Επισκέπτης
Εδω περα εχουν θαφτει και περασει απαρατηρητες ειδησεις και ειδησεις...και φυσικά τα περι αναξιοπιστίας του Θέμου και της είδησης γίνανε γαργάρα σπέρματος...
Οσο για τον Θεμο φυσικα και ειναι αναξιοπιστος.
Εδω περα εχουν θαφτει και περασει απαρατηρητες ειδησεις και ειδησεις...και φυσικά τα περι αναξιοπιστίας του Θέμου και της είδησης γίνανε γαργάρα σπέρματος...
Δεν είμαι Χρυσαυγίτης ρε
Θα γράφουμε εδώ τα καθημερινά τους κατορθώματα .......
10/9/2012 ......
Έγδυσε ανήλικο επειδή είχε στη μπλούζα του την ελληνική σημαία!
Η θέα της Ελληνικής Σημαίας και του Σπαρτιάτη βασιλιά Λεωνίδα στην μπλούζα ενός ανήλικου αγοριού ..."ερέθισε" έναν 35χρονο αναρχικό, που δεν δίστασε να αναγκάσει το 12χρονο παιδί να ...γδυθεί στην κεντρική πλατεία της Λάρισας!
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη τη στιγμή που ο 12χρονος έκανε βόλτα στην πλατεία με έναν φίλο του. Όταν το παιδί είδε τον 35χρονο να έρχεται οργισμένος προς το μέρος του και να του ζητά επιτακτικά να βγάλει αμέσως τη μπλούζα, τα έχασε και δεν τόλμησε να αντιδράσει, Έβγαλε την μπλούζα και αναγκάστηκε να επιστρέψει ημίγυμνος στο σπίτι του με δάκρυα στα μάτια!
Mόλις τον είδαν έτσι οι γονείς του, υπέβαλαν αμέσως μήνυση κατά του 35χρονου δράστη στο αστυνομικό τμήμα της πόλης.
Οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ξεκίνησαν έρευνες, δεν άργησαν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν, ενώ στο σακίδιό του βρήκαν και την μπλούζα του 12χρονου που είχε κρατήσει ως… τρόπαιο του «κατορθώματός» του!
Όλα τα ξέρεις μωρή κουφαλίτσα.ΒΥΖΟΛΑΓΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΟΟΟΟΟΣ!!!!
Κάνε κάτι σε εγκυκλοπαίδεια βυζιών ρε φίλε!
Καιρό έχεις!
Καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο
ειχατε την ευκαιρια σας στη νικαια,που με το ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ καλεσμα του μιχαλολιακου μαζευτηκατε max καμια 150αρα...εεε και κρυφτηκατε πισω απα τα ματ
η ορολογια που χρησιμοποιεις εκει παραπεμπει:"να ξεβρωμισει ο τοπος" κ'ετσι,τωρα αν εισαι μεσοδεξιος που τεινει με το καιρο προς στο νεοναζισμο,εισαι η λογικη συνεχεια της ριζοσπαστικοποιησης της δεξιας του καναπεΔεν είμαι Χρυσαυγίτης ρε
Και μαζι μ΄αυτους θα παρει η μπαλα και εσας χρυσαυγουλε. Γιατι σε μια φιλολαικη κυβερνηση που ενδιαφερετε για τα προβληματα των πολιτων της χωρας δεν θα βρισκετε χωρο να πουληστε τα πατριωτικα παραμυθια σας. Εννοια σου και τα εγγονια του Σταλιν ειναι ακομα εδω.
...και σιγα την ειδηση δηλαδη...εαν το προβλημα οσων σκιζουν τα ρουχα τους εθνικοπατριωτικως ειναι εν γενει το επιπεδο βιας που ασκηθηκε(δεν ειναι αυτο,εννοειται),δεν επεσε ουτε μιση σφαλιαρα.και φυσικά τα περι αναξιοπιστίας του Θέμου και της είδησης γίνανε γαργάρα σπέρματος...
τι εγινε ρε,τωρα με τη κριση δε σου σπρωχνουν καμια ψοφια milf τα παππουδια(τραμου και σια) και εχεις ρεψει στη μαλακια?Να σου πω.
Στο αβατάρι σου τί γράφει;
ΓΙΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΣ;
ΜΑΝΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΝΤΑΥΓΕΙΑ!
Διότι δεν φαίνεται καλα!
τι εγινε ρε,τωρα με τη κριση δε σου σπρωχνουν καμια ψοφια milf τα παππουδια(τραμου και σια) και εχεις ρεψει στη μαλακια?
Διολου απιθανο. Αλλωστε τα πρωτοκλασατα μελη της ασχολουνται χρονια με προστασιες και νταβατζιλικια.
Μιλάμε
Oυτε οι τυποι που ποσταρεις εχουνε.Ασχετε οι τυποι στη φωτο που ποσταρες δεν εχουν καμια σχεση με τον κομμουνισμο και ουτε με την πολιτικη.
Εδώ κάπου στην περιοχή υπάρχει καταυλισμός τσιγγάνων. Κάποιοι λοιπόν με χωράφια στα πέριξ (εντάξει οι κλοπές καλωδίων,συρμάτων κτλ έδιναν κι έπαιρναν) απευθύνθηκαν στους τοπικούς χρυσαύγουλους. Η απάντηση των αυγών ήταν "4 χιλιάρικα".
Κάνε τις αναγωγές σου που λέει κι ο περσόνας..
Ασχετε οι τυποι στη φωτο που ποσταρες δεν εχουν καμια σχεση με τον κομμουνισμο και ουτε με την πολιτικη. Για να πινεις κανα "γαρο" μαζι τους σε καμια παραλια ή σε κανα live χιπιδων καλοι ειναι.
Διολου απιθανο. Αλλωστε τα πρωτοκλασατα μελη της ασχολουνται χρονια με προστασιες και νταβατζιλικια.
ρε παληκάρι μου αυτοί στην αφίσα που πόσταρες μου θυμίζουν αυτούς...
Τη σκαπουλάρισε ο μπινές απ'το τροχαίο??