Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Φερομενος οτι ανηγειρε παρανομα δηλαδη...γιατι μπορει και να ΜΗΝ ανηγειρε.

πότε θα πάψεις να γκαιμπελίζεις?? (γαμημένο DNA  :headbang: :headbang: :headbang:)

κανένα από τα κτίρια του εν λόγω επιχειρηματία δεν έχει ανεγερθεί χωρίς την απαιτούμενη άδεια των αρμοδίων υπηρεσιών... μπορείς αυτό να το καταλάβεις ???? μάλλον όχι και δεν οφείλεται σε περιορισμένο δείκτη νοημοσύνης αλλά στο ότι δεν θέλεις να το καταλάβεις...

ο επιχειρηματίας διώκεται ποινικά για χρέη προς το δημόσιο... και δεν έχει καταδικασθεί ακόμη ούτε προωτόδικα...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.241
Πόντοι
5.006
θεμελιώδες λάθος... ο κ.Vovos ακόμη και σύμφωνα με την απόφαση του Σ.τ.Ε ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ... το ΣτΕ έκρινε μη σύννομη και παράνομη και αντιβαίνουσα στο Σύνταγμα πράξη της διοίκησης σχετικά με την χορήγηση της αδείας σύμφωνα με την οποία ο κύριος αυτός προχώρησε στην ανέγερση...

οι προσφυγές στο ΣτΕ ήταν κατά των πράξεων της διοίκησης και όχι κατά του επιχειρηματία... ενθυμούμαι καλώς την περίπτωσιν διότι είχα προσωπικά συμμετάσχει εις την κίνησιν δια την προσφυγήν στο ΣτΕ κατά της ανεγέρσεως του σχετικού κτίσματος εις την γωνίαν Κηφισίας και Αλεξάνδρας... βεβαίως εκεί κρίθηκε από το ΣτΕ και παράνομη η απόφαση για την αναγκαστική απαλλοτρίωση της πολυκατοικίας εις την οποίαν στεγάζεται το γνωστόν φαρμακείον επί της Κηφισίας (ο εν λόγω ιδιοκτήτης νομίζοντας ότι θα ανέβει η αξία της ιδιοκτησάις του αντέδρασε σε αυτό παρόλη την συμφωνίαν των υπολοίπων ιδιοκτητών οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους το 62% της οριζοντίου ιδιοκτησίας και όχι το 65% που προβλέπεται από την νομοθεσίαν)... βεβαίως αντιλαμβάνομαι εκ του αποτελέσματος πόσο λάθος έκανα στην υπόθεση αυτή και ότι αν ο δεδομένος επιχειρηματίας είχε καταφέρει να πάρει όλα τα πανάρχαια κτίσματα της περιοχής συμπεριλαμβανομένου του πάλαι ποτέ εστιατορίου "Κανάρια" τώρα η περιοχή θα είχε πολύ καλύτερη μορφή..

και πάμε στον αξιωματικό που πυροβόλησε... βεβαίως δεν έχει υποστεί καμμία συνέπεια διότι κρύπτεται εις την φωλεάν των παρανόμων οι οποίοι επικροτούν τέτοιες πράξεις...
και ολως τυχαιως κατα την γνωμη σου η διοικηση εδωσε αδεια στον επιχειρηματια..να υποθεσω δηλαδη πως και εγω αν ζητουσα αδεια θα μου την δινανε κατευθειαν....

Επισκέπτης
ο επιχειρηματίας διώκεται ποινικά για χρέη προς το δημόσιο... και δεν έχει καταδικασθεί ακόμη ούτε προωτόδικα...
Ο τραμου στο νομικο mode.

Οταν η κουβεντα παει πχ στους αναρχικους το γυρνα στο πολιτικο mode...αυτα ειναι.

Επισκέπτης
και ολως τυχαιως κατα την γνωμη σου η διοικηση εδωσε αδεια στον επιχειρηματια..να υποθεσω δηλαδη πως και εγω αν ζητουσα αδεια θα μου την δινανε κατευθειαν....
Θα σου απαντησει στο εντελως νομικο...παλι καλα που δεν ειναι δικεορος δηλαδη.

Επισκέπτης
Ο τραμου στο νομικο mode.

Οταν η κουβεντα παει πχ στους αναρχικους το γυρνα στο πολιτικο mode...αυτα ειναι.

Ο τραβατρόμπας ποτέ δεν καταδικάζει πριν από τη δικαιοσύνη.

Όταν πρόκειται για Βωβούς, Ενέργκες κλπ.
Όχι ότι το κάνει μετά δλδ..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
ειλικρινά δεν καταλαβαίνω με ποιόν τρόπο συγχέεται η απόρριψις μίας πράξεως της διοικήσεως με το αν κάποιος μπορεί να έχει θεώρησιν ??

ειδικώτερα για την συγκεκριμένη περίπτωση ο επιχειρηματίας είναι ακόμη κατηγορούμενος και όχι καταδικασμένος...

για την υπόθεσιν εις την οποίαν αναφέρεστε έχετε προφανώς λάθος...

Να το ξαναπάρουμε "αλλιώς" γιατί κινδυνεύετε να "ξαναβρείτε";

μισαλλοδοξία : το μίσος εναντίον όσων έχουν διαφορετική άποψη (πολιτική τοποθέτηση, θρησκεία κ.λπ)

Ο μισαλλόδοξος θα στολίσει αυτόν που έχει αντίθετη άποψη (ή απλώς του χαλά την "φτιάξη")με "κοσμητικά" βαρύτερα από το "ταραξίας".

Επισκέπτης
Ο τραβατρόμπας ποτέ δεν καταδικάζει πριν από τη δικαιοσύνη.

Όταν πρόκειται για Βωβούς, Ενέργκες κλπ.
Όχι ότι το κάνει μετά δλδ..
Μετα παιζει το"καλα κανει η επιχειρηση και παρανομει γιατι πρεπει να εξασφαλιστουν τα κερδη"κλπ.

Επισκέπτης
Να το ξαναπάρουμε "αλλιώς" γιατί κινδυνεύετε να "ξαναβρείτε";

μισαλλοδοξία : το μίσος εναντίον όσων έχουν διαφορετική άποψη (πολιτική τοποθέτηση, θρησκεία κ.λπ)

Ο μισαλλόδοξος θα στολίσει αυτόν που έχει αντίθετη άποψη (ή απλώς του χαλά την "φτιάξη")με "κοσμητικά" βαρύτερα από το "ταραξίας".

Πες μου κάτι.
Πως θα χαρακτήριζες κάποιον ο οποίος θεωρεί πως τα χρέη ιδιωτών προς το δημόσιο αυξάνονται επειδή δε γουστάρουν να πληρώσουν (κι όχι δε μπορούν) την ίδια στιγμή που υπερασπίζεται με πάθος Βωβούς & ΣΙΑ οι οποίοι χρωστούν αλλά δεν έχουν καταδικαστεί ούτε πρωτόδικα χωρίς να χαρακτηριστείς μισαλλόδοξος??

Επισκέπτης
Μετα παιζει το"καλα κανει η επιχειρηση και παρανομει γιατι πρεπει να εξασφαλιστουν τα κερδη"κλπ.

Εννοείται.
Άσε που αν άφηναν τα Βωβοειδή να λειτουργούν όπως αυτά θα επιθυμούσαν θ'άλλαζαν όψη οι Αμπελόκηποι..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Πες μου κάτι.
Πως θα χαρακτήριζες κάποιον ο οποίος θεωρεί πως τα χρέη ιδιωτών προς το δημόσιο αυξάνονται επειδή δε γουστάρουν να πληρώσουν (κι όχι δε μπορούν) την ίδια στιγμή που υπερασπίζεται με πάθος Βωβούς & ΣΙΑ οι οποίοι χρωστούν αλλά δεν έχουν καταδικαστεί ούτε πρωτόδικα χωρίς να χαρακτηριστείς μισαλλόδοξος??

Έχω κάτι κατά νου, αλλά πολύ φοβούμαι ότι δεν τυγχάνει προσηνές.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Εννοείται.
Άσε που αν άφηναν τα Βωβοειδή να λειτουργούν όπως αυτά θα επιθυμούσαν θ'άλλαζαν όψη οι Αμπελόκηποι..

Αυτό είναι σίγουρον. Το πρός το καλύτερον αμφισβητείται.

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
θεμελιώδες λάθος... ο κ.Vovos ακόμη και σύμφωνα με την απόφαση του Σ.τ.Ε ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ... το ΣτΕ έκρινε μη σύννομη και παράνομη και αντιβαίνουσα στο Σύνταγμα πράξη της διοίκησης σχετικά με την χορήγηση της αδείας σύμφωνα με την οποία ο κύριος αυτός προχώρησε στην ανέγερση...

οι προσφυγές στο ΣτΕ ήταν κατά των πράξεων της διοίκησης και όχι κατά του επιχειρηματία... ενθυμούμαι καλώς την περίπτωσιν διότι είχα προσωπικά συμμετάσχει εις την κίνησιν δια την προσφυγήν στο ΣτΕ κατά της ανεγέρσεως του σχετικού κτίσματος εις την γωνίαν Κηφισίας και Αλεξάνδρας... βεβαίως εκεί κρίθηκε από το ΣτΕ και παράνομη η απόφαση για την αναγκαστική απαλλοτρίωση της πολυκατοικίας εις την οποίαν στεγάζεται το γνωστόν φαρμακείον επί της Κηφισίας (ο εν λόγω ιδιοκτήτης νομίζοντας ότι θα ανέβει η αξία της ιδιοκτησάις του αντέδρασε σε αυτό παρόλη την συμφωνίαν των υπολοίπων ιδιοκτητών οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους το 62% της οριζοντίου ιδιοκτησίας και όχι το 65% που προβλέπεται από την νομοθεσίαν)... βεβαίως αντιλαμβάνομαι εκ του αποτελέσματος πόσο λάθος έκανα στην υπόθεση αυτή και ότι αν ο δεδομένος επιχειρηματίας είχε καταφέρει να πάρει όλα τα πανάρχαια κτίσματα της περιοχής συμπεριλαμβανομένου του πάλαι ποτέ εστιατορίου "Κανάρια" τώρα η περιοχή θα είχε πολύ καλύτερη μορφή..

και πάμε στον αξιωματικό που πυροβόλησε... βεβαίως δεν έχει υποστεί καμμία συνέπεια διότι κρύπτεται εις την φωλεάν των παρανόμων οι οποίοι επικροτούν τέτοιες πράξεις...

Μια ερώτηση μόνο: παίρνεις τσιμπούκια σε όλους τους οικονομικά ισχυρούς στην Ελλάδα ή κάνεις κάποια, στοιχειώδη έστω, επιλογή;

Επισκέπτης
Έχω κάτι κατά νου, αλλά πολύ φοβούμαι ότι δεν τυγχάνει προσηνές.

ΟΚ.
Ρώτα τον τώρα, αν γίνουν αυτά που αυτός προτείνει (να τους πάρουν τα σπίτια με τέτοιο τρόπο ώστε να εξαθλιωθούν κι άλλο) την ώρα που ο ίδιος θεωρεί εαυτόν καβατζωμένο, προς τα που νομίζει πως θα στραφούν οι εξαθλιωμένοι?
Προς τα Βωβοειδή στα οποία δε θα μπορούν να έχουν πρόσβαση ή προς τον ίδιο?
Κι αν στραφούν προς τον ίδιο, αυτός θα τύχει απ'τα Βωβοειδή τη στήριξη που αυτός απλόχερα προσφέρει??

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467

Δείτε τέκνον μου Τραβαμούνιε.

Υποθετικά, αν κάποιος φάει φασολάδα, ανεβεί στον Παρθενώνα, βάλει ένα χωνί στην απόληξη του παχέως εντέρου του και αρχίσει να πέρδεται, δεν παρανομεί.

Πλήν όμως όλοι θα τον χαρακτηρίσουν, το λιγότερο "γελοίο".

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Δείτε τέκνον μου Τραβαμούνιε.

Υποθετικά, αν κάποιος φάει φασολάδα, ανεβεί στον Παρθενώνα, βάλει ένα χωνί στην απόληξη του παχέως εντέρου του και αρχίσει να πέρδεται, δεν παρανομεί.

Πλήν όμως όλοι θα τον χαρακτηρίσουν, το λιγότερο "γελοίο".

Ματαιοπονείς, αγαπητέ.
Ο τραβατρόμπας είναι του δόγματος Βουλγαράκη, ότι είναι νόμιμο (που λέει ο λόγος νόμιμο δηλαδή) είναι και ηθικό.
Τίποτα απ΄όσα κάνει η οικονομική και πολιτική εξουσία δεν τον ενοχλεί.

Επισκέπτης
Μια ερώτηση μόνο: παίρνεις τσιμπούκια σε όλους τους οικονομικά ισχυρούς στην Ελλάδα ή κάνεις κάποια, στοιχειώδη έστω, επιλογή;
Παντου παιρνει τσιμπουκια,δεν κανει διακρισεις.
Τσιμπα και ενα σπεσιαλ τραβατρομποπονημα τωρα μιας και εισαι νειατο.
στο Λονδίνο μία φορά μπήκαμε σε ένα μαγαζί με μάλλινα με την κυρά μου που είχε κάτι καλάθια με τρομερές εκπτώσεις... διάλεξε κάτι η γυναίκα μου από ένα καλάθι που είχε τιμή 8 λίρες.. στο ταμείο το bar code έβγαλε τιμή 46 λίρες.. άρχισα να διαμαρτύρομαι και μου είπαν ότι πιθανόν να είχε μπλεχτεί από κάποιον πελάτη.. συνεχισα τις διαμαρτυρίες και με άκουσε ένας μπόμπης που περνούσε από έξω.. μπήκε μέσα με ρώτησε ευγενικά τι συμβαίνει και αμέσως μου είπε την διευθυνση το τηλέφωνο και το μαίλ από το γραφείο παραπόνων του υπουργείου εμπορίου...

τότε βγήκε από το γραφείο ο διευθυντής του καταστήματος και είπε αμέσως να πληρωθεί το είδος με 8 λίρες, ζήτησε συγνώμη, σκέπασε τα καλάθια για να μην πλησιάζουν πελάτες και έβαλε τις πωλήτριες να ψάξουν μην υπάρχουν παραπεταμένα.. το κάνει κανένας έλληνας έμπορος αυτό?
Καλο,ε?Τιμα τα ελληνικα χρωματα που λεμε...

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Παντου παιρνει τσιμπουκια,δεν κανει διακρισεις.
Τσιμπα και ενα σπεσιαλ τραβατρομποπονημα τωρα μιας και εισαι νειατο.Καλο,ε?Τιμα τα ελληνικα χρωματα που λεμε...

Τέλειο. Με έπιασε ρίγος εθνικής ανάτασης.  :2funny:

Επισκέπτης
Αλλο ενα πολυ ωραιο...Επειδη ο τραβατρομπας ειναι πανω απ 'ολα του πατρις-θρησκεια-οικογενεια...
Η εριτίμη σύζυγος μου δίσταζε και το σκεφτότανε. Φυσικά εγώ ούτε να το ακούσω ήθελα (μεταφράζοντας το ποσό των 3.800 ευρώ πλέον υλικών σε περίπου 50 ξενοπηδήματα) και πρότεινα να το φτιάξουμε μόνοι μας.

"Μα θα τα καταφέρουμε? Δεν έχουμε βάψει ποτέ σπίτι από την αρχή" η μόνιμη επωδός της γυναίκας μου.

"Γαμώ το κέρατο μου γαμώ. Δεν είναι και μαθηματικά, ούτε φιλοσοφία, σπάτουλα, γυαλόχαρτο και μπατανόβουρτσα είναι" αντέτεινα εγώ..

τελικά πείστηκε ...
Αμα εχεις τη γυναικα κορωνα στο κεφαλι σου που λεμε...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
3800 ευρώ για βάψιμο πλέον υλικών?

τι σπίτι έχει?

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Αλλο ενα πολυ ωραιο...Επειδη ο τραβατρομπας ειναι πανω απ 'ολα του πατρις-θρησκεια-οικογενεια...Αμα εχεις τη γυναικα κορωνα στο κεφαλι σου που λεμε...

76 ευρά το ξενοπήδημα;
Με αλβανικά city tours πάει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom