gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
θελεις να το δοκιμάσουμε?
Να δοκιμασω εγω;
Φτου σου ξετσιπωτε, βρωμιαρη, απατεωνα, κοτα αλανιαρα, γυφτουλα, παλιομασκαρα, χαλε!
θελεις να το δοκιμάσουμε?
Τωρα εβαλα κι εγω τα γελια!!!!!!Να δοκιμασω εγω;
Φτου σου ξετσιπωτε, βρωμιαρη, απατεωνα, κοτα αλανιαρα, γυφτουλα, παλιομασκαρα, χαλε!
Δεν το κανεις καλα!!!Να δοκιμασω εγω;
πως μπορεις να βρισεις εσυ ρε πιρφορε? θα τον λες χαλασμενο λουκουμαδακι ή μαραμενο τριανταφυλλακι?Τα βλέπεις φίλε σνούπι? Αρα γιατι να σταματησει?
Τωρα βεβαια αν αρχισω εγω να βριζω ετσι τον Μεξικανο χωρις λογο επι μηνες κάθε μερα οποτε ποσταρει, δεν ξερω αν θα εξακολουθησει να το βρισκει διασκεδαστικο...
Τι λες φιλε Μεξικανε, θελεις να το δοκιμάσουμε?
Τουλάχιστο αυτός γράφει κάτι και μας διασκεδάζει (ομολογώ ότι με κάποια από αυτά γελάω).
Εσένα που γράφεις ασυναρτησίες τί να σε κάνουμε;
μπορεί να αρχίσω να τον βρίζω εγώ αν είναι...Τα βλέπεις φίλε σνούπι? Αρα γιατι να σταματησει?
Τωρα βεβαια αν αρχισω εγω να βριζω ετσι τον Μεξικανο χωρις λογο επι μηνες κάθε μερα οποτε ποσταρει, δεν ξερω αν θα εξακολουθησει να το βρισκει διασκεδαστικο...
Τι λες φιλε Μεξικανε, θελεις να το δοκιμάσουμε?
έλα τώρα που σε βρήκαΠάλι κλαίγεσαι μωρή σαμαρικιά λουμπίνα; Άντε να πάρεις κάνα τσιμπούκι στο Χρύσανθο μπας και έρθεις στα ίσια σου.
..ετοιμασου να μπεις και συ στο ημερησιο μπινελικι....έλα τώρα που σε βρήκα
δεν σου είναι βαρετό να βρίζεις μόνο, τα συγκερκιμένα 2 άτομα?
για ποιο λόγο δεν τους χτυπάς με επιχειρήματα και καταφεύγεις σ αυτόν τον τρόπο?
αν στο κάνουν εσένα θα σου αρέσει?
...πιο πολυ μου αρεσε παντως το νικ μπουρδελιωτης...κακως τον εχεις "ψυγειο"...και για να συννενοούμαστε το θέμα ασυναρτησίες ξεκίνησε με την..."πρότασή" μου οι ανάρχες να μην καίνε τα αυτοκίνητα και τα μαγαζάκια του απλοού πολίτη, αλλά μια και είναι εχθροί του καπιτλισμού και του συστήματος και των τραπεζών, να χτυπήσουν ΑΜΕΣΑ τις τράπεζες ( σήκωμα καταθέσεων, πιστόλιασμα δανείων κοκ)
ε εκεί βραχυκύκλωσαν όλα τα αριστερά ανάρχια μαζί λέγοντας (άκουσον άκουσον) ότι αν γίνει αυτό ο απλός πολίτης θα τα πληρώσει!!!!!!
δηλ δεν χτυπάμε άμεσα τον εχθρό γιατ΄΄ι θα τα πληρώσει ο απλός πολίτης,
αλλά χτυπάμε έμεσα τον εχθρό, καίγοντας το μαγαζάκι του απλού πολίτη!
τα συμπεράσματα δικά σας για τους οπαδούς του "κάτω το κράτος"! ;)
αυτά τα τρομερά επιχειρήματα των αριστερών με συγκλονίζουν!...πιο πολυ μου αρεσε παντως το νικ μπουρδελιωτης...κακως τον εχεις "ψυγειο"...
συνεπώς οι αναρχικοί είναι εναντίον των εργαζομένων…
παάπρωφ δεν τα θυμάσαι καλά τα πράγματαΣνουπάκο, από ότι θυμάμαι όταν πέταγες αυτά τα επιχειρήματα της πούτσας για πιστολιάσματα και δάνεια στο είχα βουλώσει επαρκώς και το γύρισες στην ευγένεια και την κατανόηση. Ξεθάρεψες πάλι?
αυτό λέω από προχθές και όλα τα ανάρχια σηκώνουν σκόνη για να μην βγει στην επιφάνεια!Κατάλαβα επιτέλους γιατί οι αναρχικοί καίνε και ρημάζουν τις περιουσίες του κοσμάκη….
Γιατί έτσι καταφέρνουν ένα στρατηγικό πλήγμα στο σύστημα. Οποιος θέλει να νικήσει τον καπιταλισμό πρέπει να υπερνικήσει το εμπόδιο της επιδίωξης της ατομικής προόδου…
Εξάλλου ας μην ξεχνάμε ότι οι θεωρίες του Μάρξ και των επιγόνων του κατέρρευσαν διότι δεν έλαβαν υπόψιν ότι η χειραφέτηση των εργαζομένων (από το καπιταλιστικό σύστημα), έδωσε στον καθένα από αυτούς το όνειρο της ατομικής προόδου εις βάρος φυσικά της ταξικής συνείδησης η οποία ξεθωριάζει μέρα με την μέρα…
με απλά λόγια την “επιστημονική” θεωρία του Μάρξ την κατετρόπωσε το αυτοκίνητο, το καλύτερο και μεγαλύτερο σπίτι, το τελευταίο μοντέλλο κινητού, το ψυγείο, το πλυντήριο πιάτων και τα λοιπά τα συμμετέχοντα στο όνειρο της ατομικής προόδου…
αρα οι εργαζόμενοι που προσπαθούν να βελτιώσουν την ζωή τους αποτελούν κόκκινο πανί για τους αναρχικούς διότι γιαυτούς είναι το ΣΥΣΤΗΜΑ…. περισσότερο κόκκινο και από όλες τις δυνάμεις των ΜΑΤ…
συνεπώς οι αναρχικοί είναι εναντίον των εργαζομένων…