Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τωρα ενταξει....μονο για την σημαια με ενδιαφερει...για τους αναρχικους εχουν γινει γραφικοι πλεον....ποιος ασχολειτα....κανα μουνακι γαμας η τον εχεις κανει σφεντονα?

ο παπαζόλης δεν γουστάρει γυναίκες.. έχει ερωτευθεί έναν πακιστανό .. του δίνει και πενηντάρικα..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τωρα ενταξει....μονο για την σημαια με ενδιαφερει...για τους αναρχικους εχουν γινει γραφικοι πλεον....ποιος ασχολειτα....κανα μουνακι γαμας η τον εχεις κανει σφεντονα?
Και εμένα μόνο για την σημαία με ενδιαφέρει....

greek_flag_burning.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Καλησπέρα, ως εκ της φύσεώς μου, απεχθάνομαι τις "στολές" που φορούν πολίτες (για να μην με παραξηγήσετε). Συναφώς, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω την ταινία "το κύμα" (Die Welle), όποιος δεν το έχει δει, ας το παρακολουθήσει. Αξίζει τον κόπο. Αυτό είναι το ένα ζήτημα.

Το άλλο έχει να κάνει με την παράνομη πράξη για την οποία και κρίθηκε ένοχος ο δράστης. Αυτή δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ούτε πολιτικά, ούτε ηθικά, ούτε νομικά. Να σημειώσω ότι ισότητα νοείται μόνον στη νομιμότητα, όχι στην παρανομία.

Επισκέπτης
Ποια ιδεολογια ρε κακομοιρη?

Νομιζεις οτι οσοι στηριζουν ΧΑ το κανουν λογω ιδεολογιας?Κατι σαν"εγω ειμαι ΠΑΟΚαρα"?

Οτι οσοι καλεσαν τα καραφλα να σαρωσουν τους παγκους των μαυρουληδων το εκαναν λογω καποιων ΙΔΕΩΝ?

Εδώ κάπου στην περιοχή υπάρχει καταυλισμός τσιγγάνων. Κάποιοι λοιπόν με χωράφια στα πέριξ (εντάξει οι κλοπές καλωδίων,συρμάτων κτλ έδιναν κι έπαιρναν) απευθύνθηκαν στους τοπικούς χρυσαύγουλους. Η απάντηση των αυγών ήταν "4 χιλιάρικα".
Κάνε τις αναγωγές σου που λέει κι ο περσόνας..

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16

Νομιζεις οτι οσοι στηριζουν ΧΑ το κανουν λογω ιδεολογιας?Κατι σαν"εγω ειμαι ΠΑΟΚαρα"?

Οτι οσοι καλεσαν τα καραφλα να σαρωσουν τους παγκους των μαυρουληδων το εκαναν λογω καποιων ΙΔΕΩΝ?

Φυσικά και ειναι ΧΑ λόγω ιδεολογίας, είμαστε εθνικιστές. Αυτό δε καταλαβαίνετε οι αριστεροί και δε μπορείτε να καταλάβετε γιατι ανεβαίνει το εθνικιστικό κίνημα.
Οι άλλοι μας φώναξαν λόγω της ανάγκης τους να πάνε στο διάολο οι ξένοι μπάσταρδοι που μας έχουν πιάσει τα μάτια, μας παίρνουν το φαΐ, τα μεροκάματα και κάνουν καφρίλες οπότε δε ταιριάζει ο τρόπος ζωής μας με τον δικό τους. Δε θέλουμε να ζούμε μαζί τους και έχουμε κάθε δικαίωμα γιατι είμαστε στη γεννέτηρα μας.
Οι ανάγκες της ζωής φυσικά και μπορούν να γίνουν ιδεολογία,
ανάπηρε στο μυαλό, πνευματικά καθυστερημένε.

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Εδώ κάπου στην περιοχή υπάρχει καταυλισμός τσιγγάνων. Κάποιοι λοιπόν με χωράφια στα πέριξ (εντάξει οι κλοπές καλωδίων,συρμάτων κτλ έδιναν κι έπαιρναν) απευθύνθηκαν στους τοπικούς χρυσαύγουλους. Η απάντηση των αυγών ήταν "4 χιλιάρικα".
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και μετα ξυπνησες........

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ακριβώς ο πατριωτισμός,με το στρέμμα δέχονται ή μόνο μετρητά???

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Και εμένα μόνο για την σημαία με ενδιαφέρει....

greek_flag_burning.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΟΚ ΜΟΡΤΗ...αλλα επειδη εχεις στραγαλια για αρχιδια την σημαια την καις ιντερνετικα...για βγες στην πλατεια και καντο και μετα θα γινεις για εμενα ο καλητερος μαγκας.... :2funny:

Επισκέπτης
Συνεπώς θεωρείς πως μεγαλώνοντας κάποιος δεν έχει ελπίδα να διαβάσει κάτι άλλο από αυτό που έως τότε διάβαζε, να διασταυρώσει πηγές και να αναθεωρήσει απόψεις. Σωστα;

Εγώ πιστεύεις ας πούμε ότι έλεγα τα ίδια όταν ήμουν 15 ετών. Εσύ έλεγες τα ίδια; Γίνεται αυτό;

ΥΓ: Ο supermouse μιλούσε για ανήλικο. Επί αυτού απήντησα κι εγώ.

Δε με νοιάζει τι έλεγες στα 15 σου.
Άλλο ρώτησα. Πως μπορεί μια βιβλιογραφία ν'αλλάξει την ιδεολογία (λέμε τώρα) του φασίστα??

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Συγγνώμη, αλλά πέσατε στη λούμπα.

Πάγια τακτική, το να προβοκάρει πετώντας την μπάλα στην εξέδρα.

Αγιώτατε, έχετε δίκιο!

Σώσον κι ευλόγησον...

Επόμενη φορά θα κοινωνήσω με Άγιο Τσιπουράκι.

ΥΓ: Διαβάζεις Tramountana που είσαι επί του Event Management;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Συγγνώμη, για το 12χρονο δεν έγραφες;

Τί πάγκους λαϊκής μου τσαμπουνάς τώρα;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Επισκέπτης
Οι ανάγκες της ζωής φυσικά και μπορούν να γίνουν ιδεολογία,
ανάπηρε στο μυαλό, πνευματικά καθυστερημένε.
ΦΠουλη,τι λες και 'συ?Ασε τον οποιο 15χρονο τωρα.

Αμα ο αλλος ειναι στην "αναγκη"(η οτι νομιζει ο ιδιος ως αναγκη,στην προκειμενη στην αναγκη να σκοτωσει τον διπλα)θα τον αλλαξεις με τα βιβλιαρακια?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

συ γιατι δεν εκανες αναγωγες? θα τιναζαν στον αερα τα σχεδια του χοντρου στη πολιτικη? η πληροφορια κρινεται ως αναξιοπιστη πες στους χωριανους.

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
ΦΠουλη,τι λες και 'συ?Ασε τον οποιο 15χρονο τωρα.

Αμα ο αλλος ειναι στην "αναγκη"(η οτι νομιζει ο ιδιος ως αναγκη,στην προκειμενη στην αναγκη να σκοτωσει τον διπλα)θα τον αλλαξεις με τα βιβλιαρακια?

Ναι. Ειναι αυτό που δε μπορείς να κάνεις εσυ στον εαυτό σου γιατι ότι και να διαβάσεις δε θα συνειδητοποιήσεις τίποτα και δε θα κάνεις καμία λληλουχία σκέψεων διότι είσαι πνευματικά ακρωτηριασμένος απο τους ινστρούχτορες σου.
Φυσικά και διαβάζοντας κάποιος μπορεί να θεωρήσει και αναθεωρήσει. Όμως συνειδητοποιημένος εθνικιστής να αναθεωρήσει ειναι αδύνατο διότι εχει κάνει μια μεγάλη ιδεολογική και συνειδησιακή διαδρομή για να ειναι κα΄ποιος εθνικιστής και να γνωρίζει την αιτία. Ενω μόλις καταλάβει γιατι ειναι ανάρχας κουμούνας αριστερός κλπ, ξενερώνει, μουτζώνεται και γυρνάει τούμπα. Πολύς κόσμος εχει γυρίσει τα τελευταία χρόνια και θα συνεχίσει γίνεται εθνικιστής.
Αυτο δε μπορείτε να το καταλάβετε, λυσάτε γιατι δε το καταλαβένετε και κάνετε ακόμα μεγαλύτερες γκάφες.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δε με νοιάζει τι έλεγες στα 15 σου.
Άλλο ρώτησα. Πως μπορεί μια βιβλιογραφία ν'αλλάξει την ιδεολογία (λέμε τώρα) του φασίστα??

Να τον εκθέσει στις ιδέες της Αμερικανικής και της Γαλλικής Επανάστασης κατ' αρχήν και έπειτα να τον εκθέσει στα γεγονότα του Μεσοπολέμου και του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Εσύ τί πιστεύεις; Δεν θα αναθεωρήσει ένας σόφρων και λογικός άνθρωπος που πιστεύει στις ανισότητες και στη λατρεία του ηγέτη;

Εκτός και εάν έχει ήδη εκτεθεί στις ιδεολογίες που αναδείχθηκαν στο Μεσοπόλεμο και τις ενστερνίζεται. Ε, ναι, αυτός δεν έχει ελπίδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom