Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
Οι εικόνες καταγράφηκαν σε βίντεο
«Ναι, τον χτύπησα γιατί μου έβρισε τη μάνα» λέει ο αστυνομικός των ΜΑΤ για τον διαδηλωτή
08/12/201415:253

Αυτή την εκδοχή έδωσε όταν προσήλθε στη ΓΑΔΑ για εξηγήσεις όσον αφορά τη συμπεριφορά του το βράδυ του Σαββάτου

Τον χτύπησα γιατί μου έβρισε τη μητέρα, φέρεται να υποστήριξε ο αστυνομικός των ΜΑΤ που καταγράφηκε σε βίντεο να γρονθοκοπεί το βράδυ του Σαββάτου διαδηλωτή ο οποίος φορούσε χειροπέδες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο αστυνομικός παραδέχθηκε ότι όντως χτύπησε τον διαδηλωτή αλλά το απέδωσε στις ύβρεις προς τη μητέρα του, η οποία, κατά τον ίδιο, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο αστυνομικός των ΜΑΤ προσήλθε αυτοβούλως στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής μετά την ένορκη διοικητική εξέταση που διετάχθη για το περιστατικό κατά τη διάρκεια των επεισοδιών στην επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

καλά του έκανε

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Οι εικόνες καταγράφηκαν σε βίντεο
«Ναι, τον χτύπησα γιατί μου έβρισε τη μάνα» λέει ο αστυνομικός των ΜΑΤ για τον διαδηλωτή
08/12/201415:253

Αυτή την εκδοχή έδωσε όταν προσήλθε στη ΓΑΔΑ για εξηγήσεις όσον αφορά τη συμπεριφορά του το βράδυ του Σαββάτου

Τον χτύπησα γιατί μου έβρισε τη μητέρα, φέρεται να υποστήριξε ο αστυνομικός των ΜΑΤ που καταγράφηκε σε βίντεο να γρονθοκοπεί το βράδυ του Σαββάτου διαδηλωτή ο οποίος φορούσε χειροπέδες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο αστυνομικός παραδέχθηκε ότι όντως χτύπησε τον διαδηλωτή αλλά το απέδωσε στις ύβρεις προς τη μητέρα του, η οποία, κατά τον ίδιο, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο αστυνομικός των ΜΑΤ προσήλθε αυτοβούλως στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής μετά την ένορκη διοικητική εξέταση που διετάχθη για το περιστατικό κατά τη διάρκεια των επεισοδιών στην επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Εντάξει, καταλάβαμε, έκλεισε κι αυτή η ΕΔΕ.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Να θυμίσω ότι αρχικά ο ΑΝΤ1 ανέφερε ότι την φωτιά την έσβησαν υπάλληλοι του καταστήματος και έκανε την κωλοτούμπα όταν διέρρευσε το βίντεο που δείχνει ότι ήταν διαδηλωτές.

σιγα την κολοτουμπα ρε μαστορα

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Δηλωμένοι κομμουνιστές αλλά το θέμα μας είναι ο Καραϊβάζ και το τι προσπαθούν να περάσουν (και περνούν) τα ΜΜΕ για να τρομάξουν το κόσμο που πρέπει να πει κι ευχαριστώ στην ΕΛ.ΑΣ και στην κυβερνησάρα μας. Σταχυολογώ:

- Η θερμική κάμερα απ' το ελικόπτερο της αστυνομίας αποκάλυψε την ύπαρξη ολόκληρου αερομεταφερόμενου τάγματος αναρχικών!
- Η μοίρα των ιπτάμενων αλεξιπτωτιστών (!), των κομμάντο - αναρχικών υπολογίστηκε σε 300 άτομα που οργάνωσαν αεράμυνα αέρος - εδάφους έχοντας στην κατοχή τους εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες βόμβες μολότωφ.
- Η περιοχή θύμισε τον ρουκετοπόλεμο που γίνεται το Πάσχα στον Βροντάδο της Χίου.

Πηγή:

Αnt1 εγκυρη και αντικειμενικη ενημερωση

http://[URL unfurl="true"]www.fortunegreece.com/wp-content/uploads/2014/05/25/antena.jpg[/img[/URL]]
[img]http://ww2today.com/wp-content/uploads/2009/12/goebbels-600x798.jpg

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εντάξει, καταλάβαμε, έκλεισε κι αυτή η ΕΔΕ.

οταν αποφασιζεις να το παιξεις αναρχα και διαδηλωση και ξυλο με δοκαρια και σπασιματα και καψιματα και μολοτωφ τοτε πρεπει να αποδεχτεις στωικα οτι θα φας και μαπες δικαιως και αδικως.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Γίνονται ταρατσοϊπτάμενοι όποιοι νάναι απλά από τό φίλτρο ή μόνο όσοι έχουν προπονηθεί στίς ταρατσοκοπάνες παίρνουν καί φίλτρο γιά ψυχικές δυνάμεις;

Απο οσους εχω γνωρισει στην μεχρι τωρα ζωη μου δεν μπορω να φανταστω ουτε εναν που θα μπορουσε να κανει αυτη την δουλεια

Χαριν στατιστικου λαθους, εστω και αν υπαρχουν τετοιοι, δεν ειναι πανω απο 5-6 ατομα

Αν παιρνουν φιλτρα για ψυχικες δυναμεις για να κανουν παρκουρ θα τους μαζευουμε απο τους φωταγωγους :grin:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
γιατι τι επρεπε; να τραβηξει σε βαθος τετραετιας;

Να μην βγάλει απόφαση ο κομιστής μέσω του σάιτ του. Εκτός κι αν τον έχετε κάνει κι αυτόν θεσμικό παράγοντα ή υψηλόβαθμο στέλεχος.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
οταν αποφασιζεις να το παιξεις αναρχα και διαδηλωση και ξυλο με δοκαρια και σπασιματα και καψιματα και μολοτωφ τοτε πρεπει να αποδεχτεις στωικα οτι θα φας και μαπες δικαιως και αδικως.

Είδες να το παίζει ανάρχα και ξύλο με δοκάρια και σπασίματα και καψίματα και μολότωφ; Τώρα αν εσένα σου αρέσουν οι μάπες "αδίκως", ΟΚ, εσύ ξέρεις.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Είδες να το παίζει ανάρχα και ξύλο με δοκάρια και σπασίματα και καψίματα και μολότωφ; Τώρα αν εσένα σου αρέσουν οι μάπες "αδίκως", ΟΚ, εσύ ξέρεις.

δε ξερω τη συγκεκριμενη φαση εγω γενικα μιλαω. και οι μαπες μου αρεσουν γενικως.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Να μην βγάλει απόφαση ο κομιστής μέσω του σάιτ του. Εκτός κι αν τον έχετε κάνει κι αυτόν θεσμικό παράγοντα ή υψηλόβαθμο στέλεχος.

που εβγαλε αποφαση ο κομιστης ;

αλλα τελος παντων εσενα αν σου βρισουν την μανα να πεις και ευχαριστω

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Σαφώς και θα ορμήξω. Αλλά εγώ δεν είμαι "άντρας" των ΥΕΤ. Και δεν θα τον χτυπούσα αν δεν μπορούσε να αμυνθεί, δεν κλέβω εκκλησίες και το φερμουάρ στο παντελόνι μου κουμπώνει μπροστά, όχι στο πλάι ή πίσω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

οταν αποφασιζεις να πας στα ΜΑΤ τοτε πρεπει να αποδεχτεις στωικα οτι θα φας και το μπινελικι της μανας.

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
οταν αποφασιζεις να πας στα ΜΑΤ τοτε πρεπει να αποδεχτεις στωικα οτι θα φας και το μπινελικι της μανας.
βασικά αποφασίζεις οτι δεν κάνεις γιά τίποτα αλλο σε αυτη την ζωη.......... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom