Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
πλάκα πλάκα έχει λυσσάξει η πιεξούλα. Φοβούμαι ότι ρετάρει επικινδύνως προς Δαφνί μεριά.
πλάκα πλάκα έχει λυσσάξει η πιεξούλα. Φοβούμαι ότι ρετάρει επικινδύνως προς Δαφνί μεριά.
καλά ονειρέψου εσύ τον Ρωμανό φοιτητή!
κι εγώ σου λέω ότι με την πρώτη που θα βγει θα γίνει η στραβή...
και ή θα τον πιάσουν και δε θα ξαναβγει απ τη φυλακή
ή θα τον ψάχνουν σαν τον Ξηρό και δε θα ξαναπατήσει στα ΤΕΙ.
νταραβέρια με γκομενίτσες δεν παίζει να έχει πάντως.
Άσε που είναι και παντρεμένος.
Αλήθεια πόσο πατσαβούρα παίζει να είναι η "γυναίκα" του?
μικρό κοριτσάκι πήγε και παντρεύτηκε έναν ληστή,αναρχικό,εγκληματία, μόνο και μόνο για να τη γ@μάει επίσημα μέσα στη φυλακή@ Γονείς δεν έχει? Μυαλό?
καλά ονειρέψου εσύ τον Ρωμανό φοιτητή!
κι εγώ σου λέω ότι με την πρώτη που θα βγει θα γίνει η στραβή...
και ή θα τον πιάσουν και δε θα ξαναβγει απ τη φυλακή
ή θα τον ψάχνουν σαν τον Ξηρό και δε θα ξαναπατήσει στα ΤΕΙ.
νταραβέρια με γκομενίτσες δεν παίζει να έχει πάντως.
Άσε που είναι και παντρεμένος.
Αλήθεια πόσο πατσαβούρα παίζει να είναι η "γυναίκα" του?
μικρό κοριτσάκι πήγε και παντρεύτηκε έναν ληστή,αναρχικό,εγκληματία, μόνο και μόνο για να τη γ@μάει επίσημα μέσα στη φυλακή@ Γονείς δεν έχει? Μυαλό?
γιατί απ όλα?κλάψε !
γιατί απ όλα?
που δε θα γ@μάει όπως ονειρεύεσαι ή για το πατσαβούρι που παντρεύτηκε έναν εγκληματία?
τι πιθανό ρε?Einai πιθανο αυτο που λές. Τα ιδια εκανε οχι μονο ο Ξηρος αλλα και ο Σακκας. Η Ελλάδα μετα απο αυτες τις δυο περιπτώσεις θα έπρεπε να μεριμνήσει ωστε να μη συμβουν στο μελλον παρομοια περιστατικα τέτοια ωστε να την ξαναφέρουν στα ιδια διλληματα και διχασμούς. Δεν έγινε ποτε ολοι αδιαφορησαν και να που το προβλημα εμφανιστηκε ξανα αυτη τη φορα διογκωμενο.
πατσαβούρι είναι λέμε!κλάψε κι άλλο !
το γκομενακι είναι πολύ δυνατό....
εγω το,, μιλφ μαμα γουσταρω,,, ;)κλάψε κι άλλο !
το γκομενακι είναι πολύ δυνατό....
τι πιθανό ρε?
σιγά μην κάτσει να διαβάσει και να σπουδάσει το αγράμματο!
ας μάθει πρώτα ορθογραφία που γράφει και επαναστατικές προκηρύξεις! ;)
Kai to λενε λες και πετυχε στο ΜΙΤ λες και τον πήρανε στην ΝΑΣΑ. Σιγα σε ενα ΤΕΙ πέρασε. Σιγα την επιτυχια ... οταν εδινα πανελλαδικες με τους βαθμους που ειχα στο τμημα του περνούσα οχι απλα έτσι αλλα με υποτροφια
στα ,,,,ΜΑΤΚαι τελικά που πέρασες? .
και με τέτοιες περγαμινές κατέληξες να κυνηγας γλάρους βρε καημενε μου?................Kai to λενε λες και πετυχε στο ΜΙΤ λες και τον πήρανε στην ΝΑΣΑ. Σιγα σε ενα ΤΕΙ πέρασε. Σιγα την επιτυχια ... οταν εδινα πανελλαδικες με τους βαθμους που ειχα στο τμημα του περνούσα οχι απλα έτσι αλλα με υποτροφια
ατιμη κενωνιαααααααααήταν αριστος μαθητης .... και τελικά περασε σε ενα ΤΕΙ ποιον κοροιδευουν δεν ξερω α ρε καταραμενα μιντια οτι φιδια θελει λεει ο καθενας και αναπαραγεται μετα σε ολη την κοινωνια
και με τέτοιες περγαμινές κατέληξες να κυνηγας γλάρους βρε καημενε μου?................
μετράνε σώβρακα ?Οι αξιωματικοι δεν κυνηγάνε γλάρους. Λάθος τα ξέρεις. Οτι κατεβαινει στο κεφάλι του καθενος
μετράνε σώβρακα ?
Οι αξιωματικοι δεν κυνηγάνε γλάρους. Λάθος τα ξέρεις. Οτι κατεβαινει στο κεφάλι του καθενος
α........Οι αξιωματικοι δεν κυνηγάνε γλάρους. Λάθος τα ξέρεις. Οτι κατεβαινει στο κεφάλι του καθενος