tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
teloune diavatiria για γερμανια τυπε
και γώ θέλω να γαμίσω την Μπελούτσι... αυτό τι σημαίνει ότι θα μου κάτσει με το ζόρι ??
Να πανε να τα ζητήσουνε απο τη Γερμανική πρεσβεια, για να παρουνε αυτό που αρμόζει στην περίσταση (δεν ειναι διαβατήριο αλλα κατι αλλο)
αν σε δει λαιβ ,,ισως!!!και γώ θέλω να γαμίσω την Μπελούτσι... αυτό τι σημαίνει ότι θα μου κάτσει με το ζόρι ??
θα το λυσει κι αυτό ο τσιπρας τυπε
αν σε δει λαιβ ,,ισως!!!
Ενα ρητο του Αλμπερ Καμυ, αφιερωμενο σε ολους οσους χλευαζαν, εβριζαν και ευχοντουσαν ψοφο στον Ρωμανο.
"Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει."
Οταν δουμε καποιον που αντιστέκεται, θα το εχουμε στο νου μας. Αλλα χανουμε χρονο με ενα αλητάκι που εκανε ληστεια τραπεζας.
μην ξεχνάς και τον καραφλό μαλάκα που κάνει απεργία και αντίσταση στο σύνταγμα...
Οχι σκορ δεν υπαρχει τυπε,ουτε καν το ντερμπυ δεν υφισταται
Το πλανο του τριλιζα ειναι να βγουμε απο την εοκ και να κανουμε συνδεση με μεση ανατολή, οπως ηθελε ο γερο παπανδρεας. Αυτή την προταση του την έκαναν οι γυφτοι που εχει μαζεψει το απο παλαιο πασοκ. Ως δημοκρατης ο τσιπρι, αποδεχτηκε την προταση. Γιατι ειναι αγωνιστης αριστερος, οχι σαν κατι αλλους
ελεος ρε γκεο,,,ποιοι ακριβως είναι αυτοι στη μεση ανατολη που θα δινουν λεφτα στον τσιπρα για να διοριζει στο δημοσιο τυπε?
Οχι σκορ δεν υπαρχει τυπε,ουτε καν το ντερμπυ δεν υφισταται
ποιοι ακριβως είναι αυτοι στη μεση ανατολη που θα δινουν λεφτα στον τσιπρα για να διοριζει στο δημοσιο τυπε?
Κοιτα, σχετικα με την υλοποιηση του οραματος - εχουνε γινει συζητήσεις για πιθανη χρηματοδοτηση με τη ρωσια, ....