Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
απάντηση θα δώσεις στο ερώτημα που τίθεται? (έστω από εμένα)...

τα άλλα είναι εκ του πονηρού...

και πολλές φορές έχω πεί την άποψη μου και την θέση μου σχετικά με τα χρυσαύγουλα και τους αναρχομαλάκες.. τους θεωρώ όψεις ενός και του ιδίου νομίσματος .. ενός νομίσματος που δεν έχει καμμία απολύτως αξία...

τα άλλα είναι παπαριές σου..
Δηλαδή ΔΕΝ συμμερίζεσαι κ εγκρίνεις την άποψη της χρυσής αυγής για τους λαθρό;;;

Επισκέπτης
Λακη πως και δεν εγραψες οτι φταινε τα κομμουνια και ο ΣΥΡΙΖΑ ? Πολυ light σε βρισκω σημερα :think:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν συμμερίζεσαι κ εγκρίνεις δηλαδή την άποψη της χρυσής αυγής για τους λαθρό;;;

δεν γνωρίζω και δεν θέλω να μάθω την άποψη ούτε των χρυσαύγουλων ούτε του αλεξέι ούτε του κώμματος ούτε των αναρχομαλακισμένων...

τις έχω γραμμένες στα αρχίδια μου..

έχω δική μου άποψη και είναι απλή (και ισχύει όχι μόνο για τους λάθρους αλλά και για τα πάντα)..

απαιτείται τήρηση των νόμων και επιβολή τους από την συγκροτημένη πολιτεία και τα όργανα που διαθέτει για τον σκοπό αυτό...

εφόσον ο λάθρος ερχόμενος στην χώρα αυτή παραβίασε τον νόμο παίρνει πούλο...
εφόσον εργοδότης τον απασχολεί παρανόμως τρώει πρόστιμο...
εφόσον ιδιοκτήτης νοίκιασε το σπίτι του σε άτομο χωρίς άδεια παραμονής τρώει πρόστιμο..

τι δεν καταλαβαίνεις παπαράκο ??

αλήθεια θα μας πείς την απάντηση σου ή να θεωρήσω ότι επικροτείς τέτοιες ενέργειες??

Επισκέπτης
το ερώτημα που τίθεται είναι άλλο και στο οποίο αποφεύγεις να απαντήσεις και να πάρεις θέση (αν και η μη θέση είναι θεσάρα σύμφωνα με τα λεγόμενα σου)..

επικροτείς τέτοιου είδους ενέργειες ???

απλή απάντηση με ένα ΝΑΙ/ΟΧΙ...
Θεωρεις δηλαδη αληθες το περιστατικο επειδη το εγραψε η Θεμοφυλλαδα?Για να ξερουμε.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δεν γνωρίζω και δεν θέλω να μάθω την άποψη ούτε των χρυσαύγουλων ούτε του αλεξέι ούτε του κώμματος ούτε των αναρχομαλακισμένων...

τις έχω γραμμένες στα αρχίδια μου..

έχω δική μου άποψη και είναι απλή (και ισχύει όχι μόνο για τους λάθρους αλλά και για τα πάντα)..

απαιτείται τήρηση των νόμων και επιβολή τους από την συγκροτημένη πολιτεία και τα όργανα που διαθέτει για τον σκοπό αυτό...

εφόσον ο λάθρος ερχόμενος στην χώρα αυτή παραβίασε τον νόμο παίρνει πούλο...
εφόσον εργοδότης τον απασχολεί παρανόμως τρώει πρόστιμο...
εφόσον ιδιοκτήτης νοίκιασε το σπίτι του σε άτομο χωρίς άδεια παραμονής τρώει πρόστιμο..
Βουλιάζουμε κ κανά καράβι δηλαδή άμα λάχει ε;;;

Επισκέπτης
A,ναι θυμιζω στο κοινο οτι και με τη θεατρινα η ειδηση ηταν ελαφρως αλλοιωμενη,δηλαδη ΜΟΥΦΑ.

