Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Προφανώς υπάρχει πρόβλημα και το παραδέχονται και οι ίδιοι. Πρώτη η πρωθυπουργάρα μας που έκλεισε συνάντηση με τους γονείς του ρωμανού και δεύτερος ο αθανασίου που παρακάλεσε -απ' το βήμα της Βουλής παρακαλώ- τον ρωμανό να σταματήσει την απεργία πείνας. Πάμε παρακάτω...

- Δεν πρότεινα να ανακληθούν ΟΛΟΙ οι φρουροί. Είπα να ανακληθεί ένας κι αυτός για λίγες ώρες την εβδομάδα, μην μου πεις ότι δεν έχεις ακούσει για αστυνομικούς που πηγαίνουν για ψώνια ή κάνουν τον σωφέρ των παιδιών. 1 τετράγωνο κάτω απ' το σπίτι μου μένει ο Βύρων Πολύδωρας, ξέρω πολύ καλά τι λέω γιατί βλέπω την φρουρά του κάθε μέρα. Επίσης, δεν είπα να ανακοινωθεί κάτι τέτοιο, εννοείται πως δεν πρέπει να γίνει γνωστό. Αν και τώρα που το σκέφτομαι, γιατί δεν δίνουν ΕΝΑΝ από αυτούς που πήραν απ' την προστασία των χαυγών; ΕΝΑΝ.

- Βραχιολάκι. Θα μου πεις ότι λαϊκίζω αλλά σου έχω λύση: Πουλάμε μισοτιμής την θωρακισμένη BWM που καταχρηστικά χρησιμοποιεί η σκατοσακούλα και σταματάμε το καταχρηστικό leasing στα αυτοκίνητα των πρώην βουλευτών. Κοίτα μόνο μην πεθάνει ο πιτσιρικάς και πληρώνεις τα 10πλάσια κάθε χρόνο στις επετείους.

Εν κατακλείδι, αν θέλεις να δείξεις ότι σέβεσαι την ανθρώπινη ζωή, θα βρεις λύση.

κακώς έκλεισε ο Σαμαράς ραντεβού με τον πατέρα Ρωμανό δεν είχε καμμιά δουλειά να το κάνει αυτό και καλώς ο Αθανασίου παρεκάλεσε να σταματήσει την απεργία πείνας…

οι χρυσαύγουλοι δεν είχαν αστυνομική φρουρά… αν θυμάσαι καλά τους είχαν αποσύρει και είχαν δώσει στους βουλευτές χρυσαύγουλους άδεια οπλοφορίας (με αποτέλεσμα τα ευτράπελα και τραγελαφικά με τις μπαταριές των όπλων που ξεχνούσαν να ασφαλίσουν οι πολεμοχαρείς και ετοιμοπόλεμοι στα αεροδρόμια)…

και απλά μειώνεις τις πιθανότητες δεν τις μηδενίζεις βγάζοντας έναν φρουρό από κάποιον τυχαία…. κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα συμβεί σε αυτόν κάτι στο διάστημα που έχεις αποσύρει τον φρουρό….

και στο φινάλε ποιός λέει ότι αν επιτρέψεις στον πιτσιρικά να πηγαίνει στα ΤΕΙ με συνοδεία, δεν θα σηκωθεί αύριο κάποιος άλλος ρωμανός να ζητάει το ίδιο ?? και μεθαύριο κάποιος άλλος … και την επομένη ένας τρίτος… και πάει λέγοντας… και τότε τι θα πείς σαν πολιτεία ?? ότι εσένα δεν σου κάνω το χατήρι ?? δεν είναι αυτό διακριτική αντιμετώπιση ?? ή μήπως θα πρέπει να κάνουμε τα χατήρια σε όλους καλυμένοι πίσω από τον μπερντέ των δήθεν ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του δήθεν δικαιώματος στην εκπαίδευση??

θα προτιμούσα να πουλήσω την μπέμπα (όχι ότι αξίζει και πολλά) και να σβήσω ένα μέρος ενός ομολόγου και να απαλλάξω έστω και ελάχιστα τον λαό από το βάρος του χρέους… όσο για το καταχρηστικό leasing τι είναι πάλι τούτο ?? κανένας πρώην βουλευτής δεν έχει αυτοκίνητο και οι συμβάσεις έχουν ορισμένη διάρκεια (3 ή 5 χρόνια)…. βουλευτής που παραιτείται αφήνει το αυτοκίνητο και το παίρνει ο επόμενος ….

και στο αν θα πληρώνουμε ή όχι δεκαπλάσια …. αυτοί που υποστηρίζουν το επιχείρημα αυτό είναι οι ίδιοι που λένε “ας βαρέσουμε κανόνι και ας πάει και το παλιάμπελο ας καούν όλα” “να τους διώξουμε και ας γίνει ότι θέλει” και συναφή…

και στο κάτω κάτω της γραφής τα όποια επεισόδια σε μια τυχόν επέτειο μπορούν να αντιμετωπιστούν (όχι από αυτήν την κυβέρνηση ούτε φυσικά από κυβέρνηση τσίπρα) εφόσον υπάρχει η πολιτική βούληση γιαυτό και τα απαραίτητα guts όπως επίσης και η πολιτική συναίνεση…. τυχόν όμως υποχώρηση σε παράλογα και παράνομα αιτήματα που οδηγούν στην εκ μέρους της πολιτείας επέμβαση στην εφαρμογή των νόμων έχουν συνέπειες οι οποίες ΔΕΝ μπορούν να αντιμετωπισθούν…

και εξακολουθώ να θέτω το ερώτημα και περιμένω την θέση σου σε αυτό ….

δεν είναι παράλογο οι ίδιοι οι οποίοι βρίζουν την κυβέρνηση για (δήθεν) παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη για καταστρατήγηση των νόμων στο θέμα της προφυλάκισης των βουλευτών της χρυσής αυγής χωρίς (κατά την αποψη τους) επαρκή στοιχεία (παρόλο που λίγους μήνες πριν σκούζανε από τα επίσημα μέσα τους για να οδηγηθούν στην φυλακή με ατάκες του τύπου “και μόνον ο λόγος που εκφέρουν οι χρυσαυγίτες αρκεί για να οδηγηθούν στην φυλακή”)  να ζητούν τώρα μετ’ επιτάσεως από την κυβέρνηση να παρέμβει ανοικτά στην δικαιοσύνη και παρανόμως να επιβάλλει την χορήγηση εκπαιδευτικής αδείας (και φυσικά αν τυχόν γίνει και καμμιά στραβή και την κοπανήσει θα βρίζουν την κάθε κυβέρνηση γιατί του έδωσε εκπαιδευτική άδεια και μάλιστα κατά παράβασιν του νόμου όπως για παράδειγμα με τον Ξηρό) ???

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Φωτογραφια απο τον γαμο που ειχε τελεσει στις φυλακες Αυλωνος

URL]]

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Καλά κάνεις κι επιμένεις, διάλογο κάνουμε. Αν είναι έτσι όπως τα λες όμως σημαίνει ότι είμαστε εντελώς ανυπεράσπιστοι, δηλαδή το κράτος φοβάται τι θα κάνει ένας 21άχρονος; ΤΟΣΟ μπουρδέλο είμαστε; Οι αστυνομικοί στους δρόμους τι κάνουν, καφεδάκι στα Everest.

Μόλις άκουσα ότι κάποιος (καθηγητής στις φυλακές Αυλώνα, αν άκουσα καλά) πρότεινε να κάνει αυτό που είπα για τον 1 μπάτσο, να τον συνοδεύει εκείνος.

Κοιτα υποτιθεται οτι για να μας υπερασπιστουν οι αστυνομικοι πρεπει να συντρεχουν και καποιες προυποθεσεις, συνθηκες ασφαλειας κλπ Δηλαδη σου λεει ο μπατσος οτι εγω γιανα μπορω να σε υπερασπιστω (τον πολιτη) θελω μια ομαδα εκαμ, ενα ελικοπτερο και 3 αυτοκινητα να συνοδευουν τον κρατουμενο. Αν δεν μου τα δωσεις αυτα, τοτε νιπτω τας χειρας μου.
Δεν φοβουνται αμεσα τον κρατουμενο, αυτο που φοβουνται ειναι η ενδεχομενη αποτυχια τους και σε ποια κεφαλια αυτη θα πεσει.

Για τον δασκαλο το διαβασα χθες, ωραιο μεν, αλλα δεν νομιζω να προκειται περι ρεαλιστικης προτασης. Αν το σκασει ο ρωμανος ειναι ευθυνη του κρατους οχι του δασκαλου. Ασε που αν γινει σκηνικο και παθει κατ ο δσκαλος, δεν τους ξεπλενει τιποτα

ΥΓ για το μπουρδελο, εννοειται πως ειναι ετσι :sunglasses:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καλά κάνεις κι επιμένεις, διάλογο κάνουμε. Αν είναι έτσι όπως τα λες όμως σημαίνει ότι είμαστε εντελώς ανυπεράσπιστοι, δηλαδή το κράτος φοβάται τι θα κάνει ένας 21άχρονος; ΤΟΣΟ μπουρδέλο είμαστε; Οι αστυνομικοί στους δρόμους τι κάνουν, καφεδάκι στα Everest.

Μόλις άκουσα ότι κάποιος (καθηγητής στις φυλακές Αυλώνα, αν άκουσα καλά) πρότεινε να κάνει αυτό που είπα για τον 1 μπάτσο, να τον συνοδεύει εκείνος.

μάλιστα… θα τον συνοδεύει…. αναλαμβάνει και την ευθύνη (με ότι και αν αυτό σημαίνει για ποινικές διώξεις) για το αν αποδράσει ?? τόσο για την απόδραση αλλά κύρια τις ευθύνες για το τι μπορεί να κάνει ο εν λόγω αν αποδράσει (πχ επαναλάβει μια ληστεία τράπεζας με θύματα αυτή την φορά) ??

και αυριο θα βγεί η μάνα του πχ Μπουσδούκου (ή όπως διάολο τον λένε) και θα ζητήσει το ίδιο για τον γιό της λέγοντας ότι θα τον συνοδεύει αυτή…. και μεθαύριο η μάνα του Ξηρού, του Χλωρού του Κορκονέα του του του και πάει λέγοντας….

δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά φίλε… δεν είναι σοβαρά…

και για να λαικίσω και εγώ όπως και ο κος καθηγητής που ψάχνει να βρεί ευκαιρία να την κοπανήσει από την δουλειά του και να κάνει (?) την μπείμπι σίτερ, τον καθηγητή ποιός θα τον αναπληρώνει στο σχολείο των φυλακών Αυλώνα και ποιός θα πληρώνει τον μισθό του ?? ο έλληνας φορολογούμενος ??

και όσο για το αν οι αστυνομικοί πίνουν καφεδάκι στα έβερεστ ή όχι … μα καθημερινά ακούμε και διαβάζουμε για αστυνομοκρατία, μπατσοκρατία κλπ κλπ κλπ… από την άλλη όταν θα ορμήξουν καμμιά πενηνταρια κοπρόσκυλα για να ελευθερώσουν τον ομοιδεάτη τους (κατά τα λεγόμενα του γιατί πιστεύω ότι είναι ένας κοινός ποινικός και τίποτε παραπάνω και όλα τα γραπτά του και οι διακηρύξεις του είναι για να θολώσει τα νερά και να παίξει το παραμύθι της δίωξης λόγω φρονημάτων) ο αστυνομικός που συνοδεύει ΔΕΝ έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει όπλο για να αποτρέψει την επίθεση…. αντε και ειδοποίησε την ΔΙΑΣ η κοντινότερη ομάδα της οποίας απέχει 3 τετράγωνα δηλαδή 2-4 λεπτά…. την έχουν κοπανήσει όλοι μαζί αφήνοντας πιθανόν στο χώμα και τον αστυνομικό και το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν θα βρεθούνε μάρτυρες να καταθέσουνε για τα γεγονότα (μα θα γίνουμε ρουφιάνοι τώρα θα λένε όλοι) …

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Φωτογραφια απο τον γαμο που ειχε τελεσει στις φυλακες Αυλωνος

http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/spiqjlweme548458083ca7e.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

σε λίγο θα ζητάει και άδεια για να βγεί να γαμίσει…. 

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατηγόρησε χτες στη Βουλή τον ΣΥΡΙΖΑ πως υμνεί έναν απεργό πείνας αλλά ξεχνάει πως ο νεαρός αυτός έχει καταδικαστεί σε 15 χρόνια κάθειρξη για ληστεία με Καλάσνικοφ. Μάλλον ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει αντιληφθεί ακόμα πως ο Νίκος Ρωμανός κάνει απεργία πείνας και κινδυνεύει να πεθάνει, διεκδικώντας το δικαίωμά του να πάρει εκπαιδευτικές άδειες και να παρακολουθήσει τα μαθήματα στη σχολή που πέρασε. Φυσικά, αν ο Νίκος Ρωμανός ήταν γιος του Αντώνη Σαμαρά, θα του πήγαιναν το πτυχίο στη φυλακή. Και βέβαια, δεν θα είχε μπει ποτέ στη φυλακή.
Ο Αντώνης Σαμαράς έχει πολύ ιδιαίτερες απόψεις για την Παιδεία, αφού η καθηγήτρια του Κολλεγίου Αθηνών που έπιασε τον γιο του να αντιγράφει απολύθηκε.
Αν ο γιος του Αντώνη Σαμαρά προσπαθούσε να κάνει ληστεία τράπεζας, τώρα στη φυλακή θα ήταν αυτοί που θα τον είχαν συλλάβει.
Πάντως, δεν καταλαβαίνω γιατί ο Αντώνης Σαμαράς κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ πως υμνεί έναν επίδοξο ληστή τράπεζας.
Ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε τον ΟΠΑΠ στον Δημήτρη Μελισσανίδη, έναν άνθρωπο ο οποίος πήγε στη φυλακή για λαθρεμπόριο καυσίμων και τον περασμένο Απρίλιο -είκοσι χρόνια μετά- καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης με ανασταλτικό χαρακτήρα.

Εντάξει, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι φίλος του Αντώνη Σαμαρά αλλά ποιος έβλαψε περισσότερο τη χώρα μας και τους πολίτες της; Ο Δημήτρης Μελισσανίδης που έκανε φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ή ο Νίκος Ρωμανός που απέτυχε να κλέψει τα ασφαλισμένα χρήματα μιας τράπεζας;

Αν το επιχείρημα είναι πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν κρατούσε Καλάσνικοφ, να θυμίσω πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης τηλεφώνησε στο συντάκτη του Unfollow Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο και, αφού τον διαβεβαίωσε πως θα σκοτώσει τον ίδιο και όλους τους συγγενείς του, του είπε:

«Θα σκίσω κι εσένα και τον εισαγγελέα. Εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ο Μελισσανίδης. Δεν θα μπορείς να κοιμηθείς. Δεν θα μπορείς να κυκλοφορείς, θα γίνω ο εφιάλτης σου. Ο φόβος μου θα σε καταδιώκει παντού. Εγώ είμαι ο Μελισσανίδης και δεν σηκώνω. Θα έρθουν στο σπίτι και την ώρα που κοιμάσαι θα σε τινάξουν στον αέρα. Εγώ έχω μάθει να μιλάω με μεγάλους δημοσιογράφους. Εψαξα για σένα και θα σε σκίσω».

Μπράβο στον Αντώνη Σαμαρά που ύμνησε τη φιλία του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, δίνοντάς τον ΟΠΑΠ σε έναν φοροφυγά που έβλαψε το Δημόσιο και καταδικάστηκε για αυτό.

Ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχουν αντιληφθεί πως ο χρόνος τους τελείωσε και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι τώρα που ξέρουν πως δεν έχουν καμία ελπίδα.

Ήρθε η ώρα ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος να πάρουν τον δρόμο για τα σπίτια τους και τα δικαστήρια.

Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο αυτούς τους μπαχαλάκηδες

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
1. κακώς έκλεισε ο Σαμαράς ραντεβού με τον πατέρα Ρωμανό δεν είχε καμμιά δουλειά να το κάνει αυτό και καλώς ο Αθανασίου παρεκάλεσε να σταματήσει την απεργία πείνας…

2. οι χρυσαύγουλοι δεν είχαν αστυνομική φρουρά… αν θυμάσαι καλά τους είχαν αποσύρει και είχαν δώσει στους βουλευτές χρυσαύγουλους άδεια οπλοφορίας (με αποτέλεσμα τα ευτράπελα και τραγελαφικά με τις μπαταριές των όπλων που ξεχνούσαν να ασφαλίσουν οι πολεμοχαρείς και ετοιμοπόλεμοι στα αεροδρόμια)…

3. και απλά μειώνεις τις πιθανότητες δεν τις μηδενίζεις βγάζοντας έναν φρουρό από κάποιον τυχαία…. κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα συμβεί σε αυτόν κάτι στο διάστημα που έχεις αποσύρει τον φρουρό….

4. και στο φινάλε ποιός λέει ότι αν επιτρέψεις στον πιτσιρικά να πηγαίνει στα ΤΕΙ με συνοδεία, δεν θα σηκωθεί αύριο κάποιος άλλος ρωμανός να ζητάει το ίδιο ?? και μεθαύριο κάποιος άλλος … και την επομένη ένας τρίτος… και πάει λέγοντας… και τότε τι θα πείς σαν πολιτεία ?? ότι εσένα δεν σου κάνω το χατήρι ?? δεν είναι αυτό διακριτική αντιμετώπιση ?? ή μήπως θα πρέπει να κάνουμε τα χατήρια σε όλους καλυμένοι πίσω από τον μπερντέ των δήθεν ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του δήθεν δικαιώματος στην εκπαίδευση??

5. θα προτιμούσα να πουλήσω την μπέμπα (όχι ότι αξίζει και πολλά) και να σβήσω ένα μέρος ενός ομολόγου και να απαλλάξω έστω και ελάχιστα τον λαό από το βάρος του χρέους… όσο για το καταχρηστικό leasing τι είναι πάλι τούτο ?? κανένας πρώην βουλευτής δεν έχει αυτοκίνητο και οι συμβάσεις έχουν ορισμένη διάρκεια (3 ή 5 χρόνια)…. βουλευτής που παραιτείται αφήνει το αυτοκίνητο και το παίρνει ο επόμενος ….

6. και στο αν θα πληρώνουμε ή όχι δεκαπλάσια …. αυτοί που υποστηρίζουν το επιχείρημα αυτό είναι οι ίδιοι που λένε “ας βαρέσουμε κανόνι και ας πάει και το παλιάμπελο ας καούν όλα” “να τους διώξουμε και ας γίνει ότι θέλει” και συναφή…

7. και στο κάτω κάτω της γραφής τα όποια επεισόδια σε μια τυχόν επέτειο μπορούν να αντιμετωπιστούν (όχι από αυτήν την κυβέρνηση ούτε φυσικά από κυβέρνηση τσίπρα) εφόσον υπάρχει η πολιτική βούληση γιαυτό και τα απαραίτητα guts όπως επίσης και η πολιτική συναίνεση…. τυχόν όμως υποχώρηση σε παράλογα και παράνομα αιτήματα που οδηγούν στην εκ μέρους της πολιτείας επέμβαση στην εφαρμογή των νόμων έχουν συνέπειες οι οποίες ΔΕΝ μπορούν να αντιμετωπισθούν…

και εξακολουθώ να θέτω το ερώτημα και περιμένω την θέση σου σε αυτό ….

8. δεν είναι παράλογο οι ίδιοι οι οποίοι βρίζουν την κυβέρνηση για (δήθεν) παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη για καταστρατήγηση των νόμων στο θέμα της προφυλάκισης των βουλευτών της χρυσής αυγής χωρίς (κατά την αποψη τους) επαρκή στοιχεία (παρόλο που λίγους μήνες πριν σκούζανε από τα επίσημα μέσα τους για να οδηγηθούν στην φυλακή με ατάκες του τύπου “και μόνον ο λόγος που εκφέρουν οι χρυσαυγίτες αρκεί για να οδηγηθούν στην φυλακή”)  να ζητούν τώρα μετ’ επιτάσεως από την κυβέρνηση να παρέμβει ανοικτά στην δικαιοσύνη και παρανόμως να επιβάλλει την χορήγηση εκπαιδευτικής αδείας (και φυσικά αν τυχόν γίνει και καμμιά στραβή και την κοπανήσει θα βρίζουν την κάθε κυβέρνηση γιατί του έδωσε εκπαιδευτική άδεια και μάλιστα κατά παράβασιν του νόμου όπως για παράδειγμα με τον Ξηρό) ???

Πάμε να τα δούμε ένα προς ένα ρε μπαγάσα, πρόσθεσα αριθμούς για να μην χαθούμε:

1. Καλώς ή κακώς το έκλεισε άρα προφανώς αναγνωρίζει ότι υπάρχει θέμα. Και αν θέλεις την προσωπική μου άποψη, καταλαβαίνει ότι έχει παγιδευτεί από ένα 21χρονο.

2. Μπορεί να κάνω λάθος, δεν επιμένω. Έχω την αίσθηση όμως πως αρχικά είχαν φρουρά.

3. Τύπε, αν θέλουν να φάνε κάποιον, θα τον φάνε αργά ή γρήγορα. Είτε του αφαιρέσεις έναν φρουρό ή παρακολουθείς και "χτυπάς" όταν ένας θα πάει για κατούρημα. Άλλο το αφαιρώ για ώρες, άλλο το πάει για κατούρημα, συμφωνώ. Αν θέλουν να τον φάνε, πιθανότατα θα τον φάνε όμως.

4. Κανείς. Αλλά στο δικό μου μικρό μυαλό είναι Ο,ΤΙ χειρότερο μπορείς να κάνεις στον ρωμανό και στο Χ ρωμανό του μέλλοντος: Να κυκλοφορεί με αστυνομική προστασία, ξεφτιλίζεται στα συντρόφια του. Και γι' αυτό πιστεύω ότι δεν θα ζητηθεί από κανέναν άλλον στο μέλλον.

5. Η εκτίμηση της "μπέμπας" πριν ένα περίπου χρόνο ήταν 500.000 750.000Ευρώ. Πηγές:

Για το leasing δες εδώ, φρέσκια είδηση, ενός μήνα:
6. Δεν τα μηδενίζω όλα, μην γενικεύεις.

7. Ρε μαν, δεν μπορούν να κάνουν καλά έναν, θα ελέγξουν την οργή αν πεθάνει ο ρωμανός; Θα καεί η Ελλάδα (εννοώ ότι δεν θα έχουμε επεισόδια και καταστροφές μόνο στην Αθήνα) και δυστυχώς θα φταίνε οι γνωστοί-γνωστοί: αντωνάκης, σκατοσακούλας, αθανασίου, ΕΛ.ΑΣ. Ανίκανοι να κάνουν καλά έναν 21χρονο!

8. Μπλέκεις έναν ληστή τράπεζας με κατηγορούμενους για εγκληματική οργάνωση που δεν σέβονται καν το πολίτευμα!

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατηγόρησε χτες στη Βουλή τον ΣΥΡΙΖΑ πως υμνεί έναν απεργό πείνας αλλά ξεχνάει πως ο νεαρός αυτός έχει καταδικαστεί σε 15 χρόνια κάθειρξη για ληστεία με Καλάσνικοφ. Μάλλον ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει αντιληφθεί ακόμα πως ο Νίκος Ρωμανός κάνει απεργία πείνας και κινδυνεύει να πεθάνει, διεκδικώντας το δικαίωμά του να πάρει εκπαιδευτικές άδειες και να παρακολουθήσει τα μαθήματα στη σχολή που πέρασε. Φυσικά, αν ο Νίκος Ρωμανός ήταν γιος του Αντώνη Σαμαρά, θα του πήγαιναν το πτυχίο στη φυλακή. Και βέβαια, δεν θα είχε μπει ποτέ στη φυλακή.
Ο Αντώνης Σαμαράς έχει πολύ ιδιαίτερες απόψεις για την Παιδεία, αφού η καθηγήτρια του Κολλεγίου Αθηνών που έπιασε τον γιο του να αντιγράφει απολύθηκε.
Αν ο γιος του Αντώνη Σαμαρά προσπαθούσε να κάνει ληστεία τράπεζας, τώρα στη φυλακή θα ήταν αυτοί που θα τον είχαν συλλάβει.
Πάντως, δεν καταλαβαίνω γιατί ο Αντώνης Σαμαράς κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ πως υμνεί έναν επίδοξο ληστή τράπεζας.
Ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε τον ΟΠΑΠ στον Δημήτρη Μελισσανίδη, έναν άνθρωπο ο οποίος πήγε στη φυλακή για λαθρεμπόριο καυσίμων και τον περασμένο Απρίλιο -είκοσι χρόνια μετά- καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης με ανασταλτικό χαρακτήρα.

Εντάξει, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι φίλος του Αντώνη Σαμαρά αλλά ποιος έβλαψε περισσότερο τη χώρα μας και τους πολίτες της; Ο Δημήτρης Μελισσανίδης που έκανε φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ή ο Νίκος Ρωμανός που απέτυχε να κλέψει τα ασφαλισμένα χρήματα μιας τράπεζας;

Αν το επιχείρημα είναι πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν κρατούσε Καλάσνικοφ, να θυμίσω πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης τηλεφώνησε στο συντάκτη του Unfollow Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο και, αφού τον διαβεβαίωσε πως θα σκοτώσει τον ίδιο και όλους τους συγγενείς του, του είπε:

«Θα σκίσω κι εσένα και τον εισαγγελέα. Εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ο Μελισσανίδης. Δεν θα μπορείς να κοιμηθείς. Δεν θα μπορείς να κυκλοφορείς, θα γίνω ο εφιάλτης σου. Ο φόβος μου θα σε καταδιώκει παντού. Εγώ είμαι ο Μελισσανίδης και δεν σηκώνω. Θα έρθουν στο σπίτι και την ώρα που κοιμάσαι θα σε τινάξουν στον αέρα. Εγώ έχω μάθει να μιλάω με μεγάλους δημοσιογράφους. Εψαξα για σένα και θα σε σκίσω».

Μπράβο στον Αντώνη Σαμαρά που ύμνησε τη φιλία του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, δίνοντάς τον ΟΠΑΠ σε έναν φοροφυγά που έβλαψε το Δημόσιο και καταδικάστηκε για αυτό.

Ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχουν αντιληφθεί πως ο χρόνος τους τελείωσε και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι τώρα που ξέρουν πως δεν έχουν καμία ελπίδα.

Ήρθε η ώρα ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος να πάρουν τον δρόμο για τα σπίτια τους και τα δικαστήρια.

Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο αυτούς τους μπαχαλάκηδες

Στο κόκκινο κάνεις λάθος, αυτή ακριβώς ήταν η φράση της πρωθυπουργάρας.

Στο μπλε έχεις δίκιο.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
σε λίγο θα ζητάει και άδεια για να βγεί να γαμίσει…. 

Θα προβλεπεται απο τον επομενο σωφρονιστικο κωδικα οι κρατουμενοι να βρισκονται με τις συντροφους τους και το ιδιο ισχυει σε ολη την ευρωπη. Το μονο προβλημα στην Ελλαδα ειναι η ελκειψη χωρου γιατι οι φυλακες ειναι ηδη υπερσυνωστισμενες

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606

7. Ρε μαν, δεν μπορούν να κάνουν καλά έναν, θα ελέγξουν την οργή αν πεθάνει ο ρωμανός; Θα καεί η Ελλάδα (εννοώ ότι δεν θα έχουμε επεισόδια και καταστροφές μόνο στην Αθήνα) και δυστυχώς θα φταίνε οι γνωστοί-γνωστοί: αντωνάκης, σκατοσακούλας, αθανασίου, ΕΛ.ΑΣ. Ανίκανοι να κάνουν καλά έναν 21χρονο!
....παπαρια θα καει....και να σου πω και ενα μυστικο....ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΚΑΕΙ....για να εχουν αλλοθι...για να βγαλουν στρατο στους δρομους,για να καλυψουν την παταγωδη αποτυχια τους στην οικονομικη μεταρρυθμιση της χωρας,για να κατσικωθουν στην εξουσια οσο μπορουν,γιατι στην τελικη ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΤΑΙΝΕ...Το θεμα ειναι οτι οι ανθρωποι πλεον σε αυτο τον τοπο ειμαστε  ζωα....γιδια...και δεν τους πολυβγαινει το σχεδιο αυτο...και να σκοτωσουν το ρωμανο δεν θα κουνηθει φυλο!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
γιατι τι ακριβως ειναι ο ρωμανος που θα γινουν ολα αυτα;

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
γιατι τι ακριβως ειναι ο ρωμανος που θα γινουν ολα αυτα;

Ο Καλτέζας και ο Γρηγορόπουλος τί ήταν; Παραδέξου τουλάχιστον ότι σας γαμάει το κέρατο ένας πιτσιρικάς ληστής τράπεζας, δεν είναι ντροπή.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

1. Καλώς ή κακώς το έκλεισε άρα προφανώς αναγνωρίζει ότι υπάρχει θέμα. Και αν θέλεις την προσωπική μου άποψη, καταλαβαίνει ότι έχει παγιδευτεί από ένα 21χρονο.

2. Μπορεί να κάνω λάθος, δεν επιμένω. Έχω την αίσθηση όμως πως αρχικά είχαν φρουρά.

3. Τύπε, αν θέλουν να φάνε κάποιον, θα τον φάνε αργά ή γρήγορα. Είτε του αφαιρέσεις έναν φρουρό ή παρακολουθείς και "χτυπάς" όταν ένας θα πάει για κατούρημα. Άλλο το αφαιρώ για ώρες, άλλο το πάει για κατούρημα, συμφωνώ. Αν θέλουν να τον φάνε, πιθανότατα θα τον φάνε όμως.

4. Κανείς. Αλλά στο δικό μου μικρό μυαλό είναι Ο,ΤΙ χειρότερο μπορείς να κάνεις στον ρωμανό και στο Χ ρωμανό του μέλλοντος: Να κυκλοφορεί με αστυνομική προστασία, ξεφτιλίζεται στα συντρόφια του. Και γι' αυτό πιστεύω ότι δεν θα ζητηθεί από κανέναν άλλον στο μέλλον.

5. Η εκτίμηση της "μπέμπας" πριν ένα περίπου χρόνο ήταν 500.000 Ευρώ. Για το leasing δες εδώ, φρέσκια είδηση, ενός μήνα:
6. Δεν τα μηδενίζω όλα, μην γενικεύεις.

8. Μπλέκεις έναν ληστή τράπεζας με κατηγορούμενους για εγκληματική οργάνωση που δεν σέβονται καν το πολίτευμα!

ωραία η αρίθμηση βολεύει

(1) είπα εγώ ότι δεν έκανε λάθος…? από την πρώτη μέρα έπρεπε να ξεκόψει η κυβέρνηση οποιαδήποτε σχέση και να εμμείνει στην μη παρέμβαση στην δικαιοσύνη….  και ναι παγιδεύτηκε γιατί από την αρχή οι υπουργοί τα κάνανε σκατά μεταξύ τους (Αθανασίου-Λοβέρδος) και αντί να βγεί ο Αθανασίου από την αρχή και να το ξεκόψει απότομα και βίαια με μια δήλωση του στυλ “Στα παπάρια μας, η δικαιοσύνη μίλησε αν θέλετε και υπάρχει νομική οδός ακολουθήστε την αλλιώς ας κάνει ότι του κατέβει και ας υποστεί τις συνέπειες” παίζανε το μπαλάκι μεταξύ τους…

(2) αρχικά είχαν )όπως και κάθε βουλευτής) και επειδή άρχισαν να σκούζουν διάφοροι τους απέσυραν και έδωσαν άδειες οπλοφορίας στους “ετοιμοπόλεμους” σκατοσακούλες…

(3) είναι όμως διαφορετικό να του παρέχεις μια προστασία και να τον φάνε από το να αποσύρεις την προστασία και να τον φάνε στο διάστημα της απόσυρσης της

(4) Εφόσον δεν το λέει κανείς και δεν το διασφαλίζει κανείς γιατί να το διακινδυνεύσεις ??? Είμαι σίγουρος ότι αν γίνει τέτοια πρόταση και πάλι θα αρνηθεί και επιπλέον θα δημιουργηθεί ένα κακό προηγούμενο έτσι ώστε όλοι οι εγκληματίες να αρχίσουν να ζητούν “εκπαιδευτικές” άδειες με συνοδεία…. Επιπλέον τους φοιτητές τους ρώτησες αν θα αφήσουν τον αστυνομικό συνοδείας να είναι μαζί του στον πανεπιστημιακό χώρο και στην αίθουσα που θα γίνονται τα περίφημα “εργαστήρια” (τι εργαστήρια μπορεί να έχει ένα τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων ο θεός βέβαια ξέρει μόνον) ή θα αρχίσουν τις κραυγές και τις καταλήψεις για το “δικαίωμα να παρακολουθούν τα μαθήματα χωρίς την παρουσία αστυνομίας” ??

(5) και οι εκτιμήσεις των σπιτιών γίνονται με αντικειμενική αξία αλλά η αγορά έχει άλλα κελεύσματα… αμα βρεθεί κάποιος να το αγοράσει με εκατό χιλιάρικα μάλλον άγαλμα πρέπει να του κάνουνε… και το άρθρο που πόσταρες λέει αυτό ακριβώς που είπα … ότι οι τέως βουλευτές έχουν παραδώσει όλοι τα αυτοκίνητα τους… τώρα αν ορισμένα από αυτά κρατηθήκανε για της ανάγκες της βουλής είναι άλλο θέμα .. αλλά δεν είδα να γίνει και κάποια επερώτηση επί του θέματος που σημαίνει μάλλον ότι τα αμάξια έχουν δοθεί σε κόμματα και γιαυτό ΟΛΑ ανεξαιρέτως κάνουν μούγκα στην στρούγκα (του “διαφανούς” ΣΥΡΙΖΑ συμπεριλαμβανομένου,των “υπερδιάφανων” ΑΝΕΛ συμπεριλαβανομένων και του ΚΚΕ συμπαραμαρτούντος)….

(6) έτσι όπως τα γράφεις αυτό δείχνεις…

(7) είπα … πολιτική βούληση και πολιτική συναίνεση…. ούτε το ένα υπαρχει ούτε το άλλο…. οι μεν δεν έχουν τα γκάγκαλα να το κάνουν, οι δεν διαμαρτύρονται όταν πάνε κα΄τι να κάνουν και στο τέλος κραυγάζουν γιατί δεν το έκαναν….

(8) μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα…. ξαναδιάβασε το…. έγραψα

Εγινε τόσος ντόρος και τόση φασαρία και τόσο μελάνι χύθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην δικαιοσύνη για να προφυλακιστούν οι χρυσαυγίτες χωρίς επαρκείς αποδείξεις και ότι έκανε έγκλημα … και τώρα οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι και ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ απαιτούνε να παρέμβει η κυβέρνση στην δικαιοσύνη για να πάρει εκπαιδευτική άδεια ο βΡωμανός και ότι εγκληματεί που δεν το κάνει… αυτό και αν είναι τα δύο πρόσωπα του Ιανού…

τελικά πρέπει να αποφασίσουμε …

Πρέπει να γίνεται κυβερνητική παρέμβαση στην δικαιοσύνη ΝΑΙ ή ΟΧΙ…

αν ΝΑΙ να βγούνε αμέσως και να ζητήσουνε συγνώμη για τις κραυγές και τις φωνές και τις κατάρες που ρίξανε επειδή (κατά την γνώμη τους) η κυβέρνηση παρενέβη στην διακιοσύνη για να προφυλακιστούν τα χρυσαύγουλα… και μετά να απαιτήσουν την παρέμβαση στην δικαιοσύνη για να πάρει άδεια ο βΡωμανός

αν ΟΧΙ να βγούνε και να πούνε ανοιχτά ότι οι δρόμοι είναι κλειστοί και το κωλόπαιδο πρέπει να σταματήσει την απεργία πείνας…. και χαλάλι τα μπινελίκια που ρίξανε για την υποτιθέμενη κυβερνητική παρέμβαση στο θέμα ΧΑ…

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ο Καλτέζας και ο Γρηγορόπουλος τί ήταν; Παραδέξου τουλάχιστον ότι σας γαμάει το κέρατο ένας πιτσιρικάς ληστής τράπεζας, δεν είναι ντροπή.

επειδη ειναι νεκροι δεν θα κανω χαρακτηρισμους για το τι ηταν

εγω δεν βλεπω να ενδιαφερεται κανεις ουτε για τον ρωμανο ουτε για κανεναν

δεν ενδιαφερει τον κοσμο οι κατασκευασμενοι ηρωες

εχει αλλα προβληματα να λυσει και η κυβερνηση κανει την δουλεια της μας αρεσει δεν μας αρεσει

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
ωραία η αρίθμηση βολεύει

(1) είπα εγώ ότι δεν έκανε λάθος…? από την πρώτη μέρα έπρεπε να ξεκόψει η κυβέρνηση οποιαδήποτε σχέση και να εμμείνει στην μη παρέμβαση στην δικαιοσύνη….  και ναι παγιδεύτηκε γιατί από την αρχή οι υπουργοί τα κάνανε σκατά μεταξύ τους (Αθανασίου-Λοβέρδος) και αντί να βγεί ο Αθανασίου από την αρχή και να το ξεκόψει απότομα και βίαια με μια δήλωση του στυλ “Στα παπάρια μας, η δικαιοσύνη μίλησε αν θέλετε και υπάρχει νομική οδός ακολουθήστε την αλλιώς ας κάνει ότι του κατέβει και ας υποστεί τις συνέπειες” παίζανε το μπαλάκι μεταξύ τους…

(2) αρχικά είχαν )όπως και κάθε βουλευτής) και επειδή άρχισαν να σκούζουν διάφοροι τους απέσυραν και έδωσαν άδειες οπλοφορίας στους “ετοιμοπόλεμους” σκατοσακούλες…

(3) είναι όμως διαφορετικό να του παρέχεις μια προστασία και να τον φάνε από το να αποσύρεις την προστασία και να τον φάνε στο διάστημα της απόσυρσης της

(4) Εφόσον δεν το λέει κανείς και δεν το διασφαλίζει κανείς γιατί να το διακινδυνεύσεις ??? Είμαι σίγουρος ότι αν γίνει τέτοια πρόταση και πάλι θα αρνηθεί και επιπλέον θα δημιουργηθεί ένα κακό προηγούμενο έτσι ώστε όλοι οι εγκληματίες να αρχίσουν να ζητούν “εκπαιδευτικές” άδειες με συνοδεία…. Επιπλέον τους φοιτητές τους ρώτησες αν θα αφήσουν τον αστυνομικό συνοδείας να είναι μαζί του στον πανεπιστημιακό χώρο και στην αίθουσα που θα γίνονται τα περίφημα “εργαστήρια” (τι εργαστήρια μπορεί να έχει ένα τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων ο θεός βέβαια ξέρει μόνον) ή θα αρχίσουν τις κραυγές και τις καταλήψεις για το “δικαίωμα να παρακολουθούν τα μαθήματα χωρίς την παρουσία αστυνομίας” ??

(5) και οι εκτιμήσεις των σπιτιών γίνονται με αντικειμενική αξία αλλά η αγορά έχει άλλα κελεύσματα… αμα βρεθεί κάποιος να το αγοράσει με εκατό χιλιάρικα μάλλον άγαλμα πρέπει να του κάνουνε… και το άρθρο που πόσταρες λέει αυτό ακριβώς που είπα … ότι οι τέως βουλευτές έχουν παραδώσει όλοι τα αυτοκίνητα τους… τώρα αν ορισμένα από αυτά κρατηθήκανε για της ανάγκες της βουλής είναι άλλο θέμα .. αλλά δεν είδα να γίνει και κάποια επερώτηση επί του θέματος που σημαίνει μάλλον ότι τα αμάξια έχουν δοθεί σε κόμματα και γιαυτό ΟΛΑ ανεξαιρέτως κάνουν μούγκα στην στρούγκα (του “διαφανούς” ΣΥΡΙΖΑ συμπεριλαμβανομένου,των “υπερδιάφανων” ΑΝΕΛ συμπεριλαβανομένων και του ΚΚΕ συμπαραμαρτούντος)….

(6) έτσι όπως τα γράφεις αυτό δείχνεις…

(7) είπα … πολιτική βούληση και πολιτική συναίνεση…. ούτε το ένα υπαρχει ούτε το άλλο…. οι μεν δεν έχουν τα γκάγκαλα να το κάνουν, οι δεν διαμαρτύρονται όταν πάνε κα΄τι να κάνουν και στο τέλος κραυγάζουν γιατί δεν το έκαναν….

(8) μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα…. ξαναδιάβασε το…. έγραψα

Εγινε τόσος ντόρος και τόση φασαρία και τόσο μελάνι χύθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην δικαιοσύνη για να προφυλακιστούν οι χρυσαυγίτες χωρίς επαρκείς αποδείξεις και ότι έκανε έγκλημα … και τώρα οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι και ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ απαιτούνε να παρέμβει η κυβέρνση στην δικαιοσύνη για να πάρει εκπαιδευτική άδεια ο βΡωμανός και ότι εγκληματεί που δεν το κάνει… αυτό και αν είναι τα δύο πρόσωπα του Ιανού…

τελικά πρέπει να αποφασίσουμε …

Πρέπει να γίνεται κυβερνητική παρέμβαση στην δικαιοσύνη ΝΑΙ ή ΟΧΙ…

αν ΝΑΙ να βγούνε αμέσως και να ζητήσουνε συγνώμη για τις κραυγές και τις φωνές και τις κατάρες που ρίξανε επειδή (κατά την γνώμη τους) η κυβέρνηση παρενέβη στην διακιοσύνη για να προφυλακιστούν τα χρυσαύγουλα… και μετά να απαιτήσουν την παρέμβαση στην δικαιοσύνη για να πάρει άδεια ο βΡωμανός

αν ΟΧΙ να βγούνε και να πούνε ανοιχτά ότι οι δρόμοι είναι κλειστοί και το κωλόπαιδο πρέπει να σταματήσει την απεργία πείνας…. και χαλάλι τα μπινελίκια που ρίξανε για την υποτιθέμενη κυβερνητική παρέμβαση στο θέμα ΧΑ…

Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. Αν σε κάποιο πιστεύεις ότι κάνω ντρίπλα για να αποφύγω την απάντηση, πες μου για να σου απαντήσω. Αλλιώς κρατάω το ότι συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606

εχει αλλα προβληματα να λυσει που του δημιουργησε και η κυβερνηση, κανει την δουλεια της μας αρεσει δεν μας αρεσει
....στο φτιαξα λιγο!

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

εγω δεν βλεπω να ενδιαφερεται κανεις ουτε για τον ρωμανο ουτε για κανεναν

δεν ενδιαφερει τον κοσμο οι κατασκευασμενοι ηρωες

εχει αλλα προβληματα να λυσει και η κυβερνηση κανει την δουλεια της μας αρεσει δεν μας αρεσει

Αν δεν βλέπεις κανέναν να ενδιαφέρεται για τον ρωμανό σημαίνει ότι η μόνη σου επαφή με την πραγματικότητα είναι τα Tweets της σκατοσακούλας και των αυλικών.

Τι κάνει η κυβέρνηση; Πόσα ψέματα -και μόνο ψέματα- θέλεις να σου αναφέρω; Μην μπούμε σε ανακολουθίες, υποσχέσεις, φρούδες ελπίδες, απειλές, εκφοβισμούς κτλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom