CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.469
- Πόντοι
- 2.606
..ποιος ξερει αδερφε μου,το προυσαλιο ποσταρει τωρα?ξερω γω?
..ποιος ξερει αδερφε μου,το προυσαλιο ποσταρει τωρα?ξερω γω?
Ευτυχως που ηρθε η ΤΡΟΙΚΑ κανονικα θέλει να έρθουν πολιτικοι απεξω να ξεκινησουν την διακυβερνηση της χωρας απο την αρχη να πιάσουν ολα τα συστηματα ενα ενα φορολογικο-σωφρονιστικο-εκπαιδευτικο και αλλα πολλά.
δεν μπορώ να σου μεταφράσω τα Ελληνικα σε Ελληνικα...................ποιος ξερει αδερφε μου,το προυσαλιο ποσταρει τωρα?
πες τα!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλα που ηρθε αλλα για τα κοψιματα μισθων τρεχατε στα δικαστηρια ομως. Τωρα που θα υποστουν αλλοι τις περικοπες και θα παρετε αναδρομικα μια χαρα η τροικα και τα μνημονια.
Καλα που ηρθε αλλα για τα κοψιματα μισθων τρεχατε στα δικαστηρια ομως. Τωρα που θα υποστουν αλλοι τις περικοπες και θα παρετε αναδρομικα μια χαρα η τροικα και τα μνημονια.
λες να πάρει τα σπίτια απο τον κόσμο :o οπως κάνει ο καπιταλισμος!!!!!!!!!....Κατσε τωρα που θα βγει αν παμε σε εκλογες ο φιλος σου ο αλεξης να δουμε που θα βρει τα λεφτα για τα ομολογα. Θα παρατεινει το μνημονιο? και τον δανεισμο? ή θα πει εγω το παιζω ανταρτης και αδειάζω τα σουπερ μαρκετ πειναει πραγματικα ο κοσμος και ψαχνω να βρω απο αλλου λεφτα? αντε να πουμε γιατι ολοι νομιζουν οτι έχουν αποψη ακομα και αν η μονη εξοδος απο το σπιτι ειναι για να πανε ως το σουπερ μαρκετ της γειτονιας.
ο Ρωμανός τώρα θα παίρνει πχ άδεια, θα φεύγει το πρωί από την φυλακή, θα γυρνάει το βράδυ και θα φέρνει και ένα χαρτί ότι παρακολούθησε μαθήματα;
θα την βγάζει όλη μέρα στο κυλικείο;
θα τον περικυκλώσουν οι φοιτήτριες,
θα γαμήσει πολλά μουνάκια, γοητευμένα από την δόξα του τρομοκράτη,
ίσως γαμήσει τόσο πολύ, που του φύγει η επαναστατική όρεξη.
σοβαρά τώρα ποιος θέλει, ας πούμε, το παιδί του να σπουδάζει μαζί με τον εγκληματία;
φιλε εισαι η κανεις τον μαλακα-χαζο??Κατσε τωρα που θα βγει αν παμε σε εκλογες ο φιλος σου ο αλεξης να δουμε που θα βρει τα λεφτα για τα ομολογα. Θα παρατεινει το μνημονιο? και τον δανεισμο? ή θα πει εγω το παιζω ανταρτης και αδειάζω τα σουπερ μαρκετ πειναει πραγματικα ο κοσμος και ψαχνω να βρω απο αλλου λεφτα? αντε να πουμε γιατι ολοι νομιζουν οτι έχουν αποψη ακομα και αν η μονη εξοδος απο το σπιτι ειναι για να πανε ως το σουπερ μαρκετ της γειτονιας.
φιλε εισαι η κανεις τον μαλακα-χαζο??
πούτσος να΄ναι,,,,,και δεν μας νοιάζει πιανού ειναι........να τον πίνουμε μας αρέσει...... :-*
Αϊντε σηκωθητε,τελειωσε και αυτη η παρασταση...Παμε για Χριστουγεννα μετα εκλογης προεδρου,και μετα το προγραμμα εχει εκλογες,καρναβαλια.. και η "ζωη" συνεχιζεται
Ετσι. Τελος οι ενημερωσεις για την υγεια του "αγωνιστή". Παμε για αλλο τσίρκο τώρα
Πηξαμε στους αγωνιστες.έχουμε τους σύριους και τον άλλον αγωνιστή τον αλληλέγγυο μιχαλογιαννάκη...
Πηξαμε στους αγωνιστες.