Κατα τα αλλα οχι δεν εγκρινω πεσιματα σε 12χρονα,ειναι ο πατερας του που δικαιου.Υποθετουμε βεβαιως οτι η ειδηση ειναι αληθης,πραμα τουλαχιστον αμφιβολο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Θεωρεις δηλαδη αληθες το περιστατικο επειδη το εγραψε η Θεμοφυλλαδα?Για να ξερουμε.

δεν νομίζω ότι αυτό αποτελεί θέμα του παρόντος νήματος...

οποιοδήποτε δημοσίευμα κρίνεται ως προς δύο πράγματα

(1) την αξιοπιστία του
(2) το περιεχόμενο του

εγώ σε ρωτώ για το περιεχόμενο απλά και μόνο αν συμφωνείς με τέτοιες ενέργειες... δεν μπορείς να δώσει μια απλή απάντηση ή να θεωρήσω ότι συμφωνεις?

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Καλα αυτος ο καραγκιοζης με το 12χρονο πηγε να βγαλει απωθημενα?  :tickedoff:
Χρυσαυγιτες και αναρχοαποτετοιοι σαν τον τυπο(γιατι αναρχικοι με την κυριολεκτικη εννοια του ορου δεν θα γινουν ποτε-δεν ξερουν καν τι σημαινει) ειναι για μακρονησο και γυαρο. Και οι δυο χωρις εξαιρεσεις. Να σφαχτουν εκει μονοι τους να ησυχασουμε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Βουλιάζουμε κ κανά καράβι δηλαδή άμα λάχει ε;;;

και θα συνεχίσω στις μαλακίες σου ανταπαντώντας ότι ΚΑΝΕΝΑΣ νόμος του ελληνικού κράτους δεν επιτρέπει να βουλιάξουμε κάποιο σκάφος που θα μπεί παρανόμως στα χωρικά ύδατα (εκτός αν αυτό επιτεθεί)..

εξάλλου δεν βουλιάξαμε ποτέ και κανένα...

απάντηση θα δώσεις στο ερώτημα μου ??? ΝΑΙ/ΟΧΙ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
A,ναι θυμιζω στο κοινο οτι και με τη θεατρινα η ειδηση ηταν ελαφρως αλλοιωμενη,δηλαδη ΜΟΥΦΑ.

Κατα τα αλλα οχι δεν εγκρινω πεσιματα σε 12χρονα,ειναι ο πατερας του που δικαιου.Υποθετουμε βεβαιως οτι η ειδηση ειναι αληθης,πραμα τουλαχιστον αμφιβολο.

τι εννοεί ο ποιητής με αυτό?

Επισκέπτης
δεν νομίζω ότι αυτό αποτελεί θέμα του παρόντος νήματος...

οποιοδήποτε δημοσίευμα κρίνεται ως προς δύο πράγματα

(1) την αξιοπιστία του
(2) το περιεχόμενο του

εγώ σε ρωτώ για το περιεχόμενο απλά και μόνο αν συμφωνείς με τέτοιες ενέργειες... δεν μπορείς να δώσει μια απλή απάντηση ή να θεωρήσω ότι συμφωνεις?
Πολυ ωραια,την επομενη φορα λοιπον που θα αναρτησω ειδηση απο το indymedia και θα πεις"αυτη η ειδηση ειναι ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,γιατι γραφτηκε στο indymedia"η κατι αναλογο θα φας χριστοπαναγια.

Απο εκει και περα να θεωρησεις οτι θες.

Επισκέπτης
παντως τετοιες μαλακιες γινονται συχνα απο τους υποτιθεμενους antifa-αναρχικους, χρονια τωρα. Αν π.χ. φορας μπλουζα, μπουφαν ή εχεις τατου την ελληνικη σημαια και πεσεις πανω σε ομαδα απο δαυτους ειναι σιγουρο οτι θα σου επιτεθουν. Θεωρω αυτα τα ατομα το ιδιο φασιστες με τους χρυσαυγητες που επιτεθοντε σε μικροπωλητες. Δεν διαφερουν σε πολλα οι αποψεις και οι πρακτικες τους.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
:huh:
Πολυ ωραια,την επομενη φορα λοιπον που θα αναρτησω ειδηση απο το indymedia και θα πεις"αυτη η ειδηση ειναι ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,γιατι γραφτηκε στο indymedia"η κατι αναλογο θα φας χριστοπαναγια.
σωστόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
και θα συνεχίσω στις μαλακίες σου ανταπαντώντας ότι ΚΑΝΕΝΑΣ νόμος του ελληνικού κράτους δεν επιτρέπει να βουλιάξουμε κάποιο σκάφος που θα μπεί παρανόμως στα χωρικά ύδατα (εκτός αν αυτό επιτεθεί)..

εξάλλου δεν βουλιάξαμε ποτέ και κανένα...

απάντηση θα δώσεις στο ερώτημα μου ??? ΝΑΙ/ΟΧΙ...
Άντε λοιπόν να πάρω θέση να μην σκούζεις...

Φυσικά κ όχι...το κάθε παιδί πρέπει να καταλάβει γιατί πρέπει να αποκυρήττει το κουρελόπανο ως σύμβολο πάσα νόσου κ μαλακίας του νεοέλληνα...αυτό όμως όχι με την βία.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Απο εκει και περα να θεωρησεις οτι θες.

κάποιο λάθος κάνεις στο παρόν..

την αξιοπιστία του πρώτου θέματος και πιθανώς και της είδησης (πιθανόν να είναι αναληθής ή διαστρεβλωμένη) την αμφισβητώ και εγώ.. όπως και πολλών άλλων εφημερίδων.. το ερώτημα που τέθηκε είναι περί της ενεργείας.. και πήρα την απάντηση..

αμα μου εξηγήσεις και αυτό που σε ρώτησα περί του δικαιου (γιατί δεν το έπιασα) τα βρήκαμε...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Οτι εχει την ευθυνη ως κηδεμονας που το παιδι του ειναι μαλακισμενο.Τι δεν καταλαβες?

έτσι που το έγραψες μου πέρασε από το μυαλό ότι θεωρείς ότι ο πατέρας του έχει δικαίωμα να το κάνει αυτό...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
παντως τετοιες μαλακιες γινονται συχνα απο τους υποτιθεμενους antifa-αναρχικους, χρονια τωρα. Αν π.χ. φορας μπλοζα, μπουφαν ή εχεις τατου την ελληνικη σημαια και πεσεις πανω σε ομαδα απο δαυτους ειναι σιγουρο οτι θα σου επιτεθουν. Θεωρω αυτα τα ατομα το ιδιο φασιστες με τους χρυσαυγητες που επιτεθοντε σε μικροπωλητες. Δεν διαφερουν σε πολλα οι αποψεις και οι πρακτικες τους.

Σε τιποτα απολυτως δεν διαφερουν. Το ιδιο πραγμα ειναι, απλα αυτοι δεν την πεφτουν σε μεταναστες αλλα σε συμπατριωτες τους που θεωρουν 'εθνικιστες' ή κατι παρεμφερες..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
παντως τετοιες μαλακιες γινονται συχνα απο τους υποτιθεμενους antifa-αναρχικους, χρονια τωρα. Αν π.χ. φορας μπλουζα, μπουφαν ή εχεις τατου την ελληνικη σημαια και πεσεις πανω σε ομαδα απο δαυτους ειναι σιγουρο οτι θα σου επιτεθουν. Θεωρω αυτα τα ατομα το ιδιο φασιστες με τους χρυσαυγητες που επιτεθοντε σε μικροπωλητες. Δεν διαφερουν σε πολλα οι αποψεις και οι πρακτικες τους.
Δεν είναι το ίδιο η μαλακία του νεοέλληνα που κάνει το κουρελόπανο ό,τι βρει(βρακί,μπλουζάκι,σουτιέν) κ το φοράει με τον μικροπωλητή αλλοδαπό που προσπαθεί να ζήσει(ακόμα κ όταν δεν είναι ''νόμιμος''),σε καμία περίπτωση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom