Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 319K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
46 είμαι ανάγωγε.

Ελπίζω τα παιδιά σου να έχουν περισσότερο πολιτισμό και να ξέρουν καλύτερα ελληνικά απο σένα. Για τα δικά μου πρώτα από όλα είμαι πατέρας όχι υπερήφανος.
στα παπαρια μου τι κανεις εσυ... σε ρωτησε καποιος?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δείτε.

Ο άνθρωπος που έχει φτάσει να αυτοκτονήσει δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει.

Δλδ εάν θα πάει μόνος ή πριν θα πάρει μαζί του καμμιά 20αριά.

Ας πούμε στην Αμερική όπως έχεις διαπιστώσει αυτό έχει γίνει κοινός τόπος.

Τώρα. Στο θέμα της ελληνικής αστυνομίας. Είναι προφανές ότι οι μάπες που έπεσαν στα αναρχικά της ληστείας δεν ήταν για τη ληστεία αυτή καθαυτή αλλά στα πλαίσια της κόντρας που έχει ανοιχτεί μεταξύ ακροδεξιών της αστυνομίας και του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Είναι δεδομένο κοινωνικά ότι αυτές οι κόντρες δεν έχουν ποτέ αίσιο τέλος ούτε για τη μια ούτε για την άλλη πλευρά.

Τώρα εάν ο Σαμαράς νομίζει ότι σε χώρα με 35% ανέργους εκ των οποίων το 65% είναι νέοι, μπορεί να επιβάλλει κοινωνική ειρήνη με την καταστολή σε απελπισμένους πιτσιρικάδες μάλλον στην Μεσσηνία δεν του τα είχε εξηγήσει καλά η γιαγιά του η Πηνελόπη.

αυτό πάλι πόθεν προκύπτει ????

προς τι τόση απελπισία των εν λόγω ???

παιδιά μεσοαστικών οικογενειών είναι όλοι τους ....

Επισκέπτης
και όσο για τα πολλά φυσίγγια.. βάρδα μόνο μην υπάρχουν τίποτε παράπλευρες απώλειες σαν τον Αξαρλιάν γιατί τότε βλέπω να πέφτει υδρογονοβόμβα στα Εξάρχεια, στα στέκια και τις καταλήψεις...
erxede.jpg

Επισκέπτης
δηλαδη αμα βγαλεις το τανκ και βαλεις στη θεση του ενα ΑΚ-47 και μια μολοτοφ το συγκεκριμμενο ειναι λιγοτερο "ειρωνικο" τζειπεγκακι?
Δεν γινεται να βγαλω το τανκ...το λεει και το τραγουδι αλλωστε,διχως τανκς,αεροπλανα,μονον ολμους,πολυβολα...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.471
Πόντοι
25.467
ποιός νομιμοποιεί τους τουρκοκύπριους ώστε να "θεωρούν"???

Καλώς. Επαναδιατυπώνω :

Γι΄αυτούς που παρανόμως διοικούν τα κατεχόμενα κυπριακά εδάφη... (τα λοιπά παραμένουν ως έχουν).

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.573
Πόντοι
566
Μόνο την απέλευθέρωσή τους δεν ζητάνε...ο ΣΥΡΙΖΑ παλεύει για τις ψήφους των αναρχοάπλυτων....

ΣΥΡΙΖΑ: Έρευνα για την κακοποίηση των 4 συλληφθέντων της Κοζάνης

Ντροπή για την Ελληνική πολιτεία οι βασανισμοί κρατουμένων, δηλώνει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΖΑ με αφορμή τις φωτογραφίες των 4 συλληφθέντων που έδωσε στη δημοσιότητα την Τετάρτη η αστυνομία και στις οποίες οι συλληφθέντες φαίνονται χτυπημένοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ:

«Οι βασανισμοί κρατουμένων αποτελούν ντροπή για την Ελληνική πολιτεία.

Στις φωτογραφίες των συλληφθέντων για τη ληστεία της Κοζάνης που δημοσίευσε η ΕΛΑΣ, είναι εμφανή τα σημάδια της άγριας κακοποίησης. Τόσο εμφανή μάλιστα, που δεν μπόρεσε να τα κρύψει η προφανής (άτεχνη γαρ…) αλλοίωση των φωτογραφιών.

Είναι πια εξαιρετικά δύσκολο ακόμα και για τον πλέον ευνοϊκά διακείμενο στην ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, να πιστέψει ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας.

Το πρόσφατο δημοσίευμα του Guardian για τους βασανισμούς των συλληφθέντων της αντιφασιστικής μοτοπορείας, καθώς και η ακόμα πιο πρόσφατη καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης για περιστατικό κακοποίησης νεαρών από αστυνομικούς, δείχνουν ότι έχουμε να κάνουμε με γενικευμένο φαινόμενο.

Δυστυχώς, θα πρέπει να επαναλάβουμε τα αυτονόητα. Ούτε η ποινική βαρύτητα μιας εγκληματικής πράξης ούτε η όποια ανακριτική σκοπιμότητα μπορούν να δικαιολογήσουν βασανισμούς συλληφθέντων. Τα βασανιστήρια είναι ντροπή για μια δημοκρατική πολιτεία.

Απαιτείται η άμεση επέμβαση των δικαστικών αρχών για τη διερεύνηση του περιστατικού».

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
στα παπαρια μου τι κανεις εσυ... σε ρωτησε καποιος?
Εάν είχατε παπάρια είναι προφανές ότι θα τα χρησιμοποιούσατε για το λόγο που σας εδόθησαν κι όχι για να γράφετε τι κάνουν οι άλλοι.

Οπότε το κλείσαμε και αυτό το κεφάλαιο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Καλώς. Επαναδιατυπώνω :

Γι΄αυτούς που παρανόμως διοικούν τα κατεχόμενα κυπριακά εδάφη... (τα λοιπά παραμένουν ως έχουν).

ο παράνομος ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ τέτοιων θεωρήσεων ....

Επισκέπτης
Λογικα δεν θα πηγαινε ο ιδιος,θα εστελνε αλλον,τη γυναικα του πχ.

Α να γεια σου..
Κάποια μουνόπανα πιστεύουν πως όλοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για τα γκαφρα επειδή έτσι ακριβώς λειτουργούν οι ίδιοι.
Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο ο τρβατρόμπας βλέπει παντού λαμόγια.
Αυτός που φοβάται περισσότερο την κλοπή ήταν είναι και θα είναι πάντα ο κλέφτης.
Τέλος..

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
αυτό πάλι πόθεν προκύπτει ????

προς τι τόση απελπισία των εν λόγω ???

παιδιά μεσοαστικών οικογενειών είναι όλοι τους ....

αυτο προκυπτει απο βαθυα εμπεριστατωμενη αναλυση μεγαλου εγκεφαλου του μπου, οπου το βαθος σκεψης φτανει στο ουγκ ειμαι αριστερος, ουγκ ειμαι χρυσο αυγο, ουγκ ειμαι whatever.

Ζμπουτσα του του Σαμαρα. Αυτο που κερδισε ο Σαμαρας, και οι μεγαλοι εγκεφαλοι του μπου δε μπορουν να το συλλαβουν, ειναι η αντιπαραβολη του βιντεο του βλακα του Ρομανου να φωναζει "ζητω η αναρχια κουφαλες" με την Ζωη Κωσταντοπουλου, πολιτικη αγωγη στη δικη Κορκονεα, να δινει μαχη να μη βγει εντολη βιαιης προσαγωγης μαρτυρα για τον Ρομανο οταν ο παπαρας ο Κουγιας εβγαλε χαρτια που ελεγαν οτι ο Ρομανος, ο οποιος ηταν αυτοπτης μαρτυρας της δολοφονιας Γρηγοροπουλου, ειναι μελος ακροαριστερης βιαιης οργανωσης.

Καποια στιγμη ειτε θα παιξει αυτο το χαρτι, ειτε απλα θα το εχει να πλαναται πανω απο διαφορα κεφαλια, αυτο κερδισε ο Σαμαρας. Ουτε που τον νοιαζει αν οι επομενοι "πυρηνες" θα βαρανε με τα ΑΚ-47, ετσι κι αλλιως οσο βαρανε αυτος κερδιζει.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
αυτο προκυπτει απο βαθυα εμπεριστατωμενη αναλυση μεγαλου εγκεφαλου του μπου, οπου το βαθος σκεψης φτανει στο ουγκ ειμαι αριστερος, ουγκ ειμαι χρυσο αυγο, ουγκ ειμαι whatever.

Ζμπουτσα του του Σαμαρα. Αυτο που κερδισε ο Σαμαρας, και οι μεγαλοι εγκεφαλοι του μπου δε μπορουν να το συλλαβουν, ειναι η αντιπαραβολη του βιντεο του βλακα του Ρομανου να φωναζει "ζητω η αναρχια κουφαλες" με την Ζωη Κωσταντοπουλου, πολιτικη αγωγη στη δικη Κορκονεα, να δινει μαχη να μη βγει εντολη βιαιης προσαγωγης μαρτυρα για τον Ρομανο οταν ο παπαρας ο Κουγιας εβγαλε χαρτια που ελεγαν οτι ο Ρομανος, ο οποιος ηταν αυτοπτης μαρτυρας της δολοφονιας Γρηγοροπουλου, ειναι μελος ακροαριστερης βιαιης οργανωσης.

Καποια στιγμη ειτε θα παιξει αυτο το χαρτι, ειτε απλα θα το εχει να πλαναται πανω απο διαφορα κεφαλια, αυτο κερδισε ο Σαμαρας. Ουτε που τον νοιαζει αν οι επομενοι "πυρηνες" θα βαρανε με τα ΑΚ-47, ετσι κι αλλιως οσο βαρανε αυτος κερδιζει.

+10000000000000000000000

Επισκέπτης
οταν ο παπαρας ο Κουγιας εβγαλε χαρτια που ελεγαν οτι ο Ρομανος, ο οποιος ηταν αυτοπτης μαρτυρας της δολοφονιας Γρηγοροπουλου, ειναι μελος ακροαριστερης βιαιης οργανωσης.
Βρε,βρε,βρε,τι εκαναν οι αντιτρομοκρατικαριοι για το φιλαρακι τους τον κορκονεα...ρισκαρανε ολοκληρη ερευνα δηλαδη για να αποδειξει ο Κουγιας οτι ο Ρομανος ηταν"αναξιοπιστος"μαρτυρας...

Επισκέπτης
του βλακα του Ρομανου να φωναζει "ζητω η αναρχια κουφαλες"
Παντως αμα ζησω φαση να τις τρωει κανας μνημονιολαγνος και τον δω να αναφωνησει"ΔΝΤ και ξερο ψωμι ρε κουφαλες!"μα την παναγια θα προσπαθησω να τον γλιτωσω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom