Επισκέπτης
ποιός νομιμοποιεί τους τουρκοκύπριους ώστε να "θεωρούν"???
Οι ίδιοι που νομιμοποιούν κι εσάς.
Μήπως πιστεύεις πως διαφέρεις από αυτούς τους Τουρκοκύπριους??
στα παπαρια μου τι κανεις εσυ... σε ρωτησε καποιος?46 είμαι ανάγωγε.
Ελπίζω τα παιδιά σου να έχουν περισσότερο πολιτισμό και να ξέρουν καλύτερα ελληνικά απο σένα. Για τα δικά μου πρώτα από όλα είμαι πατέρας όχι υπερήφανος.
Και εγω συμφωνω με αυτο το αν. Μαλλον οι ιδιοι αυτοτραυματιτστηκαν για να κερδισουν τις εντυπωσεις απο τα μιντια.
Δείτε.
Ο άνθρωπος που έχει φτάσει να αυτοκτονήσει δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει.
Δλδ εάν θα πάει μόνος ή πριν θα πάρει μαζί του καμμιά 20αριά.
Ας πούμε στην Αμερική όπως έχεις διαπιστώσει αυτό έχει γίνει κοινός τόπος.
Τώρα. Στο θέμα της ελληνικής αστυνομίας. Είναι προφανές ότι οι μάπες που έπεσαν στα αναρχικά της ληστείας δεν ήταν για τη ληστεία αυτή καθαυτή αλλά στα πλαίσια της κόντρας που έχει ανοιχτεί μεταξύ ακροδεξιών της αστυνομίας και του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Είναι δεδομένο κοινωνικά ότι αυτές οι κόντρες δεν έχουν ποτέ αίσιο τέλος ούτε για τη μια ούτε για την άλλη πλευρά.
Τώρα εάν ο Σαμαράς νομίζει ότι σε χώρα με 35% ανέργους εκ των οποίων το 65% είναι νέοι, μπορεί να επιβάλλει κοινωνική ειρήνη με την καταστολή σε απελπισμένους πιτσιρικάδες μάλλον στην Μεσσηνία δεν του τα είχε εξηγήσει καλά η γιαγιά του η Πηνελόπη.
Λογικα δεν θα πηγαινε ο ιδιος,θα εστελνε αλλον,τη γυναικα του πχ.Αν σκεφτόταν σαν εσένα, το πιθανότερο..
46 είμαι ανάγωγε.
και όσο για τα πολλά φυσίγγια.. βάρδα μόνο μην υπάρχουν τίποτε παράπλευρες απώλειες σαν τον Αξαρλιάν γιατί τότε βλέπω να πέφτει υδρογονοβόμβα στα Εξάρχεια, στα στέκια και τις καταλήψεις...
στα παπαρια μου τι κανεις εσυ... σε ρωτησε καποιος?
Δεν γινεται να βγαλω το τανκ...το λεει και το τραγουδι αλλωστε,διχως τανκς,αεροπλανα,μονον ολμους,πολυβολα...δηλαδη αμα βγαλεις το τανκ και βαλεις στη θεση του ενα ΑΚ-47 και μια μολοτοφ το συγκεκριμμενο ειναι λιγοτερο "ειρωνικο" τζειπεγκακι?
Εάν είχατε παπάρια είναι προφανές ότι θα τα χρησιμοποιούσατε για το λόγο που σας εδόθησαν κι όχι για να γράφετε τι κάνουν οι άλλοι.στα παπαρια μου τι κανεις εσυ... σε ρωτησε καποιος?
Καλώς. Επαναδιατυπώνω :
Γι΄αυτούς που παρανόμως διοικούν τα κατεχόμενα κυπριακά εδάφη... (τα λοιπά παραμένουν ως έχουν).
Λογικα δεν θα πηγαινε ο ιδιος,θα εστελνε αλλον,τη γυναικα του πχ.
αυτό πάλι πόθεν προκύπτει ????
προς τι τόση απελπισία των εν λόγω ???
παιδιά μεσοαστικών οικογενειών είναι όλοι τους ....
Οπότε το κλείσαμε και αυτό το κεφάλαιο.
αυτο προκυπτει απο βαθυα εμπεριστατωμενη αναλυση μεγαλου εγκεφαλου του μπου, οπου το βαθος σκεψης φτανει στο ουγκ ειμαι αριστερος, ουγκ ειμαι χρυσο αυγο, ουγκ ειμαι whatever.
Ζμπουτσα του του Σαμαρα. Αυτο που κερδισε ο Σαμαρας, και οι μεγαλοι εγκεφαλοι του μπου δε μπορουν να το συλλαβουν, ειναι η αντιπαραβολη του βιντεο του βλακα του Ρομανου να φωναζει "ζητω η αναρχια κουφαλες" με την Ζωη Κωσταντοπουλου, πολιτικη αγωγη στη δικη Κορκονεα, να δινει μαχη να μη βγει εντολη βιαιης προσαγωγης μαρτυρα για τον Ρομανο οταν ο παπαρας ο Κουγιας εβγαλε χαρτια που ελεγαν οτι ο Ρομανος, ο οποιος ηταν αυτοπτης μαρτυρας της δολοφονιας Γρηγοροπουλου, ειναι μελος ακροαριστερης βιαιης οργανωσης.
Καποια στιγμη ειτε θα παιξει αυτο το χαρτι, ειτε απλα θα το εχει να πλαναται πανω απο διαφορα κεφαλια, αυτο κερδισε ο Σαμαρας. Ουτε που τον νοιαζει αν οι επομενοι "πυρηνες" θα βαρανε με τα ΑΚ-47, ετσι κι αλλιως οσο βαρανε αυτος κερδιζει.
Βρε,βρε,βρε,τι εκαναν οι αντιτρομοκρατικαριοι για το φιλαρακι τους τον κορκονεα...ρισκαρανε ολοκληρη ερευνα δηλαδη για να αποδειξει ο Κουγιας οτι ο Ρομανος ηταν"αναξιοπιστος"μαρτυρας...οταν ο παπαρας ο Κουγιας εβγαλε χαρτια που ελεγαν οτι ο Ρομανος, ο οποιος ηταν αυτοπτης μαρτυρας της δολοφονιας Γρηγοροπουλου, ειναι μελος ακροαριστερης βιαιης οργανωσης.
Παντως αμα ζησω φαση να τις τρωει κανας μνημονιολαγνος και τον δω να αναφωνησει"ΔΝΤ και ξερο ψωμι ρε κουφαλες!"μα την παναγια θα προσπαθησω να τον γλιτωσω...του βλακα του Ρομανου να φωναζει "ζητω η αναρχια κουφαλες"