Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τώρα με φώτισες! :grin: :grin:

Και βαριέμαι να κοιτάζω προς τα πίσω...

αστο ο μεσιε κρουα ο πεντηκοστός πρώτος με κιτρίνισε και κετά με πρασίνισε..

ομού μετα του έκτορος, βέλβυς και των "κυρίων" νάτσο κλπ... ο πόντιξ απείχε...

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Είπε κανείς που δεν έχουν το δικαίωμα;;;

Το χουν...μπορούν ελεύθερα να δηλώνουν μαλάκες φορώντας μια μπλούζα με το ελληνικό κουρελόπανο.
φιρι φιρι το πας να σε  :knockinb:
κυκλοφορω συχνα με μπλουζακια ΧΑ και Ελληνικη σημαια ενας πουστης μια μερα δεν θα με κοιταξει στραβα.... γαμησα μετα και την αναστολη μου και ολα

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Αφήστε δε που μεσα στο δικαστήριο είπε πως δεν απείλησε αυτός τον μικρό και τη μπλούζα που βρήκαν οι αστυνομικοί στην τσάντα του του την έδωσε κάποιος άλλος. Κλασσική φραγγόκοτα.

Αν δε σας αρέσει ανάρχες που υπάρχει Έθνος Ελληνικό οπως τόσα άλλα Έθνη, σηκωθείτε, πάτε σε ενα νησι στον Ειρηνικό ή κάντε αίτηση σε αφρικάνικο κράτος να σας παραχωρήσει περιοχή και ζήστε όπως θέλετε. Να δείτε πόσα απίδια και αρχίδια βάζει ο σάκος. Που αμα κάνετε ζάφτι απο τη βοθρόπολη που μένετε δε ξέρετε να βγάλετε τα μάτια σας, ουτε 3 ώρες δεν επιβιώνετε. πάτε ζήστε με άλλους, ασιάτες, αφρικανούς, μεσανατολίτες, ουζμπέκους, ενα σορό άνθρωποι υπάρχουν.
Πέιτε τους όμως οτι κατα την ιδεολογία σας δεν υπάρχουν Έθνη και όλοι οι άνθρωποι ειναι το ίδιο, ίσοι και όμοιοι. Και να αντιπαλέψετε τα πολιτιστικά τους χαρακτηριστικά, τα ήθη και τα έθιμα τους και την εθνική τους συνείδηση οπως κάνετε με εμας, τους ομοεθνείς σας. Να δείτε τι θα γίνει....
Αλλα δε σας έρχεται να κάνετε αυτο...γιατι δεν ειστε καθόλου ιδεολόγοι. Είστε μισητές της ΕΛλάδος, εχετε μίσος εναντίον μας. Αυτό ειναι ολο. Με τον πακιστάνο, ουζμπέκο, κιργίσιο, μπαγκλαντεσιανό τα έχετε καλά, να ζήσουν και να πληθύνουν αυτοί, θέλετε το καλό τους.
Εμας θέλετε το κακό μας, να αφανηστούμε. Αν μπορούσατε θα σκοτώνατε όλους τους Έλληνες.
Ομως δε μπορείτε. Ετσι είστε ιδεολογικά ανύπαρκτοι και ασυνεπείς, μισάνθρωποι και τελικά εχθροί μας. Δε σας λέω προδότες, καθόλου. Έχετε βγάλει τον εαυτό σας απο το σύνολο που λέγεται Έθνος, ανήκετε την αναρχία. Αρα είστε εχθροί μας. Και σαν εχθρούς που μας μισείτε αλλο τόσο σας μισούμε και σας περιφρονούμε κι εμεις.
Ακου την έπεσε σε 12χρονο ο 35άρης, λιωμένος στη μαστούρα και τις πίπες σε πάκια, χαχαχαχαχαχα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
καλα μουνοσκυλα εισαστε ,και το ενα και το αλλο ακρο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
τρομπες

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Διλληματικα,ε?

ΟΚ,και εγω προτιμω απο το να μαχαιρωθει ενας ενηλικας μεταναστης απο εναν ανηλικο φασιστα,να καταληξει ο δευτερος στο ΚΑΤ για κανα 6μηνο.

Κι εγώ προτιμώ ο μεν πρώτος να την κάνει για την πατρίδα του εάν είναι παράνομος, ο δε δεύτερος να εκτεθεί σε τέτοια βιβλιογραφία που να ξανασκεφτεί την ιδεολογία του.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Το χουν...μπορούν ελεύθερα να δηλώνουν μαλάκες φορώντας μια μπλούζα με το ελληνικό κουρελόπανο.

Άντε γαμήσου ρε μαλακισμένο.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
:2funny:

αρχιδοζλη εχεις μαλακεψει επικυνδινα...βεβαια δεν φταις εσυ...αλλα ο μαλακας ο κηδεμονας σου..οπως ειπε και καποιος παραπανω.......ε ρε φαπες που χρειαζεσαι....

Επισκέπτης
Κι εγώ προτιμώ ο μεν πρώτος να την κάνει για την πατρίδα του εάν είναι παράνομος, ο δε δεύτερος να εκτεθεί σε τέτοια βιβλιογραφία που να ξανασκεφτεί την ιδεολογία του.

Και δε μου λες? Πως ακριβώς θα βοηθήσει η βιβλιογραφία το φασίστα να ξανασκεφτεί την ιδεολογία του??

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
:2funny:αρχιδοζλη εχεις μαλακεψει επικυνδινα...βεβαια δεν φταις εσυ...αλλα ο μαλακας ο κηδεμονας σου..οπως ειπε και καποιος παραπανω.......ε ρε φαπες που χρειαζεσαι....
Τον τίτλο του νήματος τον διαβάσατε εσύ κ ο Φπούλης;;;

Δεν βλέπω να σας πείραξε...2 μέτρα-2 σταθμά συνεπώς...μόνο για το κουρελόπανο σκούξατε.

Να το πούμε πανί σκέτο,ντάξει;;;; :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Ποια ιδεολογια ρε κακομοιρη?

Νομιζεις οτι οσοι στηριζουν ΧΑ το κανουν λογω ιδεολογιας?Κατι σαν"εγω ειμαι ΠΑΟΚαρα"?

Οτι οσοι καλεσαν τα καραφλα να σαρωσουν τους παγκους των μαυρουληδων το εκαναν λογω καποιων ΙΔΕΩΝ?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.772
Πόντοι
25.467

Δεν βλέπω να σας πείραξε...2 μέτρα-2 σταθμά συνεπώς...μόνο για το κουρελόπανο σκούξατε.

Εγώ πάντως τον τίτλο τον βρήκα μετριοπαθή , δεδομένου ότι απουσιάζουν οι συνήθεις αναφορές σε ρούφηγμα μπάφου και πάκικης ψωλής.

Πάει... μαλάκωσε ο Λάκης.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

Να το πούμε πανί σκέτο,ντάξει;;;; :boobies: :boobies: :boobies:
τωρα ενταξει....μονο για την σημαια με ενδιαφερει...για τους αναρχικους εχουν γινει γραφικοι πλεον....ποιος ασχολειτα....κανα μουνακι γαμας η τον εχεις κανει σφεντονα?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ποια ιδεολογια ρε κακομοιρη?

Νομιζεις οτι οσοι στηριζουν ΧΑ το κανουν λογω ιδεολογιας?Κατι σαν"εγω ειμαι ΠΑΟΚαρα"?

Οτι οσοι καλεσαν τα καραφλα να σαρωσουν τους παγκους των μαυρουληδων το εκαναν λογω καποιων ΙΔΕΩΝ?

ναι. το κάναν λόγω συμφέροντος αρα ιδεολογίας...

Επισκέπτης
Και δε μου λες? Πως ακριβώς θα βοηθήσει η βιβλιογραφία το φασίστα να ξανασκεφτεί την ιδεολογία του??
Ναι,ναι,εαν του δωσουμε και διαβασει βιβλιαρακια ο φασιστας που θελει να διωξει τους μαυρουληδες γιατι"του παιρνουν τις δουλειες"θα καταλαβει το"λαθος"του και θα δει το φως το αληθινο...θα γινει ξανα καλο παιδακι...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Συνεπώς θεωρείς πως μεγαλώνοντας κάποιος δεν έχει ελπίδα να διαβάσει κάτι άλλο από αυτό που έως τότε διάβαζε, να διασταυρώσει πηγές και να αναθεωρήσει απόψεις. Σωστα;

Εγώ πιστεύεις ας πούμε ότι έλεγα τα ίδια όταν ήμουν 15 ετών. Εσύ έλεγες τα ίδια; Γίνεται αυτό;

ΥΓ: Ο supermouse μιλούσε για ανήλικο. Επί αυτού απήντησα κι εγώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom