Επισκέπτης
Μαλλον εσυ θες να ξεχασεις...Για σκεψου λιγο...Γιατί νομίζω ότι 29 Αυγούστου ο στρατηγός Τσακαλώτος μοίρασε ψωλόχυμα στους μπολσεβίκους στα υψώματα; Τι σχέση έχει ο Σεπτέμβριος; Μου φαίνεται θες να ξεχάσεις. Δε σε αδικώ.
Μαλλον εσυ θες να ξεχασεις...Για σκεψου λιγο...Γιατί νομίζω ότι 29 Αυγούστου ο στρατηγός Τσακαλώτος μοίρασε ψωλόχυμα στους μπολσεβίκους στα υψώματα; Τι σχέση έχει ο Σεπτέμβριος; Μου φαίνεται θες να ξεχάσεις. Δε σε αδικώ.
Τέλος Αυγούστου ήταν η επέτειος της συνριβής των Κ/Σ σε Γράμμο-Βίτσι.
Επί καθεστώτος εθνοσωτηρίου την γιορτάζαμε ως ημέρα "Πολεμικής Αρετής των Ελλήνων".
Εγώ ήμουν μαθητής Λυκείου και συμμετείχα (θέλοντας και μη). Τότε βέβαια δυσφορούσα γιατί έχανα τα καλοκαιριάτια μπάνια μου!
Τώρα μην σου πω, πως τους βρίσκω δικαιωμένους τους εορτασμούς και πως θεωρώ σκόπιμη την (επίσημη!) αναβίωσή τους!
Όχι κι όλοι το ίδιο! Τότε κάποιοι είχαν δίκιο και κάποιοι άδικο...
Συμφωνώ μέχρι κεραίας. Κάτι άλλο έχει υπόψη του ο μπολσεβίκος.Τέλος Αυγούστου ήταν η επέτειος της συνριβής των Κ/Σ σε Γράμμο-Βίτσι.
Επί καθεστώτος εθνοσωτηρίου την γιορτάζαμε ως ημέρα "Πολεμικής Αρετής των Ελλήνων".
Εγώ ήμουν μαθητής Λυκείου και συμμετείχα (θέλοντας και μη). Τότε βέβαια δυσφορούσα γιατί έχανα τα καλοκαιριάτια μπάνια μου!
Τώρα μην σου πω, πως τους βρίσκω δικαιωμένους τους εορτασμούς και πως θεωρώ σκόπιμη την (επίσημη!) αναβίωσή τους!
Όχι κι όλοι το ίδιο! Τότε κάποιοι είχαν δίκιο και κάποιοι άδικο...
Καθεται λεει ο αλλος,"η γενια του Πολυτεχνειου,για ολα φταιει"και τα ρεστα...
Τι αραγε?Συμφωνώ μέχρι κεραίας. Κάτι άλλο έχει υπόψη του ο μπολσεβίκος.
Ουρτ ρε θα ψεκάσω με φλιτ.εδώ βοσκάνε τα φασιστοπουστράκια πλέον?
εδώ βοσκάνε τα φασιστοπουστράκια πλέον?
Στα πλαίσια της εθνικής συμφιλίωσης και της επικρατούσας αριστεράς ιδεολογίας στη μεταπολίτευση. Μέχρι και ο ίδιος ο Τσακαλώτος υπέκυψε και στήριξε Αντρέα. Τα είπαμε αυτά 2 σελίδες πίσω.Τα απομνημονεύματά του εκδόθηκαν σε διάφορα βιβλία και αποτελούν σημαντική πηγή πληροφοριών για την νεότερη Ελληνική Ιστορία. Η τελευταία του γενναία πράξη συνέβη στις 23 Μαΐου του 1984, όταν συναντήθηκε και έδωσε τα χέρια με τον άλλοτε αντίπαλό του Μάρκο Βαφειάδη εμπρός από τις κάμερες της Ιταλικής Τηλεόρασης (RAI), οπότε μεταξύ των δυο ανδρών διεμείφθησαν τα εξής. Τσακαλώτος: "Κάναμε λάθος τότε", Βαφειάδης: "Μάλλον στρατηγέ μου...", ενώ για τους χιλιάδες των νεκρών ανδρών τόσο του Εθνικού Στρατού, όσο και του ΔΣΕ συμφώνησαν ότι: "Ήσαν όλοι τους καλοί Έλληνες!"
συνεχίστε
Κανεις πως δεν καταλαβαινεις φαινεται.συνεχίστε
Για να δείτε το βαθμό της "Δημοκρατίας" και τον "πλουραλισμό" της πληροφόρησης που βιώνουμε στην Ελλάδα, τώρα που ανεφέρθη ο τέως Βασιλιάς!
Στούς πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, βλάκας κρατικοδίαιτος και ασφαλώς επί ΠΑΣΟΚ διορισμένος στην ΕΡΤ σπορτκάστερ ανέφερε πως κάποια πριγκίπισα της Αγγλίας είναι η ΜΟΝΗ από βασιλική οικογένεια που έχει κερδίσει χρυσό σε Ο.Α. (Ιπποδρομίες)
"Και ο Κωντσαντίνος;", σκέφτηκα.
Προφανώς δεν ήταν αρκετό να ξαγραφτεί ως βασιλιάς! Έπρεπε και να ξεγραφτεί και ως Ολυμπιονίκης με τα χρώματα της Ελλάδος.
Στο μεταξύ στην (δημοκρατική υποθέτω) Πορτογαλία είδα με τα μάτια μου αναμνηστική πλάκα για κάποιους προ 3ετίας διεθνείς ιστιοποϊκούς αγώνες στο Κασκάις όπου είχε παραστεί και ο πρόεδρος της (τότε τουλάχιστον) διεθνούς ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας (τον ξέρει κανένας στην Ελλάδα ΠΟΙΟΣ είναι αυτός άραγε, διότι εγώ μέχρι τότε δεν τον ήξερα!) "ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ".
Κι οι Πορτογάλλοι συλλήβδην "μοναρχοφασίστες" θα είναι!
Μεταδικτατορικά αριστερίστικα συμπλέγματα.Προφανώς δεν ήταν αρκετό να ξαγραφτεί ως βασιλιάς! Έπρεπε και να ξεγραφτεί και ως Ολυμπιονίκης με τα χρώματα της Ελλάδος.
Κανεις πως δεν καταλαβαινεις φαινεται.
Τα δεκσα θελουν να αναβιωσει η 25ετια 1949-1974.Για"να βγουμε απο την κριση".
Τα υπολοιπα ειναι φυσιολογικα.
Έχει και συνέχεια ή αυτό ήταν??
Θες να πεις κάτι μ'αυτό??
φαντάσου ότι υπoχώρησε μέχρι και αυτός που τους πολέμησε ενώ δεν είναι σε θέση να το κάνουν σήμερα αυτοί που απλώς έχουν διαβάσει για τα γεγονόταΣτα πλαίσια της εθνικής συμφιλίωσης και της επικρατούσας αριστεράς ιδεολογίας στη μεταπολίτευση. Μέχρι και ο ίδιος ο Τσακαλώτος υπέκυψε και στήριξε Αντρέα. Τα είπαμε αυτά 2 σελίδες πίσω.
μπορεί, το σίγουρο όμως είναι ότι έχετε διαβάσει πάρα πολύ όλοι σαςΚανεις πως δεν καταλαβαινεις φαινεται.
Τα δεκσα θελουν να αναβιωσει η 25ετια 1949-1974.Για"να βγουμε απο την κριση".
Τα υπολοιπα ειναι φυσιολογικα.