Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ας προσεχε πες του μπαμπα...
Ντροπή σου.

Ακόμα και ο νόμος σέβεται τη μάνα και τον πατέρα του χειρότερου κακοποιού δεχόμενη ότι ο γονέας δεν υποθάλπει εγκληματία όταν τον κρύβει.

Είστε το χειρότερο είδος πολιτισμικής φύρας που μπορεί να συναντήσει άνθρωπος σε ένα κοινωνικό σύνολο.

Γιατί πολύ απλά δεν έχετε ούτε και θα αποκτήσετε ποτέ κανενός είδους πολιτισμό.

Βεβαίως ξεχνάς ότι όλα εδώ πληρώνονται.

Και μετά το 2009 θα έρθει πολύ σύντομα ο λογαριασμός για όλους τους Ελληνες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αυτοι που ειναι βολεμενοι δεν τα βλεπουν δυστυχως.Νομιζουν οτι ολα ειναι αγγελικα εκει εξω.

πάντως σήμερα το μεσημέρι στο καφέ του Μουσείου (13.30), στις ταβέρνες και τις καφετέριες και τις ταβέρνες του Μοναστηρακίου στην Ανδριανού (14.15-14.45), στα καφέ και τα μαγαζιά της Πλάκας πχ Σχολαρχείο  και στο Θησείο δεν έπεφτε καρφίτσα...

Κεραμεικό δεν πήγα...

τίγκα μιλάμε ...

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Καμια σχεση με τον Γιαννη Μπουρζουκο, μπαμπα της Αγγελικης Μπουρζουκου γκομενας του Ερρικου Ραλλη που φωναζε γιατι ειχαν καλεσει την κορη του μαρτυρα στη δικη για τους πυρηνες της φωτιας?
Δεν ξέρω και δε με ενδιαφέρει.

Σέβομαι τους γονείς και των εγκληματιών και των αναρχικών και των αστυνομικών.

Ανεξαρτήτως πορείας ένας γονέας έχει αφιερώσει τη ζωή του για να μεγλαώσει σωστά ή λαθος ένα παιδί.

Και όποιος δε σέβεται αυτή του την ιδιότητα είναι πιο κατάπτυστος και απο το ίδιο το βασανιστήριο που ενδεχομένως ένα οργανο ασκεί σε εναν κρατούμενο.

Αυτός έχει πολλές δικαιολογίες.

Εσείς καμμία. Είσθε απλά αναίσχυντοι.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ντροπή σου.

Ακόμα και ο νόμος σέβεται τη μάνα και τον πατέρα του χειρότερου κακοποιού δεχόμενη ότι ο γονέας δεν υποθάλπει εγκληματία όταν τον κρύβει.

Είστε το χειρότερο είδος πολιτισμικής φύρας που μπορεί να συναντήσει άνθρωπος σε ένα κοινωνικό σύνολο.

Γιατί πολύ απλά δεν έχετε ούτε και θα αποκτήσετε ποτέ κανενός είδους πολιτισμό.

Βεβαίως ξεχνάς ότι όλα εδώ πληρώνονται.

Και μετά το 2009 θα έρθει πολύ σύντομα ο λογαριασμός για όλους τους Ελληνες.
βγαλε αυτες τις μαλακιες απο το κεφαλι σου ...θα σε καταστρεψουν..ασχολισου με καμια γκομενιτσα...
αν ηταν γιος μου by the way θα του εσπαγα και το αλλο χερι....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μα το γράφει και ο γούγλης απλά δεν μπορούν να κάνουν μια απλή μετάφραση:

Έκρηξη χρεών προς το δημόσιο!

17.01.2013

φυσικά... αλλά δεν οφείλεται στο ότι δεν έχουν να πληρώσουν αλλά στο ότι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ και στο ότι ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ...

ας κατασχέσουν καμμιά διακοσαριά σπίτια και τα βγάλουν στο σφυρί για μπιρ παρά (έτσι ώστε ο οφειλέτης να συνεχίσει να χρωστάει) να δείς για πότε τα χρέη θα μειωθούν...

τι περιμένεις όμως σε μια χώρα που υπάρχει κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ επίσημο με καταστατικό , όπως επίσης και ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΟΙΚΙΣΤΩΝ με καταστατικό εγκεκριμένο από το πρωτοδικείο...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
να ζητησουμε ταπεινα συγγνωμη που μερικες χιλιαδες αθηναιοι μπορουν ακομα να πηγαινουν ενα ταβερνακι κυριακη μεσημερι

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
βγαλε αυτες τις μαλακιες απο το κεφαλι σου ...θα σε καταστρεψουν..ασχολισου με καμια γκομενιτσα...
αν ηταν γιος μου by the way θα του εσπαγα και το αλλο χερι....

Προφανώς και δεν έχεις παιδιά.

Είπαμε ντροπή σου και τέλος διαλόγου κοινωνικό απόβγαλμα.

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ξέρω και δε με ενδιαφέρει.

Σέβομαι τους γονείς και των εγκληματιών και των αναρχικών και των αστυνομικών.

Ανεξαρτήτως πορείας ένας γονέας έχει αφιερώσει τη ζωή του για να μεγλαώσει σωστά ή λαθος ένα παιδί.

Και όποιος δε σέβεται αυτή του την ιδιότητα είναι πιο κατάπτυστος και απο το ίδιο το βασανιστήριο που ενδεχομένως ένα οργανο ασκεί σε εναν κρατούμενο.

Αυτός έχει πολλές δικαιολογίες.

Εσείς καμμία. Είσθε απλά αναίσχυντοι.

αφου δε ξερεις τι λες ... τι τα λες?

Ο συγκεκριμενος ειχε δωσει ρεσιταλ οτι η ακαρδη αστυνομια παρακολουθει τον κακομοιρο αθωο γιο του γιατι απλα κατα τυχη η κορη του ετυχε να ξερει ενα μελος των πυρινων της φωτιας. Εδωσε καλυψη στον γιο του δηλαδη για να συνεχισει παρανομη δραση που κατελειξε στη ληστεια και τη συλληψη του κακομοιρου γιου του. Αν ηταν σοβαρος πατερας θα φροντιζε ο γιος του να μη φτασει εκει, ειδικα οταν υπηρχαν ενδειξεις οτι προς τα εκει παει.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τύπε, στις ΗΠΑ αν κάποιοι κυκλοφορούν με βαρυ οπλισμό, εχουν ληστέψει και απαγάγει, είναι σχεδόν σίγουρο ότι η αστυνομία - SWAT θα τους σκοτώσουν με την πρώτη ευκαιρία.

Η αστυνομία δεν πρέπει να βασανίζει τέτοια άτομα, απλά να τα σκοτώνει την ώρα της καταδίωξης.   

να σου πώ.. κάποτε είχε γίνει μόδα στην Ελλάδα η λεωφορειο-πειρατείες... η αρχή έγινε με εκείνον τον Φλοριάν Κάτι (αυτόν που τον γυρίσανε και έργο πανάθεμα τον) στην οποία οι Αλβανοί αστυνομικοί καθαρίσανε αυτόν αλλά και ένα παλληκάρι όμηρο (και φυσικά η οικογένεια περιμένει ακόμη δικαίωση από το ελληνικό αλλά και το αλβανικό κράτος αλλά γιατί να περιμένει δεν ήταν μετανάστης για την Ελλάδα και φυσικά δεν ήταν Αλβανός στην Αλβανία).. στην δεύτερη όμως τον αλβανό απαγωγέα τον φάγανε επιτόπου (δήθεν με ελεύθερο σκοπευτή  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:) και από τότε μαχαίρι οι λεωφορειο-πειρατείες...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Προφανώς και δεν έχεις παιδιά.

Είπαμε ντροπή σου και τέλος διαλόγου κοινωνικό απόβγαλμα.
εχω δυο και ειμαι περιφανος για αυτα ...και οχι να ντρεπομαι για αυτα....τεσπα ουτε και εγω θελω κουβεντες με ενα μαλακισμενο 20χρονο...........

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αφου δε ξερεις τι λες ... τι τα λες?

Ο συγκεκριμενος ειχε δωσει ρεσιταλ οτι η ακαρδη αστυνομια παρακολουθει τον κακομοιρο αθωο γιο του γιατι απλα κατα τυχη η κορη του ετυχε να ξερει ενα μελος των πυρινων της φωτιας. Εδωσε καλυψη στον γιο του δηλαδη για να συνεχισει παρανομη δραση που κατελειξε στη ληστεια και τη συλληψη του κακομοιρου γιου του. Αν ηταν σοβαρος πατερες θα φροντιζε ο γιος του να μη φτασει εκει, ειδικα οταν υπηρχαν ενδειξεις οτι προς τα εκει παει.

Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Είπαμε τέλος διαλόγου.

Να μάθετε να σέβεστε τον πόνο του πατέρα και της μάνας. Διαφορετικά κανείς δε θα σεβαστεί ποτέ το δικό σας πόνο.

Οι στείροι και οι στέρφες εξαιρούνται. Λογικό να είναι σκατόψυχοι/σκατόψυχες.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ο τυπάκος από την Κύπρο εισέπραξε μια παχυλότατη αποζημίωση από το ελληνικό δημόσιο (300 χιλιαρικάκια), τέτοια που θα έβλεπε ευχαριστα την προοπτική να ξαναπέσει στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ και να ξανατύχει της ιδίας μεταχείρισης...
Οι μπατσοι που μας ζημιωσαν 300 χιλιαρικα τι επαθαν;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αυτό έκαναν και οι Τουρκοκύπριοι φρουροί το 1996, πυροβόλησαν και σκότωσαν τον Σολωμό Σολωμού που ανέβηκε στον ιστό και πήγε να κατεβάσει τη σημαία τους.
Αλλά τότε εσύ κι οι όμοιοί σου κλαψουρίζατε.

υπάρχουν κάποιες ουσιαστικές και θεμελιώδεις διαφορές 

τι φρουρούσαν οι τουρκοκύπριοι φρουροί ?
ποιός τους είχε δώσει την εντολή να φρουρήσουν ?
ποιός τους είχε διορίσει φρουρούς ?

ο Σολωμός Σολωμού δολοφονήθηκε από κάποιους παρανόμους στα πλαίσια παρανόμων ενεργειών ΤΟΥΣ και όχι γιατί ο ίδιος έκανε κάτι παράνομο...

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εχω δυο και ειμαι περιφανος για αυτα ...και οχι να ντρεπομαι για αυτα....τεσπα ουτε και εγω θελω κουβεντες με ενα μαλακισμενο 20χρονο...........

46 είμαι ανάγωγε.

Ελπίζω τα παιδιά σου να έχουν περισσότερο πολιτισμό και να ξέρουν καλύτερα ελληνικά απο σένα. Για τα δικά μου πρώτα από όλα είμαι πατέρας όχι υπερήφανος. Τα παιδιά δεν είναι αποκτημα. Είναι διακριτές προσωπικότητες.

Τέλος κουβέντας.

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Είπαμε τέλος διαλόγου.

Να μάθετε να σέβεστε τον πόνο του πατέρα και της μάνας. Διαφορετικά κανείς δε θα σεβαστεί ποτέ το δικό σας πόνο.

Οι στείροι και οι στέρφες εξαιρούνται. Λογικό να είναι σκατόψυχοι/σκατόψυχες.

και συ να μαθεις να μην κανεις ευαγγελιο τα οσα λεει καποιος ο οποιος εχει ηδη πει ψεμματα δημοσια.

Αν οι αστυνομικοι τον σαπισαν στο ξυλο μεσα στο κελι φυσικα να γινει και ερευνα και να τιμωρηθουν. Αλλα μη μου πουλας bleeding heart stories απο εναν ψευτη. Sorry I don't care.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
και συ να μαθεις να μην κανεις ευαγγελιο τα οσα λεει καποιος ο οποιος εχει ειδη πει ψεμματα δημοσια.

Αν οι αστυνομικοι τον σαπισαν στο ξυλο μεσα στο κελι φυσικα να γινει και ερευνα και να τιμωρηθουν. Αλλα μη μου πουλας bleeding heart stories απο εναν ψευτη. Sorry I don't care.

Είπαμε.

Τέλος κουβέντας.

Εισθε ανάξιοι λόγου.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ατυχής είναι μόνο η επιλογή του Σαμαρά για να κερδίσει ψήφους απ τη ΧΑ να ανοίξει ανοικτό πόλεμο με ΚΚΕ και αναρχικούς.

Πολύ σύντομα φρονώ ότι θα έχουμε μακελειό με πολλούς νεκρούς αστυνομικούς και έκνομους

Εάν ο Σαμαράς δε μπορεί να κατανννοήσει τι γίνεται στη βάση της κοινωνίας έχει τεράστιο πολιτικό και προσωπικό θέμα.

Ελπίζω να διαψευστώ. Αν και το θεωρώ νομοτελειακό πλέον.

Την επόμενη φορά για παράδειγμα που αναρχικοί θα εκτελέσουν την επόμενη ληστεία θα πέσουν πολλά φυσίγγια. Ειδικά έχοντας κατά νου τις φωτογραφιες τραγέλαφο που έβγαλε η αστυνομια ρετουσαρισμένες σε δημόσια θέα.

οι νεκροί αστυνομικοί θα πεσουν στα πλαίσια του καθήκοντος και των υποχρεώσεων τους...

οι έκνομοι πάλι... δεν θα επιβαρυνθεί το δημόσιο με τα έξοδα διατροφής τους κατά το διάστημα της φυλάκισης τους ...

και όσο για τα πολλά φυσίγγια.. βάρδα μόνο μην υπάρχουν τίποτε παράπλευρες απώλειες σαν τον Αξαρλιάν γιατί τότε βλέπω να πέφτει υδρογονοβόμβα στα Εξάρχεια, στα στέκια και τις καταλήψεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom