμός και φιλελευθερισμός στο εξής και ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.

Επισκέπτης
ρε παληκάρι μου αυτοί στην αφίσα που πόσταρες μου θυμίζουν αυτούς...  :think: :think: :think:

Και οι Ναζι στη Γερμανια σαν σοσιαλιστες ξεκινησαν, ασχετως αν ο μαλακας ο Χιτλερ εκανε στροφη προς τα δεξια. Και εχε υποψη σου οτι ο αθλητισμος προωθουταν στη Σ. Ενωση και σ΄ ολα τα κρατη του υπαρκτου σοσιαλισμου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom