gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
Τώρα με φώτισες!όχι ρε.. ένζας κρυφοπασόκος νομίζει ότι με αυτόν τον τρόπο θα αυξήσει την εκλογική βάση του κόμματος
Και βαριέμαι να κοιτάζω προς τα πίσω...
Τώρα με φώτισες!όχι ρε.. ένζας κρυφοπασόκος νομίζει ότι με αυτόν τον τρόπο θα αυξήσει την εκλογική βάση του κόμματος
Τώρα με φώτισες!
Και βαριέμαι να κοιτάζω προς τα πίσω...
φιρι φιρι το πας να σεΕίπε κανείς που δεν έχουν το δικαίωμα;;;
Το χουν...μπορούν ελεύθερα να δηλώνουν μαλάκες φορώντας μια μπλούζα με το ελληνικό κουρελόπανο.
Διλληματικα,ε?
ΟΚ,και εγω προτιμω απο το να μαχαιρωθει ενας ενηλικας μεταναστης απο εναν ανηλικο φασιστα,να καταληξει ο δευτερος στο ΚΑΤ για κανα 6μηνο.
Είπε κανείς που δεν έχουν το δικαίωμα;;;
Το χουν...μπορούν ελεύθερα να δηλώνουν μαλάκες φορώντας μια μπλούζα με το ελληνικό κουρελόπανο.
Εσυ μιλας σωστα.Κι εγώ προτιμώ ο μεν πρώτος να την κάνει για την πατρίδα του εάν είναι παράνομος, ο δε δεύτερος να εκτεθεί σε τέτοια βιβλιογραφία που να ξανασκεφτεί την ιδεολογία του.
ποτε δεν ξερεις, το σιγουρο ειναι οτι δεν θα το μαθουμε απο εσενα
αρχιδοζλη εχεις μαλακεψει επικυνδινα...βεβαια δεν φταις εσυ...αλλα ο μαλακας ο κηδεμονας σου..οπως ειπε και καποιος παραπανω.......ε ρε φαπες που χρειαζεσαι....Είπε κανείς που δεν έχουν το δικαίωμα;;;
Κι εγώ προτιμώ ο μεν πρώτος να την κάνει για την πατρίδα του εάν είναι παράνομος, ο δε δεύτερος να εκτεθεί σε τέτοια βιβλιογραφία που να ξανασκεφτεί την ιδεολογία του.
Τον τίτλο του νήματος τον διαβάσατε εσύ κ ο Φπούλης;;;αρχιδοζλη εχεις μαλακεψει επικυνδινα...βεβαια δεν φταις εσυ...αλλα ο μαλακας ο κηδεμονας σου..οπως ειπε και καποιος παραπανω.......ε ρε φαπες που χρειαζεσαι....
Άντε γαμήσου ρε μαλακισμένο.
Ποια ιδεολογια ρε κακομοιρη?Κι εγώ προτιμώ ο μεν πρώτος να την κάνει για την πατρίδα του εάν είναι παράνομος, ο δε δεύτερος να εκτεθεί σε τέτοια βιβλιογραφία που να ξανασκεφτεί την ιδεολογία του.
Τον τίτλο του νήματος τον διαβάσατε εσύ κ ο Φπούλης;;;
Δεν βλέπω να σας πείραξε...2 μέτρα-2 σταθμά συνεπώς...μόνο για το κουρελόπανο σκούξατε.
τωρα ενταξει....μονο για την σημαια με ενδιαφερει...για τους αναρχικους εχουν γινει γραφικοι πλεον....ποιος ασχολειτα....κανα μουνακι γαμας η τον εχεις κανει σφεντονα?Τον τίτλο του νήματος τον διαβάσατε εσύ κ ο Φπούλης;;;
Δεν βλέπω να σας πείραξε...2 μέτρα-2 σταθμά συνεπώς...μόνο για το κουρελόπανο σκούξατε.
Να το πούμε πανί σκέτο,ντάξει;;;;
Ποια ιδεολογια ρε κακομοιρη?
Νομιζεις οτι οσοι στηριζουν ΧΑ το κανουν λογω ιδεολογιας?Κατι σαν"εγω ειμαι ΠΑΟΚαρα"?
Οτι οσοι καλεσαν τα καραφλα να σαρωσουν τους παγκους των μαυρουληδων το εκαναν λογω καποιων ΙΔΕΩΝ?
Ναι,ναι,εαν του δωσουμε και διαβασει βιβλιαρακια ο φασιστας που θελει να διωξει τους μαυρουληδες γιατι"του παιρνουν τις δουλειες"θα καταλαβει το"λαθος"του και θα δει το φως το αληθινο...θα γινει ξανα καλο παιδακι...Και δε μου λες? Πως ακριβώς θα βοηθήσει η βιβλιογραφία το φασίστα να ξανασκεφτεί την ιδεολογία του??
Και δε μου λες? Πως ακριβώς θα βοηθήσει η βιβλιογραφία το φασίστα να ξανασκεφτεί την ιδεολογία του??