Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.365
- Πόντοι
- 1.686
όσο για να ζω και να μην λιποθυμήσω από την πείνα.
Παπαζολάκη ! Οεο !
Χάρηκα που σε ξαναβρίσκω !
όσο για να ζω και να μην λιποθυμήσω από την πείνα.
............. επι αυτου,,,μαυρα μεσανυχτα,,,,, ;)τυπε, 1000 πουτανες ρωσιδες δεν πιανουν μια, μπροστά στην σιγανοπαπαδιά Ελλεηνίδα κόρη αστού
Για πόσο άραγε;
Ρε συ δεν προλαβαίνω να πω αλήθειες πλέον.
Ζηρο ,αυτός που μπανάρει πιο γρήγορα και από τη σκιά του !
Ποια είναι αυτη?αλεξουκο με αυτη πως και δεν εχεις πιρφορισει ακομα?
Ποια είναι αυτη?
Ποια είναι η Ann Coulter?Η ψωροκωστανεικη εκδοχη της Ann Coulter...
Ποια είναι η Ann Coulter?
Ποια είναι η Ann Coulter?
Εγω αυτές τις σιχαινομαι. Όπως και γενικα την ακροδεξια αμερικανικη ρητορικη. Προσβαλλει τη νοημοσυνη μου.Αμερικανιδα μιλφαρα που τουιταρει ακροδεξιες μαλακιες...
Εγω αυτές τις σιχαινομαι. Όπως και γενικα την ακροδεξια αμερικανικη ρητορικη. Προσβαλλει τη νοημοσυνη μου.
ρε φίλε...συγνώμη κιόλας αλλά εδώ και πάρα πολύ καιρό το μόνο που βλέπω από σένα είναι να βρίζεις χυδαία τον τραμουντάνα και τον ΆλεξΤι να πηδήξεις εσύ μωρή ευνουχισμένη σαύρα; Εσύ μόνο δια της όπισθεν χύνεις.
Το κακο φίλε ξερεις ποιο είναι? Ότι δεν εχουν παρεμβει καμια εικοσαρια ατομα να τον κραξουν, όπως κανεις εσυ τωρα, και θεωρει ότι αυτό που κάνει είναι αποδεκτό.ρε φίλε...συγνώμη κιόλας αλλά εδώ και πάρα πολύ καιρό το μόνο που βλέπω από σένα είναι να βρίζεις χυδαία τον τραμουντάνα και τον Άλεξ
ούτε κουβέντα ούτε τίποτα άλλο! μόνο βρισίδια !
ε οι άλλοι τι χρωστάνε?
είναι θέμα αισθητικής
μπορείς να το σταματήσεις?
ρε φίλε...συγνώμη κιόλας αλλά εδώ και πάρα πολύ καιρό το μόνο που βλέπω από σένα είναι να βρίζεις χυδαία τον τραμουντάνα και τον Άλεξ
ούτε κουβέντα ούτε τίποτα άλλο! μόνο βρισίδια !
ε οι άλλοι τι χρωστάνε?
είναι θέμα αισθητικής
μπορείς να το σταματήσεις?
Δεν θυμασαι καλα.Ο πιξης ειναι τυπος
Καποτε σου μιλαγε κανονικα απ οτι θυμαμαι αλλα τον ειχες προκαλεσει οταν "στα δυσκολα" παντα την εκανες και ελεγες μετα απο ωρα ημουνα σκαιπ κτλ
Ο πιξης ειναι τυπος
Τουλάχιστο αυτός γράφει κάτι και μας διασκεδάζει (ομολογώ ότι με κάποια από αυτά γελάω).
Με λιγα ναι κ γω!!Τουλάχιστο αυτός γράφει κάτι και μας διασκεδάζει (ομολογώ ότι με κάποια από αυτά γελάω).
Εσένα που γράφεις ασυναρτησίες τί να σε κάνουμε